CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Για γερά νεύρα το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, με τα γκολ στον Βόλο

Ο Γκάνεα κόντρα στον Λιβάι Γκαρσία σε ματς στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
Ο Γκάνεα κόντρα στον Λιβάι Γκαρσία INTIME SPORTS

Η Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ η μάχη για τον τίτλο έχει φουντώσει. Δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:30) Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ μπήκε αλλαγμένος μετά τη διακοπή, πήρε 5 σπουδαίους βαθμούς και έκανε δύο σημαντικές εκπλήξεις. Από 0-2 ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό, κατάφερε μεσοβδόμαδα να κερδίσει την ΑΕΚ με 2-1, ενδιάμεσα πήρε ισοπαλία στη Λαμία. Με τους 5 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές στην επιστροφή στη δράση κατάφερε να ξεφύγει 4 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η δυναμική που συνολικά έχει αποκτήσει δείχνει πως το πιθανότερο είναι να ξεφύγει και να μην μπλέξει σε σενάρια. Φυσικά για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρει αποτέλεσμα και στη Λειβαδιά.

Η ομάδα του Βέλιτς βρίσκεται 1 πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν για την παραμονή, ο ΠΑΣ έχει σαν τεράστιο πλεονέκτημα πως σκοράρει πιο εύκολα από τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν για την κατηγορία και έχει την ικανότητα ακόμα και να επιστρέφει όταν μένει πίσω στο σκορ. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Για τους γηπεδούχους δύσκολα να προλάβει ξανά ο στόπερ Βινίσιους (12/0), τραυματίας παραμένει και ο έτερος στόπερ Λιάγκας (9/1), μακροχρόνια απουσιάζουν ο εξτρέμ Σακό (1/0) και ο μέσος Μπελμόντε (5/0). Έδειξαν αμέσως πως έχουν πολλά να προσφέρουν στον ΠΑΣ οι Τσιντώτας και Τζίνο. Νοκ άουτ ο πολύτιμος εξτρέμ Ροσέρο (14/2), δύσκολα ξανά ο μέσος Μπιλμπάο (12/0) και ο μπακ Κιάκος (8/0).

(Σάββατο 19:30) Λαμία - ΠΑΟΚ

Τεράστια νίκη με ξεκάθαρη ανωτερότητα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Λουτσέσκου μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ άλλαξε το πλάνο του, εφαρμόζει ένα σχήμα που μοιάζει περισσότερο με 4-4-2 και μέσα από αυτό η ομάδα προοδεύει.

Με ένα ρεκόρ 5-1-0 βελτίωσε την βαθμολογική του θέση, βρίσκεται στο -10 από τον Παναθηναϊκό, μόλις στο -3 από την ΑΕΚ και γνωρίζει πως αν περάσει από τη Λαμία θα μαζέψει ακόμη περισσότερο τη διαφορά με την κορυφή. Η Λαμία ήταν απογοητευτική στην Τρίπολη, θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να κάνει ζημιά στον φανερά βελτιωμένο με το νέο του αγωνιστικό σχέδιο ΠΑΟΚ. Το διπλό στο 1.47 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει άνοδο.

Τιμωρημένος για την Λαμία ο φορ Μανούσος (12/0). Λείπουν εσχάτως ο φορ Μποάκιε (8/1) κι ο εξτρέμ Ασκόφσκι (11/0). Εκτός μάχης παραμένουν Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3) και Τσαούσης (9/0), ο Λουτσέσκου όμως έχει βελτιώσει την ομάδα χωρίς να υπολογίζει στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

(Κυριακή 16:00) Βόλος - Ολυμπιακός

Όπως έκανε η διοίκηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, έτσι ανοίγει τις θύρες και πρόσφερε εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου λύγισε χωρίς αντίσταση και το σκορ πήγε ψηλά. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ένα επιθετικό σύστημα με πολλά δεκάρια που δημιουργεί συνεργασίες, επιθετικότητα, όμως είναι και δύσκολο να ακολουθήσει την επιθετικότητα των αντιπάλων.

Η λογική λέει πως η ομάδα του Μίτσελ θα βρει τρόπο και θα περάσει από τον Βόλο, οι τιμές όμως του διπλού είναι εξαιρετικά χαμηλές. Με τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η λογική λέει πως το over 2,5 θα επιβεβαιωθεί εύκολα, είτε το φέρει από μόνος του ο Ολυμπιακός, είτε χρειαστεί να βοηθήσει και η ομάδα του Βόλου. Στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

Αμφίβολος για τον Βόλο ο μεσοεπιθετικός Νοκέρ (9/1), ερωτηματικό παραμένει ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3). Δεν υπολογίζει ο Μίτσελ στους Βρουσάι (8/0), Βαλμπουενά (8/2) και Μπα (7/0).

(Κυριακή 17:00) Ατρόμητος - Ιωνικός

Μοιάζει σαν τελικός για την ομάδα της Νίκαιας. Έγινε την περασμένη εβδομάδα μία προσπάθεια συσπείρωσης, οι έμπειροι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας χρησιμοποιήθηκαν και επέστρεψε ο Βαλεριάνος, το γήπεδο θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια αποδειχθεί αρκετή για να βοηθήσει τον Ιωνικό, να ξεφύγει από την τελευταία θέση και να δώσει τη μάχη του. Με βάση την εικόνα που έχει μέχρι σήμερα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο πλήρωσε την γκάφα του Γιαννιώτη που έφερε την αποβολή του και με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα ο Ατρόμητος είναι σωστό φαβορί, ο αγώνας όμως μοιάζει κομβικός για την ομάδα της Νίκαιας, οπότε θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο βασικός στόπερ Χατζηισαΐας (14/1), ερωτηματικό παραμένουν όμως Μαυρομμάτης (9/0) και Σουάρεθ (9/0). Μακροχρόνια λείπει ο αρχηγός/μπακ Κιβρακίδης (3/0).

Εξέτισαν για τους φιλοξενούμενους ο στόπερ Ρομαό (15/0), ο μπακ Μύγας (15/0) και οι μέσοι Αντούνες (12/0), Τσίμπσαχ (6/0). Λείπει στα τελευταία ο εξτρέμ Σεμπά (7/0).

(Κυριακή 19:00) Άρης - Αστέρας Τρίπολης

Χάλι μαύρο ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχασε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0. Σε ένα κομβικό παιχνίδι βρίσκει αντίπαλο τον πιο πετυχημένο προπονητή που έχει δουλέψει στον σύλλογο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Αστέρας στο πρώτο παιχνίδι που επίσημα κοούτσαρε ο Μάντζιος κέρδισε με καλή απόδοση 3-0 τη Λαμία. Τον ξέρει καλά τον Άρη ο Μάντζιος και με βάση την εικόνα που είχε η ομάδα του Πάρντιου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 στο 2.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Αμφίβολος, λογικά δεν προλαβαίνει, ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (14/7), τραυματίας ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον επιθετικό Μπενίτο (11/1) και τον μπακ Γκαρθία (4/0).

(Κυριακή 19:30) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Τεράστιο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ το περίμεναν διαφορετικά, υπολόγιζαν πως θα φτάσουν σε απόσταση βολής τον Παναθηναϊκό, αν τον κερδίσουν, όμως η ήττα στους Ζωσιμάδες τούς έφεραν στο -7. Αποτέλεσμα που δημιούργησε την εξής πραγματικότητα.

Δίνει το δικαίωμα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίξει για τον βαθμό. Να πάει σε ένα συντηρητικό πλάνο με στόχο να πάρει μία χρυσή ισοπαλία. Αν τα καταφέρει, δεν το γνωρίζω επειδή και η ΑΕΚ έχει απουσίες και το παιχνίδι ρίσκου που ακολούθησε στους Ζωσιμάδες δεν μπόρεσε να το ακολουθήσει η χαλασμένη ενδεκάδα του Αλμέιδα, δεν περιμένω να παίξει τόσο πολύ στα όρια, παρότι η νίκη θα την βάλει γερά στη μάχη του τίτλου. Το under 2,5 στο 1.60.

Εξέτισε ο Σιμάνσκι (13/1), θα τσεκαριστεί ο Ρότα (14/0), αμφίβολος ο Μάνταλος (13/1). Νοκ άουτ παραμένουν Γκατσίνοβιτς (12/4), Ελίασον (9/0) Μοχαμάντι (10/0). Εξέτισε ο Πέρεθ (15/0), εκτός λογικά ο Σάρλια (8/0), μακροχρόνια λείπει ο Αϊτόρ (9/8).

(Δευτέρα 17:00) Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός αξιοποίησε το λάθος του Γιαννιώτη που άφησε με παίκτη λιγότερο την ομάδα του και πήρε τρεις σπουδαίους βαθμούς. Πέρασε στην 7η θέση και ανάσανε για τα καλά. Ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια βελτίωσης, όμως πληρώνει πως δεν μπορεί να πάρει ό,τι αξίζει στο γήπεδο του. Με τον Παναιτωλικό στην 7η θέση με 19 βαθμούς χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη κάψα για να μπει στα playoffs και τον ΟΦΗ να χρειάζεται κάθε βαθμό η ισοπαλία μοιάζει μια επιλογή που θα βόλευε και τους δύο. Δεν περιμένω από κανέναν να πάρει μεγάλο ρίσκο αν το παιχνίδι είναι ισόπαλο. Το Χ στο 3.10 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τραυματίας για τους γηπεδούχους παραμένει ο εξτρέμ Μόρσεϊ (11/0), ο μέσος Ντουάρτε (11/0) και ο μπακ Μπακάκης (5/0). Ο Νταμπράουσκας μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό Γιοχού (4/0,) τραυματίας ο αρχηγός/μπακ Μαρινάκης (8/0), μάλλον επιστρέφει ο εξτρέμ Μπιφουμά (5/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ