BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Τα σημεία της ημέρας (28/11)

Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Βόλκσπαρκ Στάντιον", Αμβούργο | Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Βόλκσπαρκ Στάντιον", Αμβούργο | Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 © 2023/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Σαχτάρ - Αντβέρπ, το οποίο ξεκινά στις 19:45.

Η Σαχτάρ έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τους πρώτους δύο της κατάταξης, συνεπώς το ζητούμενο σήμερα είναι αποκλειστικά η νίκη. Την περασμένη αγωνιστική του Champions League κέρδισε τη Μπαρτσελόνα (1-0), ενώ φαίνεται πως έχει βάλει σε δεύτερο ρόλο το πρωτάθλημα και σκέφτεται αποκλειστικά την πρόκριση.

Η Aντβέρπ δεν έχει ακόμα βαθμό στους ομίλους, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα. Βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας είναι δεδομένο πως δεν ήταν έτοιμη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ σίγουρα η ψυχολογία της δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Η Σαχτάρ δεν είναι τυχαία το φαβορί, μιας και η εικόνα της στη διοργάνωση είναι αρκετά καλύτερη απ’ αυτή της Αντβέρπ, γεγονός που αποδεικνύεται και από το διπλό της στο Βέλγιο (2-3). Επιπλέον, μεγάλο ρόλο παίζει το κίνητρο, με τους γηπεδούχους είναι ζωντανοί για την πρόκριση. Συνεπώς, θα επιλέξουμε τον άσο, που βρίσκεται σε απόδοση 1.95.

Στη συνέχεια, θα πάμε στα παιχνίδια των 22:00 και το Φέγενορντ - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Φέγενορντ βρίσκεται στην τρίτη θέση, με έξι βαθμούς, μόλις έναν πόντο πίσω από τη δυάδα. Εντός έδρας, κέρδισε και τα δύο παιχνίδια της για τον όμιλο, κόντρα σε Σέλτικ (2-0) και Λάτσιο (3-1), ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μετρά επτά διαδοχικές νίκες εντό, στις οποίες σκοράρει κατά μέσο όρο 3.57 γκολ/ανά παιχνίδι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην κορυφή του ομίλου και με νίκη εδώ θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η φόρμα της είναι αρκετά καλή, καθώς έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της για τους ομίλους, διέσυρε τη Σέλτικ (6-0). Όσον αφορά τις εξόδους της, στον όμιλο έχει δύο ισοπαλίες κόντρα σε Σέλτικ (2-2) και Λάτσιο (1-1).

Προγνωστικά στοιχήματος

Το παιχνίδι τους για τον πρώτο γύρο, έληξε 3-2 υπέρ της Ατλέτικο, δείγμα των πολύ ικανών επιθέσεων που διαθέτουν αμφότερες. Γκολ και… θέαμα περιμένουμε και σήμερα, οπότε επιλέγουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ – Αντβέρπ: 1 (απόδοση 1.95), 19:45
  • Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.98), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ