CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ικανός ο ΟΦΗ για τον διπλασιασμό, με τα γκολ στο Ιωνικός - Άρης

Προγνωστικά Ελλάδα: Ικανός ο ΟΦΗ για τον διπλασιασμό, με τα γκολ στο Ιωνικός - Άρης
INTIME SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

Τρομερή η δουλειά του Ντουμπράουσκας στον ΟΦΗ. Κατάφερε να ανατρέψει τελείως το κλίμα, να βελτιώσει αρχικά το αμυντικό κομμάτι της ομάδας, να πάρει ισοπαλίες σε Τούμπα και Λεωφόρο και στα τελευταία παιχνίδια να υπάρχει και επιθετική βελτίωση. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο διπλό 0-4 στο Αγρίνιο και υπήρξαν στιγμές που φάνηκε στην ήττα στο Καραϊσκάκης πως υπάρχει τεράστια πρόοδος στο δημιουργικό κομμάτι. Επίσης είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Φελίπε, που πέρυσι έκανε πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα βάζοντας 8 γκολ σε 13 παιχνίδια. Και ο ΠΑΣ είναι βελτιωμένος μετά τη διακοπή, έχει φθάσει και αυτός τους 19 πόντους όπως και ο ΟΦΗ και βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη θέση.

Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες δεν θα κινδυνεύουν, είναι πολύ ανώτερες από Ιωνικό, Λεβαδειακό και Λαμία που θα παίξουν για την παραμονή. Ο ΟΦΗ έχει πλέον δημιουργήσει το ρόστερ για να είναι σε θέση να κάνει ένα πολύ καλό και ελπιδοφόρο για την επόμενη σεζόν τελευταίο κύκλο. Ο άσος σε απόδοση 1.98 στον μέσο όρο των εταιριών που δέχεται μικρή πτώση.

Εξέτισε ο κομβικός χαφ Μεγιάδο (18/0), τρίτη αγωνιστική εκτίει ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2). Σημαντική για τον ΠΑΣ η απουσία του εξτρέμ Ροσέρο (14/2), εκτός και ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0), επιστρέφει μετά από καιρό ο μέσος Μπιλμπάο (12/0). Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Καραχάλιος (17/0). Νοκ άουτ ο χαφ Τζίνο (5/0).

(Σάββατο 19:00) Ιωνικός - Άρης

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ιωνικός στο ντεμπούτο του Γρηγορίου. Προερχόταν από δύο καλές εμφανίσεις που δεν πήρε τίποτα, με Βόλο εντός 0-1 και ΑΕΚ εντός 1-2, στα τελευταία παιχνίδια του Σπανού. Η αλλαγή προπονητή άλλαξε το κλίμα και έφερε θετική ενέργεια στην ομάδα.

Ο Άρης έπαιξε καλά και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και στη Ν. Φιλαδέλφεια, όμως δεν σκόραρε και δεν πήρε τίποτα. Έχει κάποιες επιστροφές που θα τον βοηθήσουν, περιμένω ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 2.16 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τρεις μεταγραφές τελευταίας στιγμής για τον Ιωνικό, με τον έμπειρο φορ Μάνο, τον κίπερ Αλέν (πρώην Ολυμπιακού) και τον στόπερ Μπουένα. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Γούλερι (3/0). Εκτός ο στόπερ Σόουζα (10/0). Για τον Άρη χάνει τη σεζόν ο καλός μεσοεπιθετικός Μάνου Γκαρθία (17/4), εκτός ξανά ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (15/7), τιμωρημένος ο μέσος Ετέμπο (13/0), επιστρέφει ο μπακ Εμπακατά (13/1), το ίδιο ο εξτρέμ Καμάτσο (14/1) και ο φορ Καμαρά.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ