CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Αξίζει το 1.90 στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023
Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Super League και ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου. Στη μάχη του τίτλου θέλει να διατηρηθεί ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

(Σάββατο 17:00) Λαμία - Ατρόμητος

Δύο ήττες με 3-0 χωρίς να μπορέσει να δώσει μάχη μετρά η Λαμία, που δεν πήρε από την παρουσία του Σάββα Παντελίδη την ώθηση που περίμενε και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ατρόμητος με τη νίκη επι του Ιωνικού βρέθηκε στην 7η θέση και βλέποντας το ντεφορμάρισμα του Βόλου κάνει όνειρα playoffs. Άλλωστε, η διαφορά έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς. Δεν έχει λογική που δίνεται έστω και οριακά σαν φαβορί η Λαμία με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών, το οποίο καταγράφει άνοδο.

Νοκ άουτ ο κίπερ Γκαραβέλης (3 συμ) για τη Λαμία, παρελθόν ο φορ Μποάκι (8/1), εκτός ο στόπερ Αντέντζο (16/0) και ο χαφ Ασκόβσκι (11/0). Εκτός αποστολής ο μέσος Κούεν (13/1) για τον Ατρόμητο, λείπουν στα τελευταία οι στόπερ Μαυρομμάτης (9/0), Σουάρεθ (9/0), μακροχρόνια ο αρχηγός/μπακ Κιβρακίδης (3/0), ο πρώτος μπήκε στην αποστολή. Εκτός ο Κλωναρίδης (15/0).

(Σάββατο 20:00) ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που έχει εμφανιστεί τη φετινή σεζόν. Ο Λουτσέσκου άλλαξε πλάνο, εφάρμοσε μία τακτική που μοιάζει περισσότερο με 4-4-2 φέρνοντας τον Κωνσταντέλια περιφερειακά του Ολιβέιρα και βλέπει αποτελέσματα. Μετά από την ήττα στην έδρα της ΑΕΚ με τη νέα λογική τρέχει ένα ρεκόρ 6-1-0 που επανέφερε τον ΠΑΟΚ στη μάχη του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια η διαφορά από τον πρωτοπόρο μειώθηκε στους 7 βαθμούς και αν κερδίσει τον ΟΦΗ εξασφαλίζει πως την επόμενη αγωνιστική θα πάει στη Λεωφόρο να δώσει ντέρμπι ελπίζοντας για την ολική επαναφορά. Ο ΟΦΗ πήρε τεράστιο διπλό στο Αγρίνιο, είναι φανερά βελτιωμένος με τον Νταμπράουσκας, θα παίξει σε χαμηλά μέτρα συντηρητικά και μοιάζει βέβαιο πως δεν θα διασυρθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι καλά, να κερδίσει με under 3,5 στο 1.90 στον μέσο όρο των εταιριών, επιλογή που δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Δεν υπολογίζει ο Λουτσέσκου τους Φ. Σοάρες (9/1), Λύρατζη (10/0), Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3) και Τσαούση (9/0). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Μπίσεσβαρ (13/0). Εκτός παραμένει ο αρχηγός/μπακ Μαρινάκης (8/0) για τον ΟΦΗ, έφυγε ο φορ Ντουρμισάι (12/1). Παρελθόν ο Στάικος (10/0). Εκτός ο Καμάου (3/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ