BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Με το φαβορί και τα γκολ

Ο Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Τερφ Μουρ", Μπέρνλι | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Τερφ Μουρ", Μπέρνλι | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/PETER BYRNE/AP IMAGES

Από τα παιχνίδια του Champions League προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Άρσεναλ - Πόρτο (22:00).

Η Άρσεναλ είναι σε εξαιρετική φόρμα και μετρά οκτώ νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια της, εκ των οποίων σε όλες σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Ειδικότερα στην έδρα της, μετρά τέσσερις σερί νίκες, έχοντας σκοράρει συνολικά 14 γκολ.

Η Πόρτο μπορεί να κέρδισε στις καθυστερήσεις το πρώτο παιχνίδι της σειράς και να πήρε προβάδισμα πρόκρισης, όμως παραμένει το αουτσάιντερ του ζευγαριού. Σε αυτό, συμβάλλει το γεγονός πως εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (2-1-1), καθώς και το ότι όσες φορές αγωνίστηκε στην έδρα της Άρσεναλ ηττήθηκε και μάλιστα δεχόμενη από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Οι γηπεδούχοι υπερτερούν ποιοτικά και βρίσκονται σε καλή φόρμα, γεγονός που τους επιτρέπει όχι απλά να σκέφτονται τη νίκη σήμερα, αλλά και την πρόκριση από την κανονική διάρκεια. Σε απόδοση 1.65 η επιλογή Άρσεναλ -1.

Συνεχίζουμε στη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι (22:00)

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις (5-3-0), μη έχοντας δεχθεί γκολ στις τρεις τελευταίες. Βέβαια, όλες οι νίκες της ήταν με ομάδες μέτριας έως και χαμηλής δυναμικής.

Σήμερα, είναι το φαβορί, όμως γνωρίζει και η ίδια πως το έργο της δεν θα είναι εύκολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νάπολι έχει αρχίσει και βρίσκει τη φόρμα της, γεγονός στο οποίο βοηθά αρκετά το ότι τα αστέρια της βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στη σημερινή αναμέτρηση, υπάρχει ακόμη ένα υψηλό κίνητρο εκτός από την πρόκριση, καθώς ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις έταξε πριμ 10.000.000 ευρώ.

Οι Ναπολιτάνοι μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, όμως θα παίξουν με το… μαχαίρι στα δόντια. Στοιχηματικά, εφόσον οι δύο ομάδες έχουν αποτελεσματικές επιθέσεις, θα κρατήσουμε το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 1.67

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Πόρτο: Άρσεναλ με -1 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.67), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ