ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Παιχνίδι με τους σκόρερ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αντβέρπ για το Champions League 2023/24
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αντβέρπ για το Champions League 2023/24 © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Πρώτη γεύση από το έντονο και πολύ γεμάτο μεσοβδόμαδο με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά εκτός από το κομμάτι που αφορά τα σημεία ή τα γκολ στους αγώνες, υπάρχει και η ιδιαίτερα ελκυστική αγορά των σκόρερ. Μια αγορά που λίγο ή πολύ έχουν επαφή όλοι, αφού μιλάμε για παίκτες και ομάδες που βρίσκονται συνεχώς στο πάνω ράφι.

Ξεκίνημα με το Λάτσιο – Σέλτικ. Η Σέλτικ τραγική στην Ευρώπη φέτος, ντροπιαστικά αποτελέσματα, όπως το 6-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την προηγούμενη αγωνιστική. Πάει με απουσίες στη Ρώμη και η Λάτσιο θέλει μόνο νίκη για την πρόκριση. Προφανώς και το μεγαλύτερο της όπλο είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο άνθρωπος που έκρινε και την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φέγενορντ, καθώς χάρη σε δικό του τέρμα η Λάτσιο επικράτησε με 1-0. Να σκοράρει στο ματς πληρώνει 2.30.

Στο Φέγενορντ – Ατλέτικο αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη μάχη, αλλά οι Ολλανδοί έδειξαν στο παιχνίδι της Ισπανίας –και παρά την ήττα με 3-2- ότι μπορούν να κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια. Τότε δεν έπαιζε το κανόνι της Φέγενορντ. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός Σαντιάγκο Χιμένες ήταν τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές και απουσίαζε. Με το που επέστρεψε στην Ευρώπη, σκόραρε.

Είναι αυτός που άνοιξε το σκορ με τη Λάτσιο στο νικηφόρο 3-1 στις 25/10. Είναι παίκτης κλειδί στη Φέγενορντ. Παίρνει πολλές προσπάθειες, είναι χαρισματικός, παίζει με ψυχολογία και εκτελεί τα πέναλτι. Είναι πρώτος της σκόρερ στο πρωτάθλημα και πεινασμένος να σκοράρει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνει απίστευτη σεζόν (και φέτος), τα λέει όλα ότι έχει βάλει 16 γκολ σε 13 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε χατ τρικ στο 4-2 επί της Εξέλσιορ το Σάββατο. Στο 3.00 το να σκοράρει απέναντι στην Ατλέτικο.

Στο Μπαρτσελόνα – Πόρτο, η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από τη Σαχτάρ, αλλά και τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Με νίκη απέναντι στην Πόρτο κλειδώνει πρόκριση και πρωτιά και αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας των μπλαουγκράνα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, θέλει και μπορεί να βρει δίχτυα ξανά, με το anytime του να φτάνει στο 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με το Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ, σε ένα όμιλο τελείως αμφίρροπο, που θα έχει συγκινήσεις ως το φινάλε και δραματικές στιγμές. Η Παρί δίνει το πιο κρίσιμο ματς στο δρόμο για την πρόκριση και παράλληλα θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στην Αγγλία. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους της παίκτες, είναι ο διεθνής ακραίος Ντεμπελέ. Αυτή τη στιγμή είναι σε ιδανική κατάσταση, σκόραρε με την εθνική του ομάδα και την Παρασκευή απέναντι στη Μονακό. Το να σκοράρει anytime πληρώνει 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Σέλτικ : Anytime σκόρερ Ιμόμπιλε (απόδοση 2.30), 19:45
  • Φέγενορντ – Ατλέτικο : Anytime σκόρερ Χιμένες (απόδοση 3.00), 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Anytime σκόρερ Λεβαντόβσκι (απόδοση 2.00), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ : Anytime σκόρερ Ντεμπελέ (απόδοση 4.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ