BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder στην Τούμπα με απόδοση 12.00

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder στην Τούμπα με απόδοση 12.00
Ο Κίριλ Ντεσπότοβ σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο για τη Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Stoiximan Super League γίνεται φυσικά στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια κόντρα κορυφής αλλά και αποδείξεων.

Σε πραγματικά ασταμάτητη φάση ο ΠΑΟΚ, τρίτο διαδοχικό ματς όπου σκοράρει 4+ τέρματα και έβδομο στα εννιά τελευταία (!) με το 5-1 επί του Βόλου, έχοντας παράλληλα ρεκόρ 13-0-1 στα 14 ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και 2,5 μήνες! Από την άλλη, παρά το σαφώς πιο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει πίσω του ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να παραγνωριστεί η εικόνα του επί Τερίμ, ιδίως στα ντέρμπι όπου παρέμεινε αήττητος και στα τρία που έδωσε. Αμυντικά έχουν θέματα οι Πράσινοι, μπροστά όμως ψάχνουν συνεχώς το γκολ, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Μιλάμε άλλωστε για μπρα ντε φερ των δυο καλύτερων επιθέσεων στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή. Το G/G βρίσκεται στο δίκαιο 1.80.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Σε πραγματικά δαιμονιώδη φόρμα ο Ντεσπόντοφ, ο Βούλγαρος ακραίος του ΠΑΟΚ με τα εξαιρετικά στημένα, μετράει 9 γκολ και 10 ασίστ ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, σίγουρα από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες της ομάδας του, εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στο 3,20 βρίσκουμε το ενδεχόμενο του να σκοράρει anytime.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει να παίρνει και το εκτελεστικό βάρος πάνω του. Σκόραρε με τον Αστέρα Τρίπολης, με γκολ και κόντρα στον Ατρόμητο, πατάει όλο και περισσότερο περιοχή και έχει ενδιαφέρον να ψάξουμε το Over 0.5 on target στο 2,10.

Συμπερασματικά, φτιάχνουμε ένα Bet Builder με G/G & Ντεσπόντοφ anytime & Αϊτόρ Over 0.5 on target σε απόδοση 12.00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Bet Builder Goal/Goal & να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ & Αϊτόρ Over 0.5 on target (απόδοση 12.00), 20:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ