CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Δυνατό το 1.85 στο Ιωνικός - Βόλος

Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Super League στη Νίκαια με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σ' ένα δυνατό ποντάρισμα.

(Δευτέρα 19:30) Ιωνικός - Βόλος

Ο Ιωνικός έχασε χωρίς να καταφέρει να παίξει το παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Τσιμπσάχ αποβλήθηκε στην πρώτη άμυνα και η ομάδα έδωσε όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Βρίσκεται με 8 βαθμούς κολλημένη στην τελευταία θέση και παίζει με τον άνετο και ντεφορμέ Βόλο τελικό. Η ομάδα του Μπράτσου χάνει εύκολα στην έδρα της με τους μεγάλους, όμως στα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται από τη μέση και κάτω, καταφέρνει να παίρνει ακόμη αποτέλεσμα.

Έχει σοβαρό αμυντικό θέμα ο Ιωνικός, το μηδέν δεν το κρατά με τίποτα, έχει μεγάλη ανάγκη για αποτέλεσμα, συνδυασμός που με οδηγεί στο Goal/Goal στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών, που κατέγραψε αρκετά σκαμπανεβάσματα τις προηγούμενες ώρες, αλλά πλέον έχει σταθεροποιηθεί σε τιμές αουτσάιντερ.

Τιμωρημένος ο μέσος Τσίμπσαχ (7/0) για τους γηπεδούχους, παρελθόν αποτελεί ο χαφ Άοσμαν (13/2) και ο φορ Ιωαννίδης (13/0), νοκ άουτ ο χαφ Μασάς (12/0).. Για τον Βόλο τραυματίας ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3), τέλος ο μεσοεπιθετικός Νοκέρ (9/1), εκτός ο χαφ Ματίγια (13/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ