CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς-σταυρόλεξο το Λεβαδειακός - Βόλος

SUPERLEAGUE 2022-2023 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική στη Stoiximan Super League στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

(Δευτέρα 16:00) Λεβαδειακός - Βόλος

Αν αυτό το παιχνίδι γινόταν πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ ο Βόλος θα είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Δεν επέστρεψε όμως η ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα και για αυτό δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο η αποχώρηση του Φερνάντεθ. 1-2-6 μαζί με τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδος Novibet με τον Παναθηναϊκό το ρεκόρ του Βόλου μετά το Μουντιάλ, με την μοναδική νίκη να έχει έρθει με τυχερό τρόπο στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Ανάγκη για αποτελέσματα έχει ο Λεβαδειακός, δίνεται όμως σε ξεκάθαρες τιμές φαβορί που σαν ομάδα δεν μπορεί να υπηρετήσει. Πιέζεται βαθμολογικά ο Βόλος από τον Ατρόμητο που έχει μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά δεν δείχνει πάντως και να καίγεται και για την 6η θέση παρότι τα playoffs θα φέρουν λεφτά στην πόλη και έρχονται και εκλογές, καλύτερα να πάμε πάσο.

Σημαντική ενίσχυση στο φινάλε με τους Γκροφ (τερματοφύλακας) Παζ (στόπερ) και τον Σαβιέρ (εξτρέμ) από τον Παναθηναϊκό, έπαιξε στην Τούμπα και έδειξε καλά δείγματα ο επιθετικός Γερεμέγεφ που ήρθε σαν δώρο από τον Παναθηναϊκό. Εξέτισαν ο εξτρέμ Βρακάς (17/0) και ο μπακ Κωνσταντινίδης (8/0). Εκτός ο αρχισκόρερ Μουτίνιο (17/3). Παραμένει εκτός ο στόπερ Μπαχανάκ (15/0) και ο εξτρέμ Γιαννιώτας (5/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Για τον Βόλο τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Μπαριέντος (18/2), επιστρέφει ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3). Νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Οζέγκοβιτς (15/5). Νέο απόκτημα ο χαφ Κάτσε, που κουβαλάει τιμωρία. Συνεχίζει στην Athens Kallithea FC ο Ματίγια (13/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ