FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η... επιρροή της Ευρώπης μεταφέρεται στο πρωτάθλημα

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες της Πέμπτης άφησαν θετικά και αρνητικά αποτυπώματα στους 4 μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ψυχολογία σε συνδυασμό με την διαχείριση της κούρασης, θα κρίνουν τα επόμενα... τεστ. Ο Λάμπρος αναλύει τα δεδομένα για τη 13η αγωνιστική στη Stoiximan Super League.

Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της κανονικής περιόδου, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, υπάρχουν ματς κρίσιμα και για τις ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχουμε μπροστά μας μια αγωνιστική που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς έχει πάρει... φωτιά. Το πρόγραμμα... σπάει αρκετά, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται Δευτέρα, ειδικά η Ένωση έχει μπροστά της το υψηλό εμπόδιο του Άρη, ο οποίος προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Παναιτωλικός - Κηφισιά (Σάββατο 17:30)

Στριμωγμένοι και οι δύο, μετράει η έδρα

Μπήκε καλά στο Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός, προηγήθηκε, έβγαλε επιθετικότητα, ωστόσο ισοφαρίστηκε αρκετά γρήγορα και το ματς γύρισε πριν βγει το ημίχρονο, μετά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Μετράει 3 σερί ήττες, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, θέλει νίκη με κάθε τρόπο, παραμένουν εκτός ο στόπερ Μαλής, και ο εξτρέμ Σενγκέλια.

Λίγο καλύτερα βαθμολογικά είναι η Κηφισιά, αλλά και αυτή τρέχει αρνητικό σερί, βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις, προσπαθεί να βγει από εκεί. Ήττα εντός από τον Αστέρα Τρίπολης η οποία... πόνεσε, ψάχνει ένα μεγάλο ματς. Συνεχίζουν εκτός οι Νίνης, Παπασάββας και Σνάιντερλαν, επιστρέφει ο μέσος Πέιος.

Ματς κομβικό και για τους δύο όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο Αναστασίου επιστρέφει ως αντίπαλος σε μια έδρα που έχει προσφέρει έργο, προβάδισμα στους γηπεδούχους, καλός ο άσος.

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός (Σάββατο 20:00)

Ψυχολογία και φόρμα μας οδηγούν στον άσο

Ταιριάζουν στον Αστέρα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, έχει πετύχει ήδη 3 διπλά, ενώ πέρυσι σε όλη τη σεζόν κανένα! Πέρασε εμφατικά από την Καισαριανή, πλέον βλέπει σοβαρά και την εξάδα, φθάνει βέβαια να βελτιωθεί και εντός. Εκτίει ο μπακ Χουχούμης, προσπαθεί θα επιστρέψει ο καλός φορ Μιριτέλο (3 γκολ), η ομάδα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.

Κακή εικόνα είχε ο Πανσερραϊκός την Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς στο Βόλο. Δεν απείλησε, δέχθηκε το γκολ με πέναλτι, στο τέλος του αγώνα οπαδοί που είχαν ακολουθήσει την ομάδα είχαν έντονο διάλογο με τον Πάμπλο Γκαρσία. Βαθμολογικά είναι καλά, αλλά πλέον δεν έχει την ορμή των πρώτων αγωνιστικών, επιστρέφει και ο εξτρέμ Μούργος.

Έχει ψυχολογία βρίσκει και φόρμα ο Αστέρας, παραπάνω η κούραση για τον Πανσερραϊκό με το μεσοβδόμαδο ματς, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Βόλος - Ολυμπιακός (Κυριακή 16:30)

Βγάζουν αντίδραση οι... πληγωμένοι ερυθρόλευκοι

Πήρε μεγάλη ανάσα ο Βόλος με την νίκη επί του Πανσερραϊκού την Τετάρτη στο εξ αναβολής εντός έδρας ματς. Έχει ξεκινήσει καλά ο Λόπεθ, ήδη 4 βαθμοί η συγκομιδή του, αλλά τώρα έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, καθώς εκτίουν οι Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Τσοκάνης, Τάχατος, ειδικά οι 3 πρώτοι βασικότατοι και πολύ επιδραστικοί για την ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη γνώρισε την συντριβή από την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση, ο Μαρτίνεθ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Σε μια τέτοια κατάσταση οι παίκτες θα κληθούν να βγουν μπροστά, είναι ένα ματς που μπορούν να κερδίσουν θα έχουν και κόσμο στο πλευρό τους, παραμένουν εκτός οι στόπερ Πορόζο και Φρέιρε.

Σε όποια κατάσταση και να είναι οι ερυθρόλευκοι, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουν, είναι πολλές και κυρίως σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 17:30)

Ανοίγει το ματς στο Περιστέρι

Από ένα... τρελό ματς στη Λαμία προέρχεται ο Ατρόμητος, το 3-3 αφήνει διάφορα συναισθήματα, καθώς η ομάδα προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά 0-2, αλλά λίγο μετά τη σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ, για να ισοφαρίσει στη συνέχεια. Γενικά με τον Ίλιτς οι Περιστεριώτες σκοράρουν εύκολα, ανασταλτικά πρέπει να βελτιωθούν. Εκτίουν οι Τσακμάκης (στόπερ) και Βαλένσια (εξτρέμ).

Είναι εμφανής η ανασύνταξη του ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί και από βαθμούς, η ομάδα παραμένει στα χαμηλά. Πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, μετά πιέστηκε μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ. Είναι σημαντικές οι επιστροφές των Σόρια (μπακ) και Λιάσου (χαφ).

Ο Ατρόμητος ρίχνει το βάρος στην επίθεση επί ημερών Ίλιτς, ο ΠΑΣ αναγκαστικά παίζει ανοικτά, μπορούμε να δούμε γκολ και από τους δύο.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (Κυριακή 19:30)

Χωρίς περιθώρια οι πράσινοι

Μπήκε αργά στο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός, προσπάθησε να επιστρέψει από το σε βάρος του 3-0, πέτυχε δύο τέρματα όχι κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος έμεινε η γλυκιά γεύση από αυτή την προσπάθεια. Στο πρωτάθλημα η ήττα από τον Άρη, έφερε σε απόσταση... αναπνοής όλους τους διεκδικητές, δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας. Γνωστές οι απουσίες στην άμυνα των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Περνάει κρίση ο ΟΦΗ η νέα εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Βόλο, διατήρησε την εσωστρέφεια. Δημιουργεί φάσεις, αναλογικά όμως σκοράρει λίγο, ενώ και ανασταλτικά δέχεται γκολ εδώ και 4 αγωνιστικές. Ψάχνει να βρει λύσεις ο Νταμπράουσκας, δέχεται κι αυτός κριτική, το κλίμα εντός της ομάδας είναι καλό, επιστρέφουν Βούρος και Τοράλ.

Ματς που δεν μπορεί να δει κάτι διαφορετικό εκτός από τη νίκη ο Παναθηναϊκός, αλλά έχει και κούραση από την Πέμπτη, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να αμυνθεί σωστά.

ΠΑΟΚ - Λαμία (Δευτέρα 18:00)

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα του Λουτσέσκου

Ζει το όνειρό του ο ΠΑΟΚ, πέτυχε τεράστια νίκη την Πέμπτη στη Φρανκφούρτη, πέρασε ως πρώτος από τον όμιλό του στο Conference και βρίσκεται πλέον στους 16 της διοργάνωσης. Όλα δουλεύουν... ρολόι για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία και στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Εκτίει ο Μουργκ, λογικά θα πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες.

Η Λαμία άγγιξε την τεράστια ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο, το 3-3 δεν αλλάζει κατά πολύ τα σχέδια του Βόκολου, η ομάδα του παραμένει εντός εξάδας. Η αποστολή στην Τούμπα έχει μεγάλες δυσκολίες, είναι τιμωρημένοι οι Παπαδόπουλος και Σιμόν, βασικότατα... γρανάζια.

Όλα πάνε τέλεια στον ΠΑΟΚ, η διαχείριση του ρόστερ αποδίδει τα μέγιστα, δεν βλέπω πως οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κάτι από αυτό το ματς.

ΑΕΚ - Άρης (Δευτέρα 21:00)

Ζητείται αποτελεσματικότητα στην ΑΕΚ

Πολλές χαμένες ευκαιρίες ξανά για την ΑΕΚ, δεν πήρε τίποτα από το ματς κόντρα στην Μπράιτον την Πέμπτη και τώρα θα παίξει την παραμονή της στην Ευρώπη, κόντρα στον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ. Εντός συνόρων η νίκη στα Γιάννενα την έφερε στον έναν βαθμό από την κορυφή και φυσικά όλοι περιμένουν δυνατή συνέχεια. Παραμένουν στα... πιτς Γκαρσία και Γιόνσον.

Από την μεγαλύτερη νίκη της σεζόν προέρχεται ο Άρης, το 2-0 επί του Παναθηναϊκού έβγαλε μεγάλο ενθουσιασμό εντός της ομάδας, η οποία πλέον είναι σταθερά 5η και θα προσπαθήσει να ανέβει κι άλλο. Ο Μορόν κάνει την διαφορά στην επίθεση, συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Βερστράτε.

Αν η ΑΕΚ γίνει πιο αποτελεσματική δεν θα έχει προβλήματα, φάσεις παράγει, ο Άρης θα παίξει κλειστά και ψάξει χώρους για να... χτυπήσει στην κόντρα, το 2-3 γκολ μας καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.20), Σάββατο 17:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.00), Σάββατο 20:00
  • Βόλος - Ολυμπιακός: 2 & over 3.5 (απόδοση 2.62), Κυριακη 16:30
  • Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 2.45), Κυριακή 17:30
  • Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: 1 & under 3.5 (απόδοση 2.10), Κυριακή 19:30
  • ΠΑΟΚ - Λαμία: 1 & over 3.5 (απόδοση 3.00), Δευτέρα 18:00
  • AEK - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), Δευτέρα 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ