FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κάνει τη δουλειά ο Ολυμπιακός, με τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Ο Τάισον πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Βόλος
Ο Τάισον πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Βόλος EUROKINISSI

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League άνοιξε με το ΟΦΗ - Βόλος 1-1 την Παρασκευή. Το Σάββατο (25/11) διεξάγονται δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να είναι δυνατά φαβορί. Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση από τον Λάμπρο Μπαλάφα.

Ο Ολυμπιακός στο άδειο λόγω τιμωρίας "Καραϊσκάκης" θα χρειαστεί επιθετικό πνεύμα κόντρα στον βελτιωμένο, με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από τον Πανσερραϊκό και λογικά δεν θα συναντήσει σημαντικά προβλήματα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σάββατο 17:30)

Κάνουν τη... δουλειά οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός πήγε στη διακοπή με το σημαντικό διπλό στην Τρίπολη, ο Φορτούνης ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τις λύσεις, μέχρι εκείνη τη στιγμή η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Γενικά ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα και ο Μαρτίνεθ θέλει να βρει κι άλλους πρωταγωνιστές να σηκώσουν το βάρος. Υπάρχουν απουσίες στο κέντρο της άμυνας, συμπλήρωσε κάρτες ο Ρέτσος, τραυματίες είναι οι Πορόσο, Φρέιρε, θα παίξει βασικός ο Μπιανκόν. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ και ο Σκάρπα.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Πετράκης ο Παναιτωλικός άλλαξε προς το καλύτερο, βελτιώθηκε, έγινε ένα σύνολο που μάχεται και παίρνει αποτελέσματα. Στο τελευταίο τεστ στην Τούμπα ηττήθηκε 2-1, αλλά διεκδίκησε το ματς όσο μπορούσε. Θα παίξει χωρίς άγχος στο Καραϊσκάκης, αουτσάιντερ είναι, θα λείψουν οι Καρέλης, Μπακάκης, Μαλής, Τσιγγάρας και Σενγκέλια.

Το ματς θα γίνει σε άδειες εξέδρες, υπάρχει τιμωρία της έδρας, ο Ολυμπιακός κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς τα καταφέρνει συνήθως εύκολα, πάμε κι εδώ 1 & under 3.5.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάββατο 19:30)

Αντιστροφή έδρας

Το ματς ήταν να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, αλλά λόγω εργασιών για την αποξήλωση του στεγάστρου, έγινε αντιστροφή της έδρας και ο αγώνας θα γίνει στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πείθει τη φετινή σεζόν, είναι αποτελεσματικός εντός κι εκτός συνόρων, ο Λουτσέσκου έχει... απλώσει το ρόστερ, δίνουν βοήθειες και ουσία όλοι. Ακολουθεί ο "τελικός" στη Γερμανία με την Αϊντραχτ για την πρωτιά στον όμιλο, εκτίουν Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, εκτός μάχης ο Μπάμπα.

Έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο φινάλε των αγώνων του ο Πανσερραϊκός, το ίδιο συνέβη και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχει μιλήσει αρκετές φορές για έλλειψη εμπειρίας ο Γκαρσία, αλλά αυτό είναι κάτι που απαιτεί χρόνο. Η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της ξανά, αλλά έχει αρκετές απουσίες. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Γούλερι και οι Χατζηστραβός, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Γκοτζαμανίδης. Τιμωρημένος είναι ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ Ουεντραόγκο.

Ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό, έχει ψυχολογία, έχει λύσεις. Ο Πανσερραϊκός θα παίξει κλειστά με πρώτο στόχο να μην εκτεθεί, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.20), 17:30
  • ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ