BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ σε απόδοση 7.50

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League! Το Freetips247.com προτείνει σε απόδοση 7.50, Bet Builder από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι μετά το εμφατικό διπλό επί του Ολυμπιακού (1-3) θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις σε ένα ντέρμπι, το οποίο φαντάζει καθοριστικό αναφορικά με τις πιθανότητες των πράσινων για κατάκτηση του τίτλου.

Το Τριφύλλι στο Κύπελλο νίκησε μέσα στην Τούμπα με 1-0, όμως στη ρεβάνς πέρασε από χίλια κύματα για να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό αφού έχασε τόσο στην κανονική διάρκεια (0-1), όσο και στην παράταση (1-2). Μάλιστα ο Λημνιός με γκολ στο 120΄ έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό χάρη στον Ντραγκόφσκι να στέκεται πιο τυχερός. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική των Playoff ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα από τον Άρη (0-1).

Στα δύο ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στη Λεωφόρο, ενώ ηττήθηκε στην Τούμπα με 2-1.

Το Bet Builder του Freetips247 απαρτίζεται από το Goal/Goal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε τελευταία ματς των δύο αντιπάλων ανεξαρτήτως έδρας σε απόδοση 1.83.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με την λογική πως η ομάδα του Τερίμ θα ρισκάρει περισσότερο, όσο περνά η ώρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να σηκώσει για ακόμη μια φορά το επιθετικό βάρος για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός προσφέρεται στο 3.20 για να βρει δίχτυα.

Από εκεί και πέρα για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την τιμή του Bet Builder θα στραφούμε στις κάρτες θεωρώντας πως και οι δύο ομάδες μπορούν να αντικρίσουν από δύο ή και περισσότερες κίτρινες.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.83)
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Over 0.5 γκολ Παναθηναϊκός 2ο ημίχρονο (απόδοση 1.65)
  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Να σκοράρει Ιωαννίδης (απόδοση 3.20)
  • Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες: NAI (απόδοση 1.37)

Απόδοση Bet Builder: 7.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ