BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Σε πίεση ο Ινζάγκι, με 1.82… χαιρετάει

Ο Σιμόνε Ινζάγκι στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν
Ο Σιμόνε Ινζάγκι στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το σημερινό Πόρτο - Ίντερ.

Την περασμένη εβδομάδα η Μίλαν πήγε στην Αγγλία για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της με 1-0 κόντρα στην Τότεναμ. Σε ένα παιχνίδι με συνολικά 31 φάουλ, έξι κίτρινες κάρτες και μια αποβολή έφυγε με το 0-0 και την πρόκριση.

Η συμπολίτισσα Ίντερ ταξίδεψε με τα ίδια δεδομένα στην Πορτογαλία, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0. Δεν αποκλείεται και αυτή να επιστρατεύσει μια αμυντική συμπεριφορά με σκληράδα και να οδηγήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο και πολλά φάουλ.

Άλλωστε αμφότερες, Πόρτο και Ίντερ (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ), μετράνε έναν μέσο όσο πάνω από 10 φάουλ στη διοργάνωση φέτος. Και στο πρώτο μεταξύ τους είδαμε 29 φάουλ και μια κόκκινη κάρτα. Στον Οτάβιο (32 εμφανίσεις, 4 γκολ, 11 ασίστ), η απουσία του οποίο είναι αρκετά σημαντική σήμερα για την Πόρτο.

Σε γενικές γραμμές βέβαια η ομάδα του Κονσεϊσάο δείχνει να έχει το προβάδισμα. Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, με μόνο μια ήττα στα τελευταία 13 ματς. Μάλιστα για να έρθει εκείνη η ήττα είδε δύο ποδοσφαιριστές της να αποβάλλονται.

Η Ίντερ έχει αρχίσει και προβληματίζει με τις εκτός έδρας επιδόσεις του τελευταίου διαστήματος και όπως είναι αναμενόμενο έχουν μαζευτεί… σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Ινζάγκι. Λευκή ισοπαλία στην έδρα της απογοητευτικής Σαμπτόρια, ήττα 1-0 στη Μπολόνια και νέα ήττα την περασμένη Παρασκευή από την επίσης ομάδα ουράς, Σπέτσια. Σε μια τριάδα αγώνων που έχει σκοράρει μόνο μια φορά και αυτή από το σημείο του πέναλτι.

Ο τεχνικός της Ίντερ, Ινζάγκι βρίσκεται σε πίεση και αν απόψε δεν πάρει την πρόκριση πιθανότατα θα υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ταυτόχρονα, η ομάδα του δίνει… πατήματα εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα, ενώ και σε επίπεδο Champions League προβληματίζει με τη συγκομιδή αποτελεσμάτων (2-1-2). Στην αντίπερα όχθη, η Πόρτο αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της στο Ντραγκάο (11-1-1) και παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει στη διάθεση της τον εξαιρετικό μέσο Οτάβιο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Πόρτο: 1dnb (απόδοση 1.82), 22:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ