BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Ζήτημα ανωτερότητας στο Μπριζ για το 1.90

Benfica's Joao Mario, front left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal against Juventus during a Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at the Allianz stadium,Turin, Italy, on Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Benfica's Joao Mario, front left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal against Juventus during a Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at the Allianz stadium,Turin, Italy, on Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni) © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει για τη βραδιά που το Champions League κινδυνεύει να χάσει τα πρωτεία!

Περίεργο βράδυ σήμερα, από τα σπάνια που το Champions League κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση στην προτίμηση των θεατών. Τα ζευγάρια δεν είναι τόσο εμπορικά, ειδικά το Μπριζ – Μπενφίκα (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ), και την ίδια ώρα έχουμε την τεράστια μάχη τίτλου, Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι (21:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24), στην Premier League.

Στοιχηματικά, το Champions League δείχνει να έχει πιο ξεκάθαρη επιλογή. Και δη, το λιγότερο λαμπερό ματς της βραδιάς που διεξάγεται στο Βέλγιο.

Μετά από μία εξαιρετική πορεία στους ομίλους, Κλαμπ Μπριζ και Μπενφίκα δίνουν την πρώτη μεταξύ τους μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπριζ παρά την τρομερή πορεία στη διοργάνωση απέλυσε τον προπονητή, ευελπιστώντας σε βελτίωση της εντός συνόρων εικόνας της. Ο Σκοτ Πάρκερ που ανέλαβε δεν το έχει πετύχει για την ώρα. Το -8 από την κορυφή που βρισκόταν την περίοδο που αγωνίζονταν στους ομίλους, πλέον έχει γίνει -20. Οριακά στέκεται εντός playoffs, έχοντας κερδίσει μόλις έναν στους τελευταίους 10 αγώνες πρωταθλήματος (1-7-2).

Αν κάτι είναι εμφανές ότι έχει χαθεί είναι η αμυντική συνοχή, με τη Βέλγικη ομάδα να μην μπορεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 11 από τους 12 πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ η άμυνα ήταν το δυνατό της όπλο στους ομίλους (σε 5/6 αγώνες διατήρησε καθαρά δίχτυα). Επιθετικά καλείται να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία αυτή του εξτρέμ Ολσεν (18/7, 2ος σκόρερ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπενφίκα κατόρθωσε να τερματίσει πρώτη σε έναν όμιλο με… μεγαθήρια όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους. Σημαντική η απώλεια του μέσου Εντσο Φερνάντζεζ που μεταγράφηκε στην Τσέλσι, αλλά ο Σμιντ έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο, που μοιάζει εμφανώς ανώτερο ποιοτικά σε σύγκριση με την Μπριζ.

Ειδικά με την προβληματική η εικόνα της Κλαμπ Μπριζ μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, έχει μια σημαντική ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα: 2 (απόδοση 1.90), 22:00

Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει στο BetMarket.gr με πλούσιες αναλύσεις, Προγνωστικά στοιχήματος, έξυπνα ειδικά, πλούσια στατιστικά και καινοτόμα εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων πολλαπλών επιλογών σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ