FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Χωρίς... ανάσα και το βάρος πέφτει στο βάθος των ρόστερ

25/09/2023 Panathinaikos Vs AEK for Superleague season 2023-24 in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
25/09/2023 Panathinaikos Vs AEK for Superleague season 2023-24 in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με αμείωτη την ένταση. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική και καταλήγει σε δυνατά στοιχήματα.

Εκτάκτως Τρίτη τα Friday Secrets, βάρυνε επικίνδυνα το πρόγραμμα για όλους, ειδικά για τις ομάδες που έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μετράει πολύ το βάθος στον πάγκο και η άνεση του προπονητή να κάνει ροτέισον, ακολουθεί ξανά αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Είναι ήδη σημαντική η πίεση σε όσους δεν έχουν ξεκινήσει καλά, από τα "βαριά χαρτιά" του πρωταθλήματος την πιο δύσκολη αποστολή την έχει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, ενώ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου Άρη. Λείπει το μεγάλο ντέρμπι από την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αλλά υπάρχουν ματς, τα οποία θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον, κάτι που συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ (Τετάρτη 16:00)

Χωρίς περιθώρια Παναιτωλικός και Σούρερ

Συνεχίστηκαν οι αναιμικές εμφανίσεις για τον Παναιτωλικό και στο "Βικελίδης" δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Άρη, απλά είχε κάποιες επιθετικές εκλάμψεις, χωρίς ουσία. Είναι κομβικό το ματς με τον ΟΦΗ, η ομάδα ψάχνει την πρώτη νίκη για να... ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αναγκαίο το τρίποντο και προσωπικά για τον Σούρερ. Απουσιάζει ξανά ο στόπερ, Μλάντεν, όπως και οι Τσιγγάρας, Μπακάκης.

Ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ωστόσο λίγο πριν το τέλος δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ατρόμητο, ήταν η ομάδα με τις περισσότερες φάσεις, χρειαζόταν ουσία στην τελική προσπάθεια. Θέλει να δει μεγαλύτερη σιγουριά ανασταλτικά ο Νταμπράουσκας, παραμένει τραυματίας ο πολύτιμος φορ, Ντίκο, όπως και οι Ριέρα και Χριστογεώργος.

Υπό πίεση ο Παναιτωλικός, μια νίκη θα αλλάξει το κλίμα, μια ήττα ίσως φέρει εξελίξεις, ο ΟΦΗ θα ψάξει την κόντρα επίθεση, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Κηφισιά - Λαμία (Τετάρτη 18:00)

Κίνητρο η νίκη, σιγουριά τα γκολ...

Δεν φοβήθηκε η Κηφισιά στο Καραϊσκάκης, απείλησε πρώτη και μάλιστα σοβαρά τον Ολυμπιακό, όταν αδυνατείς να σκοράρεις σε τέτοιες ευκαιρίες, δεν γίνεται να πάρεις κάτι από τα μεγάλα ματς. Στη συνέχεια ήρθε η βαριά ήττα με 4-0, αλλά δεν επηρεάζει το ψυχολογικό σκέλος, η ομάδα του Αναστασίου θέλει νίκες, κυρίως με αντιπάλους όπως η Λαμία. Εξέτισε ο σημαντικό φορ, Οζέγκοβιτς, ίσως γυρίσει και ο Νίνης.

Η Λαμία πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση στις Σέρρες, έχασε εύκολα από τον Πανσερραϊκό, ο Βόκολος θα επιχειρήσει να αλλάξει πράγματα για να δει ξανά το σύνολο που παράγει ποδόσφαιρο και δεν έχει παθητικό ρόλο. Μένει αρκετούς μήνες εκτός ο μπακ, Σαραμαντάς, ίσως προλάβει ο στόπερ Παπαδόπουλος, δύσκολα οι Νάγκι (τερμ.), Λέικ (φορ) και Σίντκλεϊ (μπακ).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα κλειστεί, τη νίκη θα ψάξουν, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

Ολυμπιακός - Άρης (Τετάρτη 20:30)

Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός, στην... κόντρα ο Άρης

Μπήκε με το πόδι στο... γκάζι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά, αρχικά απειλήθηκε, αλλά στη συνέχεια έφτασε σε μια εμφατική νίκη. Ο Μαρτίνεθ έβαλε βασικό από τον αρχή τον Σολμπάκεν και πλέον υπολογίζει κανονικά και σε αυτόν, ξεκούρασε τον Φορτούνη, ο οποίος θα επιστρέψει, έδωσε ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί για να είναι φρέσκοι, μόνο ο χαφ Έσε παραμένει εκτός.

Ο Άρης έβαλε... απέναντι τον Παναιτωλικό, πήρε ένα άνετο 3-0, ο Μάντζιος έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα, βρήκε ρυθμό και ο εξαιρετικός φορ, Μορόν. Στο Καραϊσκάκης θα παίξει διαφορετικά, θα κλείσει χώρους, θα ψάξει την κόντρα επίθεση, έχει κάνει... ζημιές στους ερυθρόλευκους στα τελευταία μεταξύ τους ματς. Προσπαθούν να επιστρέψουν οι μέσοι Ρουπ και Τζούρασεκ.

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ επιτίθεται με μανία, ο Άρης θα είναι προσεκτικός, δύσκολα όμως θα πάρει κάτι, να σκοράρει μπορεί.

ΠΑΟΚ – Βόλος (Τετάρτη 20:30)

Δίνει συνέχεια στο σερί του ο ΠΑΟΚ

Δεν ήταν εύκολο το ματς στα Γιάννενα, οι παίκτες του Λουτσέσκου ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω, είχαν την ουσία, έφυγαν με τους 3 βαθμούς από μια απαιτητική δοκιμασία, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο σερί των επιτυχιών. Ο Μεϊτέ είχε κάποιες ενοχλήσεις, ίσως προφυλαχθεί, γενικά ο Λουτσέσκου κάνει αλλαγές, φρεσκάρει την ομάδα του, έχει πολλές υποχρεώσεις να διαχειριστεί.

Έχασε ένα ημίχρονο ο Βόλος στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο τέλος έχασε και το ματς, όταν αντέδρασε δεν πρόλαβε να γυρίσει την κατάσταση. Προβληματίζεται ο Μπράτσος, τα κενά διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα του τα πληρώνει ακριβά, η αποστολή στην Τούμπα έχει μεγάλες δυσκολίες, απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, ο πολύ ποιοτικός φορ, Ντέλετιτς, ο στόπερ Σιέλης, ο κίπερ Σιαμπάνης και ο χαφ Μπαριέντος.

Ματς που εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, θα ψάξει άνετη επικράτηση, ο Βόλος δεν αποπνέει σιγουριά, 1 και under 3,5.

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (Πέμπτη 17:30)

Ισορροπία δυνάμεων για δύο ομάδες που αρέσουν

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό ήταν καλύτερος από την Λαμία, αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα και αυτό έδωσε μεγάλη ώθηση σε όλη την ομάδα. Ικανοποιημένος ο Γκαρσία, περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο στο 2ο συνεχόμενο εντός, επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Χάγεκ, συνεχίζουν εκτός οι Γούλερι (φορ) και Στίνα (χαφ), αν γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι μόνο για φρεσκάρισμα.

Ήταν ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε, έβγαλε φάσεις, έψαξε την ανατροπή, δεν τα κατάφερε, αλλά ο Στάικος έδειξε ικανοποιημένος. Υπάρχουν καλά νέα στο ρεπορτάζ, επιστρέφουν οι Τζίμας και Τσαούσης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Καραχάλιος, πιθανότατα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Αμερικανός φορ, Έφορντ.

Η ψυχολογία στον αθλητισμό δίνει τεράστια ώθηση, ο Πανσερραϊκός την έχει αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΣ παίζει το ίδιο καλά εντός κι εκτός έδρας, η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (Πέμπτη 20:30)

Ματς-παγίδα για τον Παναθηναϊκό

Δεν φοβήθηκε τον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης, έφυγε από το Πανθεσσαλικό με σπουδαίο διπλό, ο Ράσταβατς (συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον πάγκο της ομάδας) δημιουργεί ένα σύνολο που παίζει ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Τώρα ανεβαίνει ο συντελεστής δυσκολίας, ο Παναθηναϊκός είναι υψηλό εμπόδιο, αλλά οι Αρκάδες έχουν να ηττηθούν από τους πράσινους στην έδρα τους 6 χρόνια! Δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Μετά τον θρίαμβο επί της Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός έχασε το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, έβγαλε κούραση η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, δεν είχε την απαιτούμενη ένταση. Θα υπάρχουν μεταπτώσεις, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα έχουν αυτά, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός του στόπερ Μάγκνουσον, θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός, ούτε τώρα προλαβαίνει ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης.

Παιχνίδι δύσκολο για τους πράσινους, έχει φόρμα ο Αστέρας και καλή προϊστορία, πρέπει να βγάλουν ένταση οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΑΕΚ – Ατρόμητος (Πέμπτη 21:00)

Θυμίζει ξανά την περσινή ΑΕΚ

Έβγαλε μια τριάδα αγώνων με τρομερές απαιτήσεις η ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, κέρδισε εκτός Μπράιτον και Παναθηναϊκό, ο Αλμέιδα έκανε σπουδαία διαχείριση, πήρε αυτό που ήθελε, φρέσκαρε την ομάδα “κέρδισε” κι άλλους παίκτες, θα τους χρειαστεί όλους, τους εμπιστεύεται έμπρακτα όλους. Λογικά θα κάνει πάλι κάποιες αλλαγές, ίσως επιστρέψει κάποιος από τους Βίντα, Μουκουντί, Χατζησαφί.

Πάλι καλά για τον Ατρόμητο που πήρε την ισοπαλία, στο φινάλε του ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Δεν ξέφυγε από την μετριότητα η ομάδα του Κόλμαν, δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, ενσωματώθηκαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες το τελευταίο διάστημα, θέλει χρόνο το δέσιμο. Προσπαθεί να φύγει από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, δεν προλαβαίνει ο Βέλγος επιθετικός, Ντιρκς.

Βρήκε φόρμα και ψυχολογία η ΑΕΚ, δύσκολα θα την σταματήσει ο Ατρόμητος, 1 και over 3,5 η επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Τετάρτη 16:00
  • Κηφισιά - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Τετάρτη 18:00
  • Ολυμπιακός - Άρης: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), Τετάρτη 20:30
  • ΠΑΟΚ - Βόλος: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), Τετάρτη 20:30
  • Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Χ (απόδοση 3.15), Πέμπτη 17:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), Πέμπτη 20:30
  • ΑΕΚ – Ατρόμητος : 1 & over 3,5 (απόδοση 2.50), Πέμπτη 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ