CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Έχει το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ, bet με ασφάλεια στη Λιβαδειά

Προγνωστικά Ελλάδα: Έχει το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ, bet με ασφάλεια στη Λιβαδειά

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:30) Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ μπήκε αλλαγμένος μετά τη διακοπή, πήρε 5 σπουδαίους βαθμούς και έκανε δύο σημαντικές εκπλήξεις. Από 0-2 ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό, κατάφερε μεσοβδόμαδα να κερδίσει την ΑΕΚ με 2-1, ενδιάμεσα πήρε ισοπαλία στη Λαμία. Με τους 5 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές στην επιστροφή στη δράση κατάφερε να ξεφύγει 4 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η δυναμική που συνολικά έχει αποκτήσει δείχνει πως το πιθανότερο είναι να ξεφύγει και να μην μπλέξει σε σενάρια. Φυσικά για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρει αποτέλεσμα και στη Λειβαδιά.

Η ομάδα του Βέλιτς βρίσκεται 1 πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν για την παραμονή, ο ΠΑΣ έχει σαν τεράστιο πλεονέκτημα πως σκοράρει πιο εύκολα από τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν για την κατηγορία και έχει την ικανότητα ακόμα και να επιστρέφει όταν μένει πίσω στο σκορ. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Για τους γηπεδούχους εκτός ξανά ο στόπερ Βινίσιους (12/0), τραυματίας παραμένει και ο έτερος στόπερ Λιάγκας (9/1), μακροχρόνια απουσιάζουν ο εξτρέμ Σακό (1/0) και ο μέσος Μπελμόντε (5/0) με τον μπακ Ντεντάκη (2/0). Έδειξαν αμέσως πως έχουν πολλά να προσφέρουν στον ΠΑΣ οι Τσιντώτας και Τζίνο. Νοκ άουτ ο πολύτιμος εξτρέμ Ροσέρο (14/2), εκτός ξανά ο μέσος Μπιλμπάο (12/0), επανέρχεται ο μπακ Κιάκος (8/0). Off ο χαφ Τζίμας (14/0).

(Σάββατο 19:30) Λαμία - ΠΑΟΚ

Τεράστια νίκη με ξεκάθαρη ανωτερότητα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Λουτσέσκου μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ άλλαξε το πλάνο του, εφαρμόζει ένα σχήμα που μοιάζει περισσότερο με 4-4-2 και μέσα από αυτό η ομάδα προοδεύει.

Με ένα ρεκόρ 5-1-0 βελτίωσε την βαθμολογική του θέση, βρίσκεται στο -10 από τον Παναθηναϊκό, μόλις στο -3 από την ΑΕΚ και γνωρίζει πως αν περάσει από τη Λαμία θα μαζέψει ακόμη περισσότερο τη διαφορά με την κορυφή. Η Λαμία ήταν απογοητευτική στην Τρίπολη, θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να κάνει ζημιά στον φανερά βελτιωμένο με το νέο του αγωνιστικό σχέδιο ΠΑΟΚ. Το διπλό στο 1.47 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει άνοδο.

Τιμωρημένος για την Λαμία ο φορ Μανούσος (12/0). Λείπουν εσχάτως ο φορ Μποάκιε (8/1) κι ο εξτρέμ Ασκόφσκι (11/0). Εκτός μάχης παραμένουν Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3) και Τσαούσης (9/0), ο Λουτσέσκου όμως έχει βελτιώσει την ομάδα χωρίς να υπολογίζει στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βιεϊρίνια (8/0). Στην αποστολή μετά από καιρό ο μεσοεπιθετικός Κουαλιάτα.

TAGS CHARLIE BETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ