FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η επίθεση κάνει τη διαφορά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ιωαννίδης κόντρα στον Ροντινέι σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Stoiximan Super League στη Λεωφόρο
Ο Ιωαννίδης κόντρα στον Ροντινέι σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Stoiximan Super League στη Λεωφόρο INTIME

Ολοκληρώνεται η όγδοη αγωνιστική στη Stoiximan Super League με τέσσερις μονομαχίες και το ελληνικό clasico να είναι αυτό που δεσπόζει. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (Κυριακή 16:00)

Ο Ράσταβατς δίνει μέχρι τώρα στον Αστέρα τα χαρακτηριστικά που θέλει, με εξαίρεση το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι Αρκάδες έχουν δείξει καλή εικόνα. Δύσκολο το τεστ κόντρα στην ΑΕΚ, δεν θα προλάβει ο Βορειοϊρλανδός μέσος, Σον Γκος, ο οποίος είχε ενσωματωθεί τελευταίος στην ομάδα. Εκτός μάχης μένουν και οι Ισπανοί χαφ, Σίτο και Φέντε Βίκο. "Κόπηκε" και ο στόπερ Ατιένθα.

Η ΑΕΚ έχει χάσει έδαφος και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι "αιώνιοι" παίζουν μεταξύ τους, ώστε να κλείσει την... ψαλίδα από την κορυφή. Ο Αλμέιδα έχει σημαντικά προβλήματα μεσοεπιθετικά, καθώς πέραν του Λιβάι Γκαρσία, τραυματίες είναι και οι Γκατσίνοβιτς, Πισάρο. Φρέσκα προβλήματα και με τους Μουκουντί, Πόνσε. Επιστρέφει ο Τσούμπερ.

Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, θέλει να κάνει μια "γεμάτη" εμφάνιση μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

Κηφισιά - ΟΦΗ (Κυριακή 16:00)

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας, συνεχίζονται κάποια έργα στην έδρα της Κηφισιάς στην Καισαριανή. Αρκετά καλή μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, παρά τα γηπεδικά προβλήματα. Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο μέσος Πέιος, ντεμπούτο θα κάνει ο επιθετικός Σναϊντερλέν, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό με την Λαμία. Επιστρέφει ο Νίνης, εξέτισε ο Ιπαλίμπο.

Ο ΟΦΗ έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, οι 12 βαθμοί το αποδεικνύουν, βγάζει ισορροπία μεταξύ των γραμμών, έχει και την ατομική ποιότητα. Ο Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πασαλίδη (αμ.) και Μεγιάδο (χαφ), παραμένει εκτός ο τερματοφύλακας Χριστογεώργος. Επιστρέφει ο χαφ Μπάκιτς.

Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, αυτό ενισχύει τη θεωρητική ανωτερότητα των Κρητικών, το διπλό είναι το πρώτο σημείο, το οποίο τσιμπάει λίγο προς τα πάνω.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (Κυριακή 18:30)

Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και σηκώνει με επιτυχία το... βάρος Ελλάδα – Ευρώπη. Οι παίκτες του Λουτσέσκου δείχνουν να έχουν καταλάβει τα θέλω του προπονητή, το αγωνιστικό πλάνο βγαίνει απόλυτα. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη, παρά μόνο μια ανάλογη συνέχεια. Ίσως δούμε και τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος προπονείται κανονικά. Εκτός Σοάρες, Τζίμας και Λύρατζης.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και αγνοεί τη νίκη. Η βαριά ήττα στη Λεωφόρο έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον Κόουλμαν. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης, θα πάει στην Τούμπα με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο. Το ρόστερ είναι καλό, χρειάζεται όμως και ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να φτιάξει η ψυχολογία όλων. Εκτίει ο στόπερ Ασεβέδο. Εκτός δράσης ο Ντιρκς.

Με ηρεμία και αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ, πολλά τα ερωτηματικά στον Ατρόμητο, παιχνίδι που εξαρτάται ξεκάθαρα από τους γηπεδούχους,

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Κυριακή 19:30)

Η ώρα για το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι έφτασε. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα μέχρι στιγμής, έχει 6 νίκες και την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ. Ο Μαρτίνεθ έχει δώσει μια πολύ επιθετική φιλοσοφία και μέχρι στιγμής εντός συνόρων δικαιώνεται απόλυτα. Σε περίπτωση νίκης οι ερυθρόλευκοι θα μεγαλώσουν την απόσταση από τους διώκτες τους και θα γίνουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Δεν υπάρχουν προβλήματα, ο Ντόι λογικά πάρει τη θέση του ανέτοιμου Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας. Επιστρέφουν Ρέτσος και Σκάρπα.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο γήπεδο όπου πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν τους βαθμούς ώστε να πιάσουν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν είναι τραυματίες, έχει μείνει με τους Σένκεφελντ και Γέντβαϊ, αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και ο Αράο. Με ίωση ο Κλέινχεϊσλερ. Τιμωρημένος ο Ζέκα.

Παιχνίδι πάντα ιδιαίτερο, η φετινή σεζόν μας έχει δώσει γκολ σε όλα τα ντέρμπι, μπορεί να συνεχιστεί η παράδοση και να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.02), 16:00
  • Κηφισιά - ΟΦΗ: 2 (απόδοση 2.40), 16:00
  • ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), 18:30
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ