BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Με τα γκολ στο Μιλάνο και την κόντρα στο Μάντσεστερ

Ο Άνχελ ντι Μαρία στον αγώνα της Μπενφίκα με τη Ζάλτσμπουργκ
Ο Άνχελ ντι Μαρία στον αγώνα της Μπενφίκα με τη Ζάλτσμπουργκ © 2023 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τους ομίλους του Champions League και πιο συγκεκριμένα από δύο αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Γαλατασαράι (22:00).

Αρκετά ανισόρροπη είναι και φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα της (4-0-4). Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν αρκετά αμυντικά προβλήματα, πράγμα που φάνηκε και στη πρεμιέρα των ομίλων εκεί όπου ηττήθηκαν από τη Μπάγερν Μονάχου με 4-3, σκορ που τους κολακεύει, καθώς τα xGoals ήταν 2.73 - 0.85.

Η Γαλατασαράι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διατηρεί ένα αήττητο σερί 14 αγωνιστικών (11-3-0). Ιδιαίτερα επιθετικά, είναι εντυπωσιακά αποτελεσματική και έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα σε 10 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της.

Αρκετά τα προβλήματα των γηπεδούχων, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, γεγονός που σε συνδυασμό με τη φόρμα των Τούρκων μας οδηγεί προς την κόντρα. Η διπλή ευκαιρία - Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 2.85 και αποτελεί μια πολύ αξιόλογη επιλογή.

Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Ίντερ, κόντρα στη Μπενφίκα.

Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη Serie A και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές (6-0-1). Στην πρεμιέρα των ομίλων βέβαια, δεν είχαν καλή εικόνα και ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1), συνεπώς σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπενφίκα, από την άλλη, βρίσκεται σε τη δεύτερη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, έχοντας 18 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις (6-0-1). Μάλιστα, έρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την Πόρτο (1-0), η οποία σίγουρα την ανέβασε ψυχολογικά. Στην 1η αγωνιστική των ομίλων ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζάλτσμπουργκ κι έτσι στο σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά κοινά, καθώς διαθέτουν επιθετικό πλουραλισμό και είναι ουσιαστικές στην τελική προσπάθεια, ενώ αμφότερες χρειάζονται τη νίκη. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στην επιλογή Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 1.77

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Χ2 (απόδοση 2.85), 22:00
  • Ίντερ – Μπενφίκα: Goal/Goal (απόδοση 1.77), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ