TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Το φέρνει στα μέτρα του ο Παναθηναϊκός

O Μπερνάρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 14 Ιουλίου 2023
O Μπερνάρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 14 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερος προκριματικός για το Champions League, τεράστιο κίνητρο το… σεντόνι, άπαντες κάνουν υπερπροσπάθεια για να λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση. 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πάνω χέρι απέναντι στην Ντνίπρο (21:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει ένα δουλεμένο σύνολο, ξέρει καλά τις δυνατότητές του, η 2η σεζόν στην άκρη του πάγκου έχει προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες. Έγιναν ποιοτικές μεταγραφές, αλλά το μεγάλο ατού της ομάδας είναι η χημεία.

Οι Ουκρανοί δεν παίζουν στην έδρα τους, το Κόζιτσε θα έχει περισσότερους πράσινους οπαδούς. Η Ντνίπρο είναι νέα ομάδα, έχει ενθουσιασμό, αλλά όχι και μεγάλη εμπειρία. Αν περιοριστεί ο φορ Ντόμπβικ, δεν υπάρχουν οι προσωπικότητες για να αναλάβουν δράση. Οι πράσινοι μπορούν να αμυνθούν καλά, θα ακολουθήσουν πιστά το πλάνο, θα βρουν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και να γίνουν φαβορί για την πρόκριση.

Σαρώνει μεταγραφικά και όχι μόνο η Γαλατά

Η Ζαλγκίρις καλείται να κάνει τεράστια υπέρβαση κόντρα στην Γαλατασαράι. Η ομάδα από τη Λιθουανία είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ, θα τα δώσει όλα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι υποχρεωμένος να προκριθεί. Στο εγχώριο πρωτάθλημα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, διεκδικεί τον τίτλο, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό…

Η Γαλατά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της, πραγματοποιεί σπουδαίες μεταγραφές το τελευταίο διάστημα (Ζαχά, Μπακαμπού, έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρί, έναντι 10 εκατ. ευρώ για να κρατήσει τον Ικάρντι) δείγμα στόχευσης από πλευράς διοίκησης. Ναι, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, ναι, τα τελευταία αποκτήματα δεν θα αγωνιστούν, αλλά ουσιαστικά η ομάδα έχει κορμό και χημεία, μπορεί από το πρώτο ματς να ορίσει τους κανόνες για την πρόκριση.

Δεν θα παραδοθεί εύκολα η Αστάνα

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αστάνα (ο νικητής θα παίξει με την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό). Οι Κροάτες είναι και έμπειροι και ποιοτικότεροι, επομένως είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Έχασαν όμως κάποιους παίκτες, το συνηθίζει ο σύλλογος να παραχωρεί τα λαμπερά δημιουργήματά του. Αυτό έχει φέρει κάποια προβλήματα χημείας, έχουν φανεί στο πρώτο δείγμα, θα γίνουν προσθήκες, αλλά το θέμα είναι το τώρα. Η Αστάνα είναι ομάδα με σταθερή συμμετοχή στην Ευρώπη, θα… πατήσει πάνω σε αυτή την εμπειρία και όπου βγει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός διψάει για ευρωπαϊκή… επιστροφή, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να φέρει την πρόκριση στα μέτρα του και να την τελειώσει στην έδρα του, μπορεί τη νίκη, του κάνει και η ισοπαλία, με 2-3 γκολ καλύπτεται.

Η Γαλατασαράι έχει την ποιότητα να φύγει νικήτρια από τη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις μπορεί να σκοράρει.

Συγκρατημένο προβάδισμα και για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Αστάνα έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις θα παίξει τα ρέστα της, το 2-3 γκολ για πρώτο ματς αποτελεί καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζαλγκίρις - Γαλατασαράι 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), 19:00
  • Ντνίπρο - Παναθηναϊκός 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 21:00
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αστάνα 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ