CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Αντιδράει με combo η ΑΕΚ, ντέρμπι υπομονής το Άρης - ΠΑΟΚ

Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία
Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία INTIME

Συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική στη Super League με το πρόγραμμα σήμερα να ολοκληρώνεται με τέσσερις αγώνες. Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας.

Το δεύτερο μέρος της τρίτης αγωνιστικής στη Super League διεξάγεται σήμερα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

(Κυριακή 18:30) Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Ο Ατρόμητος σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει πολύ καλύτερη εικόνα από την περσινή. Φανερά πιο επιθετικός και θαρραλέος κέρδισε εύκολα με ανατροπή 3-1 τον ΟΦΗ, έδωσε σκληρή μάχη στην Τούμπα όπου έχασε με ένα freak γκολ στις καθυστερήσεις. Άξιζε να πάρει αποτέλεσμα, έδειξε πως δουλεύει καλά με τον Κόλμαν και θα κάνει ζημιά σε αρκετές έδρες. Ο Παναιτωλικός ήταν φοβικός στην Τούμπα, έδειξε όμως την δεύτερη αγωνιστική τον περσινό του χαρακτήρα και σκότωσε στις αντεπιθέσεις τον Άρη. Η νίκη με 3-1 οδήγησε στην απόλυση του Μπούργος.

Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν έρθει στο Goal/Goal η νοοτροπία των δύο ομάδων με κάνει να πιστεύω πως θα συνεχιστεί το σερί. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1.92 κατά μέσο όρο. Από μία καλή απουσία έχουν οι δύο ομάδες, καθώς είναι τιμωρημένος ο αρχηγός/μπακ Κιβρακίδης (2/0) για τους γηπεδούχους και ο σημαντικός μέσος (αρχηγός) Ντίαζ (2/0). Εκτός επίσης ο χαφ Μόρσεϊ για τον Παναιτωλικό.

(Κυριακή 19:00) Βόλος - ΟΦΗ

Ο Κώστας Μπράτσος γνωρίζει καλά την ομάδα και αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να ψάξει η διοίκηση στο εξωτερικό για προπονητή. Ήταν πολύ πιο πειθαρχημένη και σκληρή αμυντικά η ομάδα του Βόλου στη Ριζούπολη και έκανε το μπαμ της αγωνιστικής κερδίζοντας την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ είναι απογοητευτικός στα δύο πρώτα του παιχνιδιού. Πολύ σοφτ αμυντικά, δίχως πίεση στον άξονα, είναι η μόνη ομάδα που έχει χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι έμπειρος προπονητής και θα ψάξει τον τρόπο για να σηκώσει την ομάδα του. Δύσκολα να πάρει αποτέλεσμα στον Βόλο χωρίς να βάλει γκολ θα πρέπει να μεταμορφωθεί για να κρατήσει το μηδέν. Ο χαρακτήρας των δύο ομάδων οδηγεί στο over 2,5 που κυκλοφορεί στο 1.91 κατά μέσο όρο. Χωρίς Νέιρα (2/1), Τοράλ (2/0), Τσιλιανίδη (εξτρέμ) και Ντουρμισάι (φορ) οι Κρητικοί. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα ο Βόλος. Στη αποστολή Μπαριέντος και Μεσκίδα.

(Κυριακή 21:30) ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Το 3-0 στη Λαμία ήταν παραπλανητικό. Αποδείχθηκε νωρίς πως η ΑΕΚ έχει κρατήσει τις περσινές της παθογένειες, έχει ανοιχτά προβλήματα που πρώτα πρέπει να λυθούν και στη συνέχεια να μιλήσουν για πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΣ πάντως έχασε κομβικούς ποδοσφαιριστές και στο ξεκίνημα φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα.

Παρουσιάζεται πολύ κατώτερος από πέρυσι και φαντάζει σαν ένα ευνοϊκό σταύρωμα για να επιστρέψει η ΑΕΚ στις νίκες και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στην Λεωφόρο. Ο άσος με over 1,5 οριακά πάνω από το 1.40 που κατρακυλάει τις τελευταίες ώρες, ενώ είχε ανοίξει στο 1.60, δεν έχει δείξει ο ΠΑΣ έτοιμος να πάρει σημαντικά αποτελέσματα.

Αμφίβολος ο Άμπραματ (2/0) για τους γηπεδούχους. Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Ελίασον και Μακουντί. Εκτός ο χαφ Φράνσον (1/0). Χτύπησε ξανά ο Κόντε που για δεύτερη στη σειρά χρονιά παθαίνει ρήξη χιαστού στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή τη φορά στο άλλο γόνατο. Εκτός και ο μπακ Κιάκος (2/0). Νοκ άουτ επίσης ο τερματοφύλακας Πριόρ (2/0) και ο μεσοεπιθετικός Λώλης (2/0).

(Κυριακή 21:30) Άρης - ΠΑΟΚ

Η 3άρα στο Αγρίνιο έφερε το τέλος του Μπούργος. Η θέση του ήταν επισφαλής μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ που η άσχημη εικόνα της ομάδας χρεώθηκε στην τακτική του. Ο Άρης θα πάει στο ντέρμπι με τον υπηρεσιακό τον Τερζή στον πάγκο του. Είναι λογικό να προσπαθήσει να κρατήσει πειθαρχημένη την ομάδα του, να τη βελτιώσει αμυντικά και να ψάξει τη νίκη μέσα από την ποιότητα των επιθετικογενών ποδοσφαιριστών που σίγουρα διαθέτει.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζουμε πως μέσα από την κατοχή και το παιχνίδι ελέγχου με πολλές πάσες θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Δεν έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό, όμως η παρουσία του αποτελεί εγγύηση πως θα φτιάξει ομάδα. Οι συνθήκες οδηγούν στο Under 2,5 στο 1.61.

Τραυματίας ο μπακ Οντουμπάτζο (1/0), έτοιμος ο επιθετικός Πάλμα (2/1) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του για τον Άρη. Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας που δεν ήταν στα πλάνα του Λουτσέσκου, επιστρέφει ο Λύρατζης (1/0) για τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής Κουαλιάτα, Σοάρες (1/0), Σάστρε (2/0) και Κούτσιας (1/0), off παραμένει ο Νάσμπεργκ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ