FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Βάζει stop στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Λαμία - Παναθηναϊκός (Σάββατο 17:30)

Κάνει τρομερό ξεκίνημα η Λαμία, πέρασε με διπλό και από την Τρίπολη, έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες, με αυτό το ρυθμό, ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ δεν θα αποτελέσει έκπληξη! Δεν έχει να χάσει κάτι από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αουτσάιντερ είναι θα παίξει ελεύθερα για να κάνει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Επανέρχεται ο μέσος Σαντάνα, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα ο στόπερ Πάβλοβετς. Εκτός ο Τζαγκόεβ με τους Ναγκί και Στάνκο.

Οι πράσινοι έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ τη φετινή σεζόν, παιχνίδια που θεωρητικά είναι εύκολα, τα κάνουν και στην πράξη, τα καθαρίζουν με άνεση και αυτό μπορεί να αποδειχθεί... χρυσός στο φινάλε. Δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα ο Γιοβάνοβιτς, μόνος στόχος είναι η νίκη, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Χουάνκαρ απουσιάζουν, ετοιμοπόλεμος τελικά ο Βιλένα.

Είναι δύσκολο για την ομάδα του Βόκολου να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο.

Κηφισιά - ΑΕΚ (Σάββατο 20:00)

Έδωσε μεγάλη μάχη η Κηφισιά στον Βόλο, ηττήθηκε τελικά με 2-1, αγωνίστηκε ξανά με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 20 λεπτά. Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, τιμωρημένοι είναι οι δύο βασικοί στόπερ Τσάπαν και Μποτία, ο εξαιρετικός εξτρέμ Σάντος, και ο μέσος Παπασάββας. Νοκ άουτ ο χαφ Ίλιεφ. Το μόνο θετικό είναι η επιστροφή του χαφ Ιπαλίμπο.

Επιβλητική η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, επικράτησε εύκολα και κράτησε την επαφή της με την κορυφή. Είναι αρκετά καλύτερα τα νέα με τους τραυματίες, επιστρέφει ο κομβικός Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, νοκ άουτ παραμένουν Αραούχο και Χατζησαφί, εκτίει ποινή ο Γκατσίνοβιτς όπως και ο Σιμάνσκι. "Κόπηκαν" Μουκουντί και Ρότα.

Η ομάδα του Αλμέιδα θα επιτεθεί από την αρχή, να σκοράρει γρήγορα ώστε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να κάνει και συντήρηση ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Μαρσέιγ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 1.98), 17:30
  • Κηφισιά - ΑΕΚ: 2 & Over 3,5 (απόδοση 2.20), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ