BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League Με το 2.05 του Εμπαπέ στο Μπάγερν - Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανάμεσα στον Λιρόι Σανέ και τον Γιόσουα Κίμιχ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανάμεσα στον Λιρόι Σανέ και τον Γιόσουα Κίμιχ © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει το Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν και προτείνει στοίχημα απόδοσης 2.05.

Αρκετά γεμάτη στοιχηματικά η Τετάρτη, με εγχώρια δράση σε Κύπελλο Ελλάδας Novibet και Stoiximan Super League αλλά και φυσικά τις σπουδαίες μάχες του Champions League. Με το μεγάλο ματς να είναι αναμφίβολα η μάχη Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Επανάληψη του τελικού του 2020, με την Μπάγερν να έχει το προβάδισμα της νίκης 1-0 στο Παρίσι. Το σετ αποδόσεων προεξοφλεί την πρόκριση των Γερμανών, προσφέροντάς της στο πολύ χαμηλό 1.18. Το ματς όμως δεν είναι… τελειωμένο.

Αφενός γιατί απέναντι στην Μπάγερν υπάρχει μια ποιοτική ομάδα, που διαθέτει δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η παρουσία των Μέσι-Εμπαπέ αρκεί από μόνη της για να υπολογίζει κανείς μια πιθανή αντίδραση των Γάλλων.

Αλλωστε η τελευταία ομάδα που έκανε διπλό στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν σε επίπεδο Champions League ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, τον Απρίλιο του 2021 για την προημιτελική τότε φάση. Ο Εμπαπέ είχε σκοράρει δύο φορές σε εκείνη την αναμέτρηση και το Value Bet της βραδιάς έρχεται από εκείνον.

Το να έχει Over 3,5 τελικές στην αναμέτρηση ο Εμπαπέ πληρώνει 2.05. Είδαμε και στο πρώτο ματς πως ο Γάλλος είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες. Επαιξε μόλις 30 λεπτά αλλά τον αισθάνθηκε για τα καλά η Γερμανική άμυνα.

Τότε προερχόμενος από τραυματισμό, τώρα υγιείς και φορμαρισμένος αφού σκοράρει κατά ρυπάς από εκείνο το βράδυ και έπειτα. Κόντρα σε Λιλ, Μαρσέιγ και Ναντ ο Εμπαπέ έβαλε πέντε γκολ σε τρία 90λεπτα, ξεπερνόντας τον Εντισον Καβάνι για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Παρί.

Είναι δεδομένο πως και απόψε ο Εμπαπέ θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του. Είτε γιατί θα αποτελεί εκείνον που θα στοχεύουν οι συμπαίκτες του, είτε ακόμη και επειδή μόνος του θα προσπαθήσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Αφενός ο ίδιος ο Εμπαπέ έχει την ικανότητα να το πετύχει, αφετέρου ο Νάιγκελσμαν δεν μπορεί να… στείλει όλη την αμυντική λειτουργία της Μπάγερν πάνω του καθώς καραδοκεί και ο Μέσι. Που παρεμπίπτοντος, πληρώνει 3.00 για να σκοράρει!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαπέ Over 3,5 τελικές (απόδοση 2.05), 22:05

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ