BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κινδυνεύει να μπλέξει και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει για τη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League και πώς η ομάδα της Ηπείρου δεν έχει λύσει ακόμη το θέμα της σωτηρίας.

Το Σάββατο των μικρών και η Κυριακή των μεγάλων, κάπως έτσι είναι τα Σαββατοκύριακα της Stoiximan Super League με τα playouts την πρώτη αγωνιστική ημέρα και τα playoffs τίτλου την επόμενη.

Από τα σημερινά παιχνίδια στη μάχη της παραμονής θα σταθούμε στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (19:30 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24).

Ο ΠΑΣ έπεσε στην παγίδα της Λαμίας, παρασύρθηκε και το πλήρωσε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο έγινε και το 2-0. Στη συνέχεια ο αντίπαλος κλείστηκε αρκετά κι έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων απείλησε κυρίως με μακρινές προσπάθειες. Αυτή η ήττα είχε και βαθμολογικό αντίκτυπο, καθώς πλέον είναι μόλις στο +5 από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό και αν δεν καταφέρει να πάρει σύντομα θετικά αποτελέσματα ίσως μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Όσον αφορά τις απουσίες, Καραχάλιος και Παντελάκης μάλλον δεν προλαβαίνουν, ενώ οι Νίνης και Λέο είναι αμφίβολοι.

Ο ΟΦΗ σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Λεβαδειακό. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δεν κερδίζει και τρίτο συνολικά, οπότε μπορούμε να πούμε πως διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η αλήθεια είναι πως προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και είναι κάπως λογικό, καθώς ο Νταμπράουσκας ακόμα μαθαίνει την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι η μη αξιοποίηση της υπεροχής του, καθώς στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Superleague είχε 76%(!) κατοχή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι 10 αναμετρήσεις χωρίς νίκη είναι πολλές για τον ΠΑΣ και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, καθώς υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μία ήττα εδώ, σε συνδυασμό με νίκη του Λεβαδειακού ή του Ιωνικού τον βάζουν σε μεγάλους μπελάδες και γι’ αυτό αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ είναι και αδιάφορος βαθμολογικά. Ενώ, άξιο αναφορά είναι πως το τελευταίο διπλό του ΟΦΗ στα Γιάννενα ήταν το 2001, έκτοτε ακολούθησαν 10 παιχνίδια με πέντε νίκες του ΠΑΣ και πέντε ισοπαλίες.

Η έδρα και το κίνητρο δίνουν προβάδισμα στον άσο, που με dnb είναι στο 1.79.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: 1dnb (απόδοση 1.79), 19:30

Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ