CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Δυνατό στοίχημα στο 2.45 στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας INTIME

Η μάχη για τον τίτλο φουντώνει στη Stoiximan Super League. Σειρά παίρνει η 21η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Τη Λαμία φιλοξενεί ο Παναθηναϊκός, στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δοκιμάζεται η πρώτη της βαθμολογίας, ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

Τρομερή η δουλειά του Ντουμπράουσκας στον ΟΦΗ. Κατάφερε να ανατρέψει τελείως το κλίμα, να βελτιώσει αρχικά το αμυντικό κομμάτι της ομάδας, να πάρει ισοπαλίες σε Τούμπα και Λεωφόρο και στα τελευταία παιχνίδια να υπάρχει και επιθετική βελτίωση. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο διπλό 0-4 στο Αγρίνιο και υπήρξαν στιγμές που φάνηκε στην ήττα στο Καραϊσκάκης πως υπάρχει τεράστια πρόοδος στο δημιουργικό κομμάτι. Επίσης είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Φελίπε, που πέρυσι έκανε πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα βάζοντας 8 γκολ σε 13 παιχνίδια. Και ο ΠΑΣ είναι βελτιωμένος μετά τη διακοπή, έχει φθάσει και αυτός τους 19 πόντους όπως και ο ΟΦΗ και βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη θέση.

Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες δεν θα κινδυνεύουν, είναι πολύ ανώτερες από Ιωνικό, Λεβαδειακό και Λαμία που θα παίξουν για την παραμονή. Ο ΟΦΗ έχει πλέον δημιουργήσει το ρόστερ για να είναι σε θέση να κάνει ένα πολύ καλό και ελπιδοφόρο για την επόμενη σεζόν τελευταίο κύκλο. Ο άσος σε απόδοση 2.00 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο κομβικός χαφ Μεγιάδο (18/0), τρίτη αγωνιστική εκτίει ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2). Σημαντική για τον ΠΑΣ η απουσία του εξτρέμ Ροσέρο (14/2), εκτός και ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0), επιστρέφει μετά από καιρό ο μέσος Μπιλμπάο (12/0).

(Σάββατο 19:00) Ιωνικός - Άρης

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ιωνικός στο ντεμπούτο του Γρηγορίου. Προερχόταν από δύο καλές εμφανίσεις που δεν πήρε τίποτα, με Βόλο εντός 0-1 και ΑΕΚ εντός 1-2, στα τελευταία παιχνίδια του Σπανού. Η αλλαγή προπονητή άλλαξε το κλίμα και έφερε θετική ενέργεια στην ομάδα.

Ο Άρης έπαιξε καλά και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και στη Ν. Φιλαδέλφεια, όμως δεν σκόραρε και δεν πήρε τίποτα. Έχει κάποιες επιστροφές που θα τον βοηθήσουν, περιμένω ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 2.21 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τρεις μεταγραφές τελευταίας στιγμής για τον Ιωνικό, με τον έμπειρο φορ Μάνο, τον κίπερ Αλέν (πρώην Ολυμπιακού) και τον στόπερ Μπουένα. Ερωτηματικό ο στόπερ Σόουζα (10/0). Για τον Άρη χάνει τη σεζόν ο καλός μεσοεπιθετικός Μάνου Γκαρθία (17/4), δύσκολα ξανά ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (15/7), τιμωρημένος ο μέσος Ετέμπο (13/0), ερωτηματικό ο μπακ Εμπακατά (13/1), αλλά επιστρέφουν ο εξτρέμ Καμάτσο (14/1) και ο φορ Καμαρά.

(Κυριακή 17:00) Παναθηναϊκός - Λαμία

Ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή μετά την ανόητη ήττα που γνώρισε στην Τρίπολη. Δεν είναι καλά, όμως αγωνίζεται με την μακράν χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει την ευκαιρία να πάρει μία νίκη, αν είναι δυνατόν με καλή εμφάνιση που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια. Η Λαμία γνώρισε σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, η ομάδα πηγαίνει πολύ χειρότερα με τον Σάββα Παντελίδη σε σχέση με το πώς πήγαινε με τον Φέστα. Ο τεχνικός διευθυντής Κασναφέρης αποχώρησε μετά από αυτό το σκληρό αποτέλεσμα. Προσφέρεται ο αντίπαλος για να πετύχει μία καθαρή νίκη ο Παναθηναϊκός ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 σε απόδοση 2.15.

Τιμωρημένος ο Κουρμπέλης (17/0), επιστρέφει ο Βέρμπιτς (17/2), συνεχίζει εκτός ο Μάγκνουσον (13/1). Άσχημο το κλίμα στους φιλοξενούμενους, είναι πιθανό να έχουν σιωπηρή τιμωρία ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (17/1), ο κίπερ Σαράνοφ (18 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (20/3 – είναι τιμωρημένος) να μπαίνουν στον πάγο, πέρα από τον στόπερ Αντέτζο (16/0) που δεν υπολογίζεται πλέον. Ερωτηματικό ο μπακ Γκοράνοφ (17/0).

(Κυριακή 17:30) Ατρόμητος - ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος μετά τη διακοπή είναι πολύ βελτιωμένος και ξεκάθαρα είναι η 6η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τρέχει για να καλύπτει την απόσταση που τον χωρίζει από τον Βόλο που έχει πλέον μειωθεί στους 4 βαθμούς. Η ΑΕΚ πέρασε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση, 2 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν πάντως καλή στα τελευταία της δύο παιχνίδια, αξιοποίησε όμως το επιθετικό βάθος που υπάρχει στο ρόστερ και επικράτησε 2-1 του Ιωνικού και 3-0 του Άρη, το σκορ διαμορφώθηκε στο τέλος και ενώ ο Άρης είχε παίκτη λιγότερο. Στην επιστροφή μετά το Μουντιάλ ο Ατρόμητος δεν άφησε να περάσουν με διπλό από το Περιστέρι, ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ολυμπιακό και με τους δύο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Δύσκολο πέρασμα το Περιστέρι, καλύτερο το πάσο.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο μπακ Ντε Μποκ (18/0), ερωτηματικό ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0). Συνεχίζει εκτός για την ΑΕΚ ο Φερνάντες (4/0), μακροχρόνια λείπει ο Μοχαμάντι (10/0).

(Κυριακή 20:00) Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα του Αναστασίου. Σημαντικό το διπλό στον Βόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς κρατά την 6η θέση σαν στόχο για τους ίδιους, αλλά και για τον Ατρόμητο. Ο Αστέρας πήρε σπουδαίο τρίποντο από τον Παναθηναϊκό, δίχως να παίξει καλά. Η ανόητη αποβολή του Κουρμπέλη στο 31ο λεπτό ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να παίξει με παίκτη λιγότερο. Ο Αστέρας παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έκανε τίποτα για να γίνει απειλητικός, απλά πήρε υπερ του την κατοχή και έπαιξε με τον χρόνο. Μία φάση δημιούργησε και την έκανε γκολ. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι στα παιχνίδια που δίνουν στο Αγρίνιο υπάρχει μία ακραία παράδοση ισοπαλιών. Τέσσερα συνεχόμενα Χ έχουν φέρει οι δύο ομάδες, 8/10 τελευταία παιχνίδια. Παράδοση που δεν γίνεται να αγνοηθεί και προσφέρει απόδοση 3.00.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο μεσοαμυντικός Μλάντεν (19/0), επιστρέφει κι ο μπακ Αποστολάκης (12/0), δύσκολα ο αρχισκόρερ Καρέλης (16/10) που έλειψε την περασμένη εβδομάδα, όπως κι ο κίπερ Ανέστης (15 συμ.). Πάντα εκτός ο εξτρέμ Νταγκό (15/2). Σημαντική μεταγραφή ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός Χουάνπι. Δεύτερη αγωνιστική εκτίει ο μέσος Μουνάφο (14/1) για τον Αστέρα, τιμωρημένος και ο μέσος Ιγκλέσιας (12/0).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κέρδισαν έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες και από το -12 που είχαν βρεθεί μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους 5 βαθμούς. Η αναμέτρηση είναι ισορροπημένη, ασφαλώς και οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους όπλα, πιστεύω όμως πως έχει ένα πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ. Μοιάζει μαζί με την ΑΕΚ να είναι οι δύο ομάδες που αυτήν την εποχή προοδεύουν μέσα από ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό σχέδιο του προπονητή τους.

Ο Ολυμπιακός στηρίζεται περισσότερο στο ταλέντο των παικτών που παίζουν από την μέση και μπροστά. Επίσης δέχεται πολύ εύκολα καθαρές ευκαιρίες, κάτι που αν συμβεί στην Τούμπα είναι δύσκολο να μην το πληρώσει. Πρόσφατα πήγε στο Βικελίδης να αντιμετωπίσει τον γεμάτο απουσίες Άρη και δεν έχασε ξεκάθαρα λόγω της ανικανότητας των παικτών του Άρη στην τελική επιλογή, ενώ στο Περιστέρι από τύχη δέχτηκε μόνο ένα τέρμα. Ο άσος στο 2.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

Δικαιώθηκε στην έφεση ο Μπράντον Τόμας (14/1) κι επιστρέφει, εξέτισε και ο Αουγκούστο (17/3). Πάντα εκτός Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3, Τσαούσης (9/0), Λύρατζης (10/0), έχει μάθει όμως ο ΠΑΟΚ να ζει χωρίς αυτούς. Χωρίς φρέσκα προβλήματα ο Ολυμπιακός.

(Δευτέρα 16:00) Λεβαδειακός - Βόλος

Αν αυτό το παιχνίδι γινόταν πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ ο Βόλος θα είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Δεν επέστρεψε όμως η ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα και για αυτό δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο η αποχώρηση του Φερνάντεθ. 1-2-6 μαζί με τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδος Novibet με τον Παναθηναϊκό το ρεκόρ του Βόλου μετά το Μουντιάλ, με την μοναδική νίκη να έχει έρθει με τυχερό τρόπο στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Ανάγκη για αποτελέσματα έχει ο Λεβαδειακός, δίνεται όμως σε ξεκάθαρες τιμές φαβορί που σαν ομάδα δεν μπορεί να υπηρετήσει. Πιέζεται βαθμολογικά ο Βόλος από τον Ατρόμητο που έχει μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά δεν δείχνει πάντως και να καίγεται και για την 6η θέση παρότι τα playoffs θα φέρουν λεφτά στην πόλη και έρχονται και εκλογές, καλύτερα να πάμε πάσο.

Σημαντική ενίσχυση στο φινάλε με τους Γκροφ (τερματοφύλακας) Παζ (στόπερ) και τον Σαβιέρ (εξτρέμ) από τον Παναθηναϊκό, έπαιξε στην Τούμπα και έδειξε καλά δείγματα ο επιθετικός Γερεμέγεφ που ήρθε σαν δώρο από τον Παναθηναϊκό. Εξέτισαν ο εξτρέμ Βρακάς (17/0) και ο μπακ Κωνσταντινίδης (8/0). Για τον Βόλο τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Μπαριέντος (18/2), σταθερά λείπει ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3). Νέο απόκτημα ο χαφ Κάτσε.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ