TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Conference League: ΠΑΟΚ και Άρης μιμούνται τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο Ζούτφεν | Σάββατο 8 Ιουλίου 2023
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο Ζούτφεν | Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Άρωμα Ελλάδας στα προκριματικά του Conference League με τη συμμετοχή Άρη και ΠΑΟΚ, οι δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να δώσουν συνέχεια σε αυτό που άρχισε το βράδυ της Τρίτης ο Παναθηναϊκός.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης ταξίδεψαν στην Αρμενία για την αναμέτρηση με την Αραράτ (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Δεν είναι φόβητρο οι γηπεδούχοι, υστερούν σε ποιότητα και λύσεις, η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει κρατήσει τον βασικό περσινό κορμό και έχει προσθέσει παίκτες που θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις. Από τη μέση και μπροστά θα στηριχθεί σε αυτούς έφεραν τον Άρη σε αυτή τη θέση, οι Νταρίντα, Πάλμα, Γκρέι μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για μια επικράτηση που θα κάνει εύκολη τη ρεβάνς στο "Βικελίδης". Ανασταλτικά η απουσία του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας είναι μεγάλη (σπουδαίο δίδυμο με Φαμπιάνο) αλλά όταν θες να κάνεις αισθητή την παρουσία σου οφείλεις να… καμουφλάρεις τέτοια προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ περνάει ένα περίεργο καλοκαίρι, υπάρχει αμφισβήτηση, αλλά υπάρχει και η σταθερά που ακούει στο όνομα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει καλά την ομάδα του, είναι αυτός που την έκανε πρωταγωνίστρια κερδίζοντας τίτλους, είναι αυτός που της έδωσε ξανά ευρωπαϊκή ταυτότητα. Η παραχώρηση του Ίνγκασον δεν καλύπτεται εύκολα, θα χρειαστεί χρόνος στην άμυνα, ο Σαμάτα θα κάνει διαφορά στην επίθεση, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι έτοιμος για ενδεκάδα, αν χρειαστεί θα παίξει αλλαγή. Η Μπειτάρ δεν είναι ευρωπαϊκή δύναμη, δεν έχει επιτυχίες, εκτός έδρας αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Άρης με τη στοιχειώδη σοβαρότητα μπορεί να φύγει νικητής από την Αρμενία. Η απουσία όμως του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας είναι σημαντική και θέλει συνολική δουλειά για να μην φανεί. Το διπλό είναι το πρώτο σημείο, σε συνδυασμό με γκολ και από τις δύο ομάδες η απόδοση εκτινάσσεται.

Φαβορί και ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπειτάρ. Υπάρχει διαφορά εμπειρίας, η Τούμπα πάντα παίζει καθοριστικό ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις. Το κενό του Ίνγκασον όμως φάνηκε στα φιλικά, οι Ισραηλινοί μπορούν να απειλήσουν και να σκοράρουν, αλλά μέχρι εκεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμένια Αραράτ - Άρης: 2 & Goal/Goal (απόδοση 4.50), 18:00
  • ΠΑΟΚ - Μπειτάρ: 1 & Goal/Goal ( απόδοση 3.25), 20:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ