BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Να το κάνει ροντέο η Λίβερπουλ και όπου βγει

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουλβς στο Molineux για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουλβς στο Molineux για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr θυμίζει τις σπουδαίες ανατροπές που έχουν πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League και προτείνει 2 επιλογές για τη σημερινή αναμέτρηση.

Για να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης το περσινό Champions League χρειάστηκε μερικές από τις πιο τρομερές ανατροπές που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του θεσμού. Έτσι πέρασε την Παρί Σεν Ζερμέν και κυρίως τη Σίτι σε εκείνον τον συγκλονιστικό ημιτελικό με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Πιο πριν είχε κάνει κάτι ανάλογο και η Λίβερπουλ, που για να φτάσει στην κούπα του 2019 υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ με 4-0, ως απάντηση στο 3-0 της Βαρκελώνης. Σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 2, MEGA, LIVE από το SPORT24 ) όμως η ομάδα του Κλοπ δεν θα έχει τη δύναμη του Άνφιλντ. Ούτε και εκείνοι των τρομερών οπαδών της που τραγουδούσαν το You’ll Never Walk Alone όταν η ίδια έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο στην ιστορία της, το 2005 στην Κωνσταντινούπολη. Τότε που πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας με 3-0 από μια από τις καλύτερες Μίλαν όλων των εποχών και κατάφερε να πανηγυρίσει εκείνη το τρόπαιο στο τέλος της βραδιάς.

Απόψε η Λίβερπουλ καλείται να βρει αντίδραση εκτός έδρας, στη Μαδρίτη, στο γήπεδο που η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε τόσες φορές από την κόλαση πέρσι. Κόντρα στη μοναδική ομάδα που φτάνει σήμερα τους 300 αγώνες στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μπορεί να το κάνει; Η ιστορία του Champions League είναι γεμάτη ανατροπές. Η Λίβερπουλ ήταν πρωταγωνίστρια σε ορισμένες από τις πλέον επικές. Εκ πρώτης, δηλαδή, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Όσο και αν τώρα το θεωρούμε ακατόρθωτο και αν γίνει θα το αποκαλούμε θαύμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο τρόπος για να γίνει προϋποθέτει γκολ. Άλλωστε η Λίβερπουλ χρειάζεται τρία για να το στείλει στην παράταση, και αυτό μόνο με την προϋπόθεση πως δεν θα δεχτεί γκολ. Έβαλε επτά στη Γιουνάιτεντ πρόσφατα και καπάκι έχασε από την Μπόρνμουθ. Ήτοι, έχουμε να κάνουμε με μια αλλοπρόσαλλη ομάδα που ουδείς ξέρει τι να περιμένει από δαύτη.

Στοιχηματικά, μπορούμε να προσδοκούμε πως η Λίβερπουλ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Θα ψάξει τα γκολ και αν αφήσει χώρους, είδαμε πως μπορεί να την τιμωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το over 3,5 γκολ αλλά και οι 9,5 τελικές στην εστία είναι αμφότερα στοιχήματα που μπορούν να πονταριστούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Over 3,5 (απόδοση 2.37), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Over 9,5 τελικές στην εστία (απόδοση 2.37), 22:00

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ