FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Δύο τεράστια ντέρμπι για προθέρμανση

Προγνωστικά Ελλάδα: Δύο τεράστια ντέρμπι για προθέρμανση
EUROKINISSI

Σέντρα στα playoffs της Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρία δυνατά στοιχήματα έως το 4.35.

Φθάσαμε στο πιο συναρπαστικό σημείο της σεζόν, αρχίζουν τα playoffs κρίνονται τα πάντα, κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει. Οι αποστάσεις είναι μικρές, 4 βαθμοί χωρίζουν τον πρώτο από τον τέταρτο, λογικά θα δούμε θρίλερ που θα πάει μέχρι το τέλος.

Το ντέρμπι των “αιωνίων” είναι αυτό που μπορεί με το καλημέρα να κρίνει πολλά, καθώς ο ηττημένος (αν υπάρξει) θα μείνει πολύ πίσω, η απόσταση δεν θα είναι εύκολο να καλυφθεί.. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ο ΠΑΟΚ που είχε και ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη χάνει ένα κομμάτι της δυναμικής του. Ανάλογη εικόνα και στο ΔΑΚ Λαμίας, άδειες κερκίδες και ευκαιρία για την ΑΕΚ να ξεκινήσει νικηφόρα.

Λαμία- ΑΕΚ (Κυριακή 17:00)

Μπαίνει αποφασισμένη η ΑΕΚ για να μην μπλέξει

Η Λαμία μπαίνει στην πρωτόγνωρη διαδικασία των playoffs χωρίς κανένα άγχος, αλλά με διάθεση να παλέψει απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο “brand name”. Καλείται να παίξει όλα τα ματς χωρίς τον Καρλίτος ο οποίος παραχωρήθηκε, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Παπαδόπουλος, λογικά δεν θα αγωνιστεί και ο Τσιλούλης ο οποίος έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης η Ένωση, κρατούσε την νίκη μέχρι το φινάλε, όταν και υπέπεσε σε πέναλτι. Πλέον όλα τα ματς είναι τελικοί, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέες απώλειες. Τιμωρημένος είναι ο Τσούμπερ, τραυματίες οι Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, έτοιμος να επιστρέψει ο Λιβάι Γκαρσία αλλά λογικά σε πρώτο πλάνο θα είναι στον πάγκο, είναι πιθανό να δούμε για πρώτη φορά μαζί βασικούς, Πινέδα και Λιούμπισιτς.

Η αναμέτρηση θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών λόγω τιμωρίας της έδρας από την ΔΕΑΒ, καθώς το ΔΑΚ Λαμία δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος νόμος. Η ΑΕΚ είναι αυτή που... καίγεται για τους βαθμούς, η Λαμία έκανε το χρέος της φθάνοντας έως εδώ, το διπλό δεν έχει καμία αξία, επιλέγω over 1.5 στο ημίχρονο σε απόδοση 2.27!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Κυριακή 20:30)

Ο νικητής συνεχίζει για τον τίτλο, ο χαμένος... χάνεται

Η χειρότερη εμφάνιση της εποχής Μεντιλίμπαρ ήταν αυτή της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μεγάλα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, χαμηλός βαθμός και στη δημιουργία. Ο σχεδόν βέβαιος αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν πτόησε την ερυθρόλευκη διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή του Βάσκου τεχνικού στον Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς ζητείται αντίδραση, από την στιγμή που η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε στους 3 βαθμούς, η ευκαιρία για ανατροπή των δεδομένων είναι μεγάλη. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ, Ρέτσος. Νοκ άουτ παραμένει ο Αλεξανδρόπουλος.

Μπαίνει πιεσμένος ο Παναθηναϊκός στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, η ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, τον έφερε στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή, αν ηττηθεί θα απομακρυνθεί πολύ από την πρώτη θέση. Κατεβαίνει στο ντέρμπι με τις γνωστές απουσίες των Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, τιμωρημένος είναι ο Βαγιαννίδης, ιατρικά έτοιμος ο Βέρμπιτς.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια, ο ηττημένος θα χάσει έδαφος, θα δούμε επιθετική διάθεση και από τους δύο, επιλέγω Goal/Goal στο 1.87.

ΠΑΟΚ - Άρης (Κυριακή 21:00)

Έχει τον τρόπο ο Άρης να βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ

Κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο Ζάγκρεμπ, υστέρησε πολύ στην τελική προσπάθεια, οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν αρκετά ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Μπαίνει στα playoffs από θέση ισχύος και θέλει να μείνει μέχρι το τέλος, λογικά θα δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Λουτσέσκου, ο οποίος συνηθίζει να φρεσκάρει την ομάδα του. Εκτός παραμένουν Σαμάτα και Σάστρε, όπως και ο Εκόνγκ με τον Μιχαηλίδη.

Ο Άρης πάει στην Τούμπα έχοντας πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, η πρόκριση πανηγυρίστηκε έντονα από κόσμο, ομάδα και διοίκηση. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να βρει κίνητρο για τους παίκτες του ο Μάντζιος, αν και συνήθως κόντρα στον ΠΑΟΚ οι εμφανίσεις είναι εξαιρετικές. Μακροχρόνιες οι όποιες απουσίες.

Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας για κροτίδα που είχε πέσει στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Άρης παθιάζεται πολύ στη συγκεκριμένη έδρα, η απουσία κόσμου είναι ένα ατού το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί, θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο 4.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - ΑΕΚ: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.27), 17:00
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 20:30
  • ΠΑΟΚ - Άρης: Χ (απόδοση 4.35), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ