DAILY BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder προγνωστικά για Αγρίνιο, Καραϊσκάκης και Λεωφόρο

Ο Ντραγκόφσκι
Ο Ντραγκόφσκι EUROKINISSI - ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ψάχνει αντίδραση ο «πληγωμένος» ΠΑΟΚ, εκπληκτικό μομέντουμ για τον Ολυμπιακό, με φόρα και ψυχολογία ο Παναθηναϊκός!

Τρεις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η μάχη στη Stoiximan Super League συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Την Κυριακή στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ. Σκληρή μάχη παραμονής δίνουν οι γηπεδούχοι, που έχτισαν ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων μετά την ισοπαλία που πήραν στην Τρίπολη.

Πολύτιμος βαθμός στην προσπάθεια του Παναιτωλικού για σωτηρία, με τον Οικονόμου να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις! Με δόση τύχης το αποτέλεσμα, όμως η ομάδα του Πετράκη το κυνήγησε και δικαιώθηκε. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 0-1 από τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, έτσι τα πράγματα είναι ζόρικα στη ρεβάνς.

Μετά από ένα εκπληκτικό διάστημα με 16 νίκες σε 17 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ βλέπει την άλλη πλευρά του νομίσματος. Έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ εντός, συνετρίβη 4-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και πήγε στη Λεωφόρο για τη μεγάλη ανατροπή στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-1 στο πρώτο ματς, η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε χαρακτήρα, ποιότητα και «άντερα». Με γκολ του Ζίβκοβιτς στο 72' έστειλε το ματς στην παράταση και στο 105' ο Κεντζιόρα της έδωσε σκορ πρόκρισης.

Λίγο η κόπωση, λίγο το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Μπάμπα και η «ζημιά» έγινε στο... 129'(!), με τον Λημνιό να στέλνει το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο ΠΑΟΚ αστόχησε τρεις(!) εκτελέσεις νίκης, ο Σαμάτα... γλίστρησε και έστειλε τη μπάλα άουτ, με τον αποκλεισμό να σφραγίζει ένα καταστροφικό δεκαήμερο για τον ΠΑΟΚ. Στο -1 από την κορυφή του πρωταθλήματος, καλείται να βρει ψυχικά αποθέματα για τη συνέχεια.

Ο Παναιτωλικός παίζει για την επιβίωση του, ο ΠΑΟΚ οφείλει να βρει τον τρόπο να συνεχίσει στη διεκδίκηση του τίτλου. Υπάρχει κόπωση πνευματική και σωματική, το «διπλό» είναι μονόδρομος αλλά το ματς στο Αγρίνιο... ζόρικο. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Παναιτωλικός Over 2,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 4.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 18:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Μέρες... έκστασης ζουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ταλαιπωρήθηκαν πολύ στη σεζόν και με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο όλα πλέον μοιάζουν δυνατά. Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Βάσκο τεχνικό στον πάγκο και μάλιστα σε παιχνίδια - φωτιά!

Μετά το 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός έκανε «παρέλαση» στην Τούμπα συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1... Ακολούθησε η ρεβάνς στην Βουδαπέστη για τα playoffs του Conference League, όπου με νέο τακτικό ρεσιτάλ από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του επί της Φερεντσβάρος και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης!

Άλλος αέρας πλέον στου Ρέντη, νέοι πρωταγωνιστές και ιδανικό ροτέισον, με την σεζόν να αποκτά ξανά νόημα για τους Πειραιώτες. Στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η υπόθεση - τίτλος εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη, εντούτοις πλέον υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες ανατροπής.

Μετά από δύο σερί ήττες, ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση αλλά έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη. Με το τελικό 2-2 απέναντι στον Παναιτωλικό, να αποτελεί ισχυρό πλήγμα στις αξιώσεις των Αρκάδων για την 6η θέση και την είσοδο στα playoffs.

«Σκληρό» αποτέλεσμα, καθώς ο Αστέρας έκανε την ανατροπή, όμως στις καθυστερήσεις δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Έχει πάντως καλύτερο πρόγραμμα από τη Λαμία, καθώς αντιμετωπίζει την Κηφισιά (εντός) και τον Πανσερραϊκό (εκτός) στις δύο τελευταίες στροφές της κανονικής περιόδου.

Με τρομερή αυτοπεποίθηση πλέον ο Ολυμπιακός, περισσότερους ενεργούς παίκτες και εκπληκτικό μομέντουμ, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του. Καλή ομάδα ο Αστέρας και επικίνδυνη στην κόντρα, δύσκολα ωστόσο θα αντέξει στο Φάληρο. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Μασούρας σε απόδοση 4.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κηφισιά στη Λεωφόρο και σέντρα στις 20:00. Μετά την γκέλα ολκής στο 2-2 με τη Λαμία, η ομάδα του Τερίμ βρέθηκε φάτσα με ένα καταστροφικό αποτέλεσμα.

Δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε στην Τούμπα και στη ρεβάνς της Λεωφόρου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, είδε τον Ζίβκοβιτς να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στην παράταση ο Κεντζιόρα έκανε την κατάσταση... ανυπόφορη, σκοράροντας στο 105' για το 0-2.

Ήρθε ωστόσο το εκπληκτικό γκολ του Λημνιού στην εκπνοή των καθυστερήσεων να στείλει το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Ντραγκόβσκι ήταν εκπληκτικός, έπιασε τρία(!) πέναλτι αποκλεισμού και τελικά έδωσε μια μυθική πρόκριση στην ομάδα του!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό, ωστόσο για την ώρα σκέφτεται τη μάχη της Stoiximan Super League.

Μάχη παραμονής δίνει η Κηφισιά, που μετά τους τέσσερις βαθμούς κόντρα σε ΟΦΗ και Βόλο δεν κατάφερε να πάρει κάτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ματς ουσιαστικά τελείωσε από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο 5' και η ήττα 3-0 από την ΑΕΚ ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο.

Ουραγός, ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας, είναι υποχρεωμένη να ψάξει βαθμούς παντού. Την μεγάλη προσπάθεια ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα την κάνει στα playouts.

Συσσωρευμένη κόπωση αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, που έχει όμως τρομερή ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Η Κηφισιά θα το παλέψει, μοιάζει δύσκολο ωστόσο να κάνει με τη σειρά της ζημιά, όπως αυτή που έκανε η Λαμία. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Μπακασέτας σε απόδοση 3.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ