FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κάνουν... παιχνίδι οι επιθέσεις στο ντέρμπι της Τούμπας

Προγνωστικά Ελλάδα: Κάνουν... παιχνίδι οι επιθέσεις στο ντέρμπι της Τούμπας
Οι Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Η Stoiximan Super League παίρνει… φωτιά και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα της 22ης αγωνιστικής. Δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Η Τούμπα βρίσκεται στο επίκεντρο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνθέτουν ένα ζευγάρι που μπορεί να παρουσιάσει ένα μεγάλο ματς όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην ουσία, οι δύο ομάδες στηρίζουν πολλά στις επιθετικές τους γραμμές. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ με υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Καρβαλιάλ, ο Μπράτσος είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ματς παραμονής ανάμεσα σε Κηφισιά και Βόλο.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ (Σάββατο 17:30)

Το oρίζουν οι προσωπικότητες των “ερυθρόλευκων”

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, ο Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα στη Λεωφόρο, αναλαμβάνει ο πολύπειρος Μεντιλίμπαρ, ο οποίος όμως θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα και στο ματς με τον ΟΦΗ, στον πάγκο θα βρεθεί ο Συλαϊδόπολος, ο προπονητής της Κ19 των “ερυθρόλευκων”. Τιμωρημένος είναι ο Ντόι, τραυματίες οι Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, προσπαθεί να επιστρέψει ο Ρέτσος.

Συνεχίζεται ο... κατήφορος για τους Κρητικούς, η εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά έχει φέρει τεράστιο προβληματισμό, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να έχουμε εξελίξεις ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Μελ θα κοουτσάρει, φαίνεται πάντως πως κι αυτός δεν έχει μέλλον στην ομάδα, εκτίει ο στόπερ Λαμπρόπουλος, τραυματίας ο Μπρεσάν.

Περίεργη η στιγμή και για τους δύο, ειδικά για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο πως το ματς εξαρτάται από τις προσωπικότητες που διαθέτει, παίζουμε 1 & under 3,5 στο 2.12.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (Σάββατο 19:00)

Παιχνίδι ρίσκου και ευκαιρία για γκολ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΣ, γνώρισε τη συντριβή 4-1 από τη Λαμία και μάλιστα στα Γιάννενα, μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία ματς, έμεινε ουραγός στην βαθμολογία. Δείχνει ευάλωτη ψυχολογικά η ομάδα του Γρηγορίου, όταν δέχεται πρώτη γκολ, αδυνατεί να το διαχειριστεί και να απαντήσει. Προφανώς όλα τα ματς είναι “τελικοί” θα γίνει μία ακόμη προσπάθεια... ανασύνταξης.

Ο Άρης κρατούσε τη νίκη στις Σέρρες για 95 λεπτά, στο σημείο αυτό ισοφαρίστηκε, πήρε μόνο έναν βαθμό, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Κομβικό το σημείο της σεζόν, ακολουθεί την Τρίτη ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τραυματίας είναι ο στόπερ Φαμπιάνο, εκτός και ο μέσος Ζουλς. Την Πέμπτη οι παίκτες δεν ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ζητώντας χρήματα που τους οφείλονται, η διοίκηση δεσμεύτηκε πως το θέμα θα τακτοποιηθεί.

Ο ΠΑΣ θέλει βαθμούς, παίζει ανοικτά είναι ευάλωτος ανασταλτικά, ο Άρης βρίσκει γκολ, αλλά επίσης στην άμυνα δίνει δικαιώματα, το Goal/Goal στο 2.00 αξίζει.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος (Σάββατο 19:30)

“Καίγεται” για βαθμούς ο Παναιτωλικός

Την λες και περίεργη την κατάσταση στον Παναιτωλικό, στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά και την Τρίτη υποδέχεται τον Άρη. Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει επιλογή, η ομάδα του Πετράκη πρέπει να τα δώσει όλα και στις δύο αναμετρήσεις. Επιστρέφει ο σημαντικός χαφ Ντουάρτε.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να “χαλάσει” το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έπαιξε πολύ κλειστά, στο τέλος δεν πήρε τίποτα, ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι. Το στοίχημα αυτή τη στιγμή για τον Ίλιτς και τους ποδοσφαιριστές είναι να βρουν κίνητρο, καθώς δεν υπάρχει μπροστά κάποιος ιδιαίτερος στόχος. Είναι διαθέσιμος μετά από καιρό ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, αμφίβολος είναι ο Κεσχρίντα.

Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που... καίγεται, χωρίς να εμπνέει εμπιστοσύνη, επιλέγουμε με ρίσκο τον άσο στο 2.25.

Κηφισιά - Βόλος (Κυριακή 16:00)

Αντίπαλος με το παρελθόν του ο Μπράτσος

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Κώστας Μπράτσος, τεράστιο διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και φυσικά αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Το προσεχές... τεστ είναι ιδιαίτερο για τον τεχνικό της Κηφισιάς, αντιμετωπίζει την ομάδα που τον ανέδειξε προπονητικά. Συνεχίζει εκτός ο Παπασάββας, προπονούνται κανονικά πλέον Σναϊντερλάν, Πρίτσας και Κλωναρίδης.

Προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Βόλος, το εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό δεν ήταν το ζητούμενο, η ομάδα του Λόπεθ έφτασε τους 8 αγώνες χωρίς νίκη, μετράει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες στο διάστημα αυτό. Αποκτά τεράστια σημασία η αναμέτρηση της Καισαριανής, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Ματς που και οι δύο ομάδες το θέλουν, στην χειρότερη να μην το χάσουν, θα παίξουν προσεκτικά, επιλέγω ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 2.07 η απόδοση

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός (Κυριακή 17:00)

Ματς... παγίδα για τον Παναθηναϊκό

Δεν τα παρατάει ο Πανσερραϊκός, το απέδειξε κόντρα στον Άρη, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δίκαια πήρε την ισοπαλία. Είναι αήττητη για 5 αγώνες η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (έχει μαζέψει 9 βαθμούς το διάστημα αυτό), με τέτοια εικόνα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανέναν κίνδυνο. Θα παίξει άφοβα και με την ίδια φιλοσοφία και κόντρα στον Παναθηναϊκό, τιμωρημένοι είναι οι Δεληγιαννίδης και Πηλέας.

Οι πράσινοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το 2-0 επί του Ολυμπιακού έρχεται σε καθοριστικό σημείο, τώρα κρίνονται τα πάντα, ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επιστρέφουν οι Σπόραρ, Βαγιαννίδης και Βέρμπιτς, δύσκολα θα γίνει το ίδιο με Ιωαννίδη, νοκ άουτ τέθηκε ο Τζούρισιτς.

Δεν θα είναι εύκολο το για τον Παναθηναϊκό, ο Πανσερραϊκός παίζει χωρίς άγχος και είναι επικίνδυνος, επιλέγουμε 2-3 γκολ

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 19:30)

Η παράδοση δείχνει ισοπαλία

Έστησε... πάρτι η Λαμία στα Γιάννενα, συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΣ, χάνοντας και δύο πέναλτι! Έφθασε τις 3 σερί νίκες η ομάδα του Βόκολου, έχοντας πετύχει 10 γκολ στο διάστημα αυτό, επέστρεψε στην εξάδα. Ο Αστέρας είναι ο βασικός της αντίπαλος στην προσπάθεια να μπει στα playoffs, συνεπώς το παιχνίδι δικαίως χαρακτηρίζεται κομβικό, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Ήταν υψηλός ο συντελεστής δυσκολίας για τους Αρκάδες στην OPAP Arena, η ήττα 4-2 ήρθε φυσιολογικά, όπως όλα δείχνουν η 6η θέση είναι ένα μπρα-ντε-φερ με τη Λαμία, συνεπώς η αναμέτρηση στο Αθανάσιος Διάκος κρίνει πολλά. Παραμένει τραυματίας ο κίπερ Παπαδόπουλος, προσπαθεί να επιστρέψει ο μέσος, Μουνάφο.

Κοινός ο στόχος των δύο ομάδων, το θέλουν πολύ το ματς, η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά, έχει εμφανιστεί 8 φορές στα προηγούμενα 16 μεταξύ τους, επιλέγω το Χ στο 3.20.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Κυριακή 20:00)

Φουλ επίθεση για τις πιο δημιουργικές ομάδες

Ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες που αυτή τη στιγμή παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από το Περιστέρι, συνεχίζει την... τρελή κούρσα, παράγει πολλές φάσεις σε κάθε ματς, σκοράρει ακατάπαυστα. Αν κερδίσει και την ΑΕΚ ανοίγει την διαφορά στο +5 και αποκτά σημαντικό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

Η Ένωση διανύει έναν μήνα με διαρκή άνοδο, ανέβασε πολύ τα στατιστικά της στο επιθετικό σκέλος, τόσο σε δημιουργία όσο και αποτελεσματικότητα, ο Πόνσε συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, ο Λιβάι Γκαρσία είναι καλά και ηγείται σε κάθε περίπτωση. Τραυματίες είναι οι Σιμάνσκι και Άμραμπατ, υπάρχουν επιλογές για τον Αλμέιδα, έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα.

Ματς τεράστιας σημασίας, εξαιρετικές οι επιθετικές γραμμές και των δύο ομάδων, επιλέγω over 2,5 στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - ΟΦΗ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.12), Σάββατο 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 2.00), Σάββατο 19:00
  • Παναιτωλικός - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 2.25), Σάββατο 19:30
  • Κηφισιά - Βόλος: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.07), Κυριακή 16:00
  • Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 17:00
  • Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Χ (απόδοση 3.20), Κυριακή 19:30
  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Over 2.5 (απόδοση 1.90), Κυριακή 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ