FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στη σωστή απόδοση

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Δεσπόζει η μονομαχία Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Στη Λαμία δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, στην Καισαριανή η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Ενα ακόμη μεγάλο ντέρμπι έρχεται το Σαββατοκύριακο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ζευγάρι που παραδοσιακά μας δίνει ωραία ματς, με τους ερυθρόλευκους να “κουβαλάνε” τον τίτλο του φαβορί. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ξέφρενη πορεία της Λαμίας, η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Κηφισιάς. Έχει αρκετά αμφίρροπα ματς η 10η αγωνιστική, oι επιλογές δεν είναι εύκολες, αλλά μπορούν να προκύψουν δυνατές αποδόσεις. Καλή απόλαυση!

Λαμία - Παναθηναϊκός (Σάββατο 17:30)

O Παναθηναϊκός βάζει... φρένο στη Λαμία

Κάνει τρομερό ξεκίνημα η Λαμία, πέρασε με διπλό και από την Τρίπολη, έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες, με αυτό το ρυθμό, ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ δεν θα αποτελέσει έκπληξη! Δεν έχει να χάσει κάτι από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αουτσάιντερ είναι θα παίξει ελεύθερα για να κάνει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Ίσως επιστρέψει ο μέσος Σαντάνα, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα ο στόπερ Πάβλοβετς.

Οι πράσινοι έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ τη φετινή σεζόν, παιχνίδια που θεωρητικά είναι εύκολα, τα κάνουν και στην πράξη, τα καθαρίζουν με άνεση και αυτό μπορεί να αποδειχθεί... χρυσός στο φινάλε. Δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα ο Γιοβάνοβιτς, μόνος στόχος είναι η νίκη, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Χουάνκαρ απουσιάζουν, ίσως και ο Βιλένα.

Είναι δύσκολο για την ομάδα του Βόκολου να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο.

Κηφισιά - ΑΕΚ (Σάββατο 20:00)

Εκμεταλλεύεται τις απουσίες της Κηφισιάς η ΑΕΚ

Έδωσε μεγάλη μάχη η Κηφισιά στον Βόλο, ηττήθηκε τελικά με 2-1, αγωνίστηκε ξανά με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 20 λεπτά. Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, τιμωρημένοι είναι οι δύο βασικοί στόπερ Τσάπαν και Μποτία, ο εξαιρετικός εξτρέμ Σάντος, και ο μέσος Παπασάββας. Το μόνο θετικό είναι η επιστροφή του χαφ Ιπαλίμπο.

Επιβλητική η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, επικράτησε εύκολα και κράτησε την επαφή της με την κορυφή. Είναι αρκετά καλύτερα τα νέα με τους τραυματίες, επιστρέφει ο κομβικός Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, λιγότερες ελπίδες έχουν οι Αραούχο και Χατζησαφί, εκτίει ποινή ο Γκατσίνοβιτς.

Η ομάδα του Αλμέιδα θα επιτεθεί από την αρχή, να σκοράρει γρήγορα ώστε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να κάνει και συντήρηση ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Μαρσέιγ.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 16:00)

Ισορροπημένο το ματς στο Αγρίνιο

Λύγισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός, με τον Πετράκη στην άκρη του πάγκου βγάζει ένα πολύ καλύτερο επιθετικό προφίλ, δημιουργεί, σκοράρει. Αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι η ανασταλτική λειτουργία, δέχεται αρκετές φάσεις, παράγοντας που δυσκολεύει την προσπάθεια της ομάδας να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Πέρες, ίσως να προλάβουν οι ποιοτικοί Σενγκέλια και Καρέλης.

Αγωνιστική καθίζηση για τον Αστέρα Τρίπολης, γνώρισε 3η ήττα στα 4 τελευταία ματς, η Λαμία τον... τιμώρησε στην έδρα του λίγο πριν το τέλος. Προσπαθεί να γυρίσει την ψυχολογία της ομάδας ο Ράσταβατς, το ρόστερ είναι καλό, έχει ποιότητα, χρειάζονται όμως αποτελέσματα και άμεσα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Καστάνιο, αμφίβολος είναι ο Σίτο.

Αναμέτρηση που δεν γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, έχουν τα τρωτά σημεία τους και οι δύο, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (Κυριακή 17:30)

Θα ρισκάρουν και οι δύο, στην αναμονή για γκολ

Ψάχνει από κάπου να πιαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και στο Βικελίδης, ηττήθηκε από τον Άρη, έμεινε στην τελευταία θέση. Ζητείται... ηλεκτροσόκ για την ομάδα του Στάικου, ο κόσμος προσπαθεί από την πλευρά του να στηρίξει, αν δεν έρθει και τώρα η νίκη δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές. Εκτίει ο μέσος Τζίνο,

Τα πρώτα χαμόγελα είναι γεγονός για τον Βόλο, νίκησε την Κηφισιά έστω και δύσκολα, πήρε ανάσα, ωστόσο πρέπει να συνεχίσει αυτό που άρχισε, καθώς ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στην τελευταία θέση. Παραμένει εκτός ο στόπερ Σιέλης για το σύνολο του Μπράτσου, αμφίβολος και πάλι ο Άλχο, μόνιμα εκτός ο τερματοφύλακας Σιαμπάνης.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα για το κύπελλο, με τον Βόλο να νικάει 2-1 στο ίδιο γήπεδο, μπορούμε να δούμε ξανά ένα παρόμοιο σενάριο σε παιχνίδι με τα γκολ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30)

Φαβορί οι ερυθρόλευκοι, αλλά στην σωστή απόδοση

Ένας πολύ αποφασισμένος Ολυμπιακός εμφανίστηκε στην Κρήτη, νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ παρά τις σημαντικές απουσίες των Φορτούνη και Ροντινέι, ο Ποντένσε έκανε μεγάλη διαφορά σε ένα ακόμη ματς. Ο Μαρτίνεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Την χειρότερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ακίνδυνος επιθετικά, έκανε λάθη ανασταλτικά, έχασε εύκολα και δίκαια με 2-0. Προφανώς θα ψάξουν αντίδραση Λουτσέσκου και παίκτες, δεν πρόκειται να κρατήσουν δυνάμεις, στο Conference League ουσιαστικά η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη.

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο, ο άσος είναι χαμηλά δεν υπάρχει καμία αξία, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

Άρης - Ατρόμητος (Κυριακή 20:15)

Στο Βικελίδης έχει τον τρόπο του ο Άρης

Νέα εντός έδρας νίκη για τον Άρη, είχε τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στον ΠΑΣ, ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Μάντζιος βλέπει τον Σουλεϊμάνοφ να εγκλιματίζεται, ο Ρώσος εξτρέμ έχει τρομερή ποιότητα μπορεί να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας. Υπάρχουν προβλήματα για τους κίτρινους, λείπουν οι αμυντικοί Βέλεθ, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, όπως και οι χαφ Ρουπ και Ζουλ.

Πετυχημένη η πρεμιέρα του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του Ατρόμητου, η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, “λύγισε” στο φινάλε τον Παναιτωλικό. Αυτό που θέλει να διορθώσει άμεσα ο Σέρβος τεχνικός είναι η ανασταλτική λειτουργία, οι Περιστεριώτες έχουν δεχθεί 19 γκολ, έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Ντιρκς.

Ο Άρης μπροστά στο κοινό του φέρνει τα ματς εκεί που θέλει, οι φιλοξενούμενοι αμυντικά ψάχνονται, αλλά επιθετικά μπορούν να σκοράρουν, θα επιλέξουμε Goal/Goal.

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (Δευτέρα 18:00)

Κανείς δεν θέλει να χάσει...

Πολύ κακή εμφάνιση για τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, γνώρισε τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό με 5-0, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Σαφώς και δεν... σβήνουν όσα έχουν προηγηθεί από την ομάδα του Γκαρσία, η οποία παρά τις γηπεδικές δυσκολίες έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Επιστροφή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με κλειστές κάποιες θύρες, τιμωρημένος είναι ο μέσος Ουεντραόγκο, διαθέσιμος ξανά ο μπακ Πεταυράκης.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα, δέχθηκε γρήγορα το πρώτο γκολ, δεν έβγαλε ουσιαστική αντίδραση, ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Ο Νταμπράουσκας θέλει βελτίωση σε δημιουργία και εκτέλεση, εκεί ρίχνει το βάρος, θα εκτίσει ο μπακ Λάρσον, αμφίβολοι οι Μπάκιτς και Καρώ.

Θα δείξουν προσοχή και οι δύο ομάδες, πρώτος στόχος να μην χάσουν, η ισοπαλία στο 3.30 μας ικανοποιεί

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 1.98), Σάββατο 17:30
  • Κηφισιά - ΑΕΚ: 2 & Over 3,5 (απόδοση 2.10), Σάββατο 20:00
  • Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Χ (απόδοση 3.15), Κυριακή 16:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2,67), Κυριακή 17:30
  • Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 19:30
  • Άρης – Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.95), Κυριακή 20:15
  • Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Χ (απόδοση 3.30), Δευτέρα 18:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ