BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Με Μπενζεμά στο 2.40 και Καλάμπρια στο 3.05

Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει μετά το 1-0 στο Ρεάλ - Τσέλσι | 12 Απριλίου 2023
Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει μετά το 1-0 στο Ρεάλ - Τσέλσι | 12 Απριλίου 2023 AP PHOTO/JOSE BRETON

Το Betmarket.gr κάνει παιχνίδι με δύο ειδικά παικτών στις ματσάρες της ημέρας!

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Champions League, αλλά σήμερα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η Μίλαν έχει σαφώς δυσκολότερο έργο, καθώς το 1-0 είναι ένα ρευστό σκορ ενώ και το "Μαραντόνα" μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η νίκη της ομάδας του Πιόλι με 4-0 για το πρωτάθλημα, της προσδίδει αυτοπεποίθηση αλλά το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία άλλη υπόθεση. Η επιστροφή του γκολτζή Οσιμέν στους Ναπολιτάνους, μπορεί από μόνη της να αλλάξει τα δεδομένα.

Ιταλικός "εμφύλιος", με τη Νάπολι να είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη ομάδα φέτος στη χώρα, αλλά τη Μίλαν να της έχει πάρει τον… αέρα με 2 διαδοχικές νίκες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για τη "Βασίλισσα της Ευρώπης" τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο εύκολα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πρώτον γιατί έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και δεύτερον γιατί η αντίπαλός της (Τσέλσι) δεν δείχνει σημάδια ότι μπορεί να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή.

Οι Λονδρέζοι ήταν απογοητευτικοί και κόντρα στην Μπράιτον το Σάββατο, χάνοντας (με ανατροπή) από την ομάδα του Ντε Τσέρμπι. Συμπλήρωσαν 4 ήττες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια (0-1-4), έχοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα (σκόραραν μόλις μία φορά). Ούτε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λάμπαρντ βοήθησε, με τον 44χρονο τεχνικό να μετρά 3/3 ήττες από την στιγμή που πήρε τα σκήπτρα από τον Γκράχαμ Πότερ.

Αντιθέτως, η Ρεάλ Μαδρίτης πατάει σαφώς πιο σταθερά και μετρά 4 διαδοχικές νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια της και συνολικά σερί 7-1-1 στη φετινή διοργάνωση. Ορθώς προσφέρεται ως φαβορί και σε αποδόσεις κοντά στο 2.45 κόντρα σ’ αυτήν την Τσέλσι. Αν η ομάδα του Αντσελότι είχε την υποχρέωση της νίκης (προκρίνεται ακόμα και με ήττα με 1 τέρμα διαφορά), το 2.45 στο «διπλό» θα ήταν "must bet". Τώρα, όμως, θα κινηθούμε διαφορετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η άμυνα των Λονδρέζων είναι ιδιαίτερα ευάλωτη και ο Καρίμ Μπενζεμά σε τρομερή φόρμα. Σκόραρε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και στα 2 απέναντι στη Λίβερπουλ για τη φάση των "16". Στο 2.40 να σκοράρει και σήμερα.

Στα τρία φετινά παιχνίδια ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν, ο Καλάμπρια είχε αναλάβει κυρίως το μαρκάρισμα του Κβαρατσκέλια. Η αλήθεια είναι πως κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον Γεωργιανό εξτρέμ, όμως σε δύο από τις τρεις αναμετρήσεις δέχθηκε κάρτα. Η επιλογή να δεχθεί κάρτα και εδώ είναι σε απόδοση 3.05, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ένταση και νεύρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Μπενζεμά (2.40), 22:00
  • Νάπολι – Μίλαν: Να δεχτεί κάρτα ο Καλάμπρια (3.05), 22:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ