FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Ελλάδα: Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Τελευταία αγωνιστική για το 2023 στην Stoiximan Super League, όλοι θέλουν να κάνουν γιορτές χαρούμενοι, πρακτικά αυτό δεν είναι εύκολο.

Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ πήρε το πάνω χέρι, αλλά τον ακολουθούν στον πόντο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Το πρόγραμμα κρύβει ξανά κινδύνους για τους πρωτοπόρους, παίζουν πάλι όλοι εκτός έδρας, θεωρητικά το δυσκολότερο έργο το έχει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και μάλιστα θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Φορτούνη.

Άρης - Λαμία (17:00)

Ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει αυτό το 1-0, ήταν η ομάδα που κυριάρχησε αγωνιστικά και πήρε 3 ακόμη βαθμούς στην έδρα του, εκεί όπου τα καταφέρνει περίφημα. Είναι μόνος στην 5η θέση, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω, ο Μάντζιος ζητάει διαρκώς βελτίωση. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Φεράρι, δεν προλαβαίνει και ο νεαρός εξτρέμ, Παναγίδης. Εκτός αποστολής ο Ντουκουρέ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Δεν είναι καλά η Λαμία, έχασε εντός από τον Βόλο, μετράει 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς, υπήρχε η δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος, αλλά και οι παίκτες του Βόκολου δεν βγάζουν την ίδια φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών. Η αποστολή στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική. Εκτός Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σαντάνα και Λόνγκο. Επιστρέφει ο Νούνιες.

Ο Άρης θα επιτεθεί από την αρχή, ο άσος είναι το σημείο που θα πάρει παιχνίδι, αλλά πληρώνει λίγο, μπορούμε να πάμε στην επιλογή 2-3 γκολ.

Βόλος - Παναθηναϊκός (19:00)

Το μαγικό... ραβδάκι του Λόπεθ άλλαξε τον Βόλο, σπουδαίο διπλό την Κυριακή στη Λαμία, ένα αποτέλεσμα που έβγαλε για τα καλά την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, δικαίως πανηγυρίστηκε έξαλλα. Τώρα ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει κι άλλο, το άγχος είναι λιγότερο, η προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό θα γίνει με ελεγχόμενη πίεση. Ούτε τώρα θα είναι έτοιμος ο μπακ Λούνα. Εκτός ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό Τρουιγέ, δεν παίζει ο Μπαριέντος.

Περίοδο κρίσης διανύουν οι πράσινοι, αν και προηγήθηκαν του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ηττήθηκαν, έφυγαν από το γήπεδο χωρίς βαθμό, είδαν τον ΠΑΟΚ να τους ξεπερνά στη βαθμολογία, την ώρα που υπάρχει... συγκατοίκηση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ζητείται αντίδραση και άμεσα για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, είναι αρκετά τα προβλήματα, έμειναν εκτός αποστολής οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τσέριν, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς και οι... γνωστοί τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Επιστρέφει ο Αϊτόρ.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη παρά τα προβλήματα, επιλέγουμε 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - Λαμία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 17:00
  • Βόλος - Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.05), 19:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ