BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Tα xGoals της Τσέλσι για το 1.88

Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023
Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 © 2023/DAVID CLIFF/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει το Τσέλσι - Ντόρτμουντ και προτείνει επιλογή σε απόδοση 1.88

Το Μπενφίκα - Μπριζ ήταν από την αρχή το ζευγάρι με το μεγάλο φαβορί και το μικρότερο εμπορικό ενδιαφέρον στους "16". Η νίκη των Πορτογάλων στο Βέλγιο μείωσε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον, κάνοντας το Τσέλσι - Ντόρτμουντ το απόλυτο ματς της βραδιάς.

Στη Γερμανία είδαμε ένα εξαιρετικό ματς, που έδωσε 3,5 xG (2,1 η Τσέλσι και 1,4 η Ντόρτμουντ), εικόνα που δεν συνάδει με το φτωχό 1-0 που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Γενικότερα η Τσέλσι του Πότερ έχει πιο φτωχά αποτελέσματα σε σύγκριση με τις εμφανίσεις της. Είναι χαρακτηριστικό πως έβαλε δύο γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια, παρότι δημιούργησε 9,6 xG.

Στο Champions League και στην πρώτη σύγκρουση της με την Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 1-0 στη Γερμανία, σε μία αναμέτρηση που δημιούργησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (2,09 τα Xgoals της έναντι 1,51 της Μπορούσια και τελικές 19-14 υπέρ των Μπλε.

Η ίδια έρχεται έρχεται από την πρώτη της νίκη ύστερα από 6 ματς, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Λιντς για το πρωτάθλημα. Αντιμετώπισε ζητήματα στο μεσοαμυντικό τρανζίσιον της, δεχόμενη 11 τελικές, αλλά είχε πάλι παραπάνω xG από τον αντίπαλό της (1,67 τα xGoals της έναντι 1,61 της Λιντς).

Η Ντόρτμουντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Εχει κερδίσει και τα 10 παιχνίδια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετρώντας το εντυπωσιακό 2.05 xG μέσο όρο στο πρωτάθλημα στο διάστημα αυτό. Παράλληλα όμως και η ίδια δέχεται αρκετά εύκολα φάσεις, αφού στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της έχει δεχτεί 29 τελικές στην εστία της (μέσο/όρο 5,8 τελικές ανά ματς).

Προγνωστικά στοιχήματος

Τόσο στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι, όσο και στη νίκη της περασμένης Παρασκευής επί της Λειψίας ήταν αρκετά τυχερή ώστε να κρατήσει το μηδέν.

Στο σημερινό ματς (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να ανοιχθεί για να πετύχει το γκολ που θα την… βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Παράλληλα θα δημιουργηθούν αρκετοί κενοί χώροι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι έχει αρκετά καλές τύχες να δώσει G/G σε τιμή 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Ντόρτμουντ: Goal/Goal (απόδοση 1.88), 22:05

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ