BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Με δύο combo στο 1.90+

Προγνωστικά Champions League: Με δύο combo στο 1.90+
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πανηγυρίζει την επικράτηση της Ίντερ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.90 και στο 2.25 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Αμείωτο το ενδιαφέρον στο δεύτερο... πιάτο των 16 του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης την περασμένη εβδομάδα. Έκανε την έκπληξη η Λάτσιο κόντρα στο... φάντασμα της Μπάγερν Μονάχου (1-0) και ελπίζει ρεαλιστικά.

Πάμε να δούμε το σημερινό μενού, με τις αναμετρήσεις Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ. Αρκετά μπερδεμένα τα δύο ζευγάρια από στοιχηματική άποψη και υπάρχει λόγος για αυτό. Στο πρώτο, ο άσος παίζει αναμενόμενα κοντά στο 1.80, για μια Ίντερ με πραγματικά πειστική εικόνα, που μετρά 8/8 νίκες μέσα στο ’24 σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε μάλιστα το Σούπερ Καπ και στην κούρσα της Serie A φαίνεται πως ήδη έχει... χαθεί στην κορυφή (+9 από τη Γιουβέντους, με ματς λιγότερο η ίδια).

Από τα μαύρα άλογα για την κατάκτηση της διοργάνωσης οι νερατζούρι, η περσινή τους πορεία μέχρι τον τελικό σίγουρα τους έδωσε... πόντους για τη φετινή διοργάνωση. Χωρίς σοβαρές απουσίες εδώ, υπάρχουν επομένως όλα τα εχέγγυα για ένα μπάσιμο με το δεξί στα νοκ άουτ.

Από την άλλη μια Ατλέτικο με κάπως διαφορετικό προφίλ φέτος. Πολλά τα γκολ στα παιχνίδια της και το πιο πρόσφατο 5-0 επί της Λας Πάλμας το αποδεικνύει αυτό. Κάπως υποτιμητικό μοιάζει το σετ για ένα τόσο έμπειρο σύνολο και έναν τόσο έμπειρο σε τέτοιες συνθήκες τεχνικό. Ωστόσο, το κακό εκτός έδρας ρεκόρ των ροχιμπλάνκος στο πρωτάθλημα (4-2-6), όπως και η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ φέτος, γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά. Προς τον άσο λοιπόν, ο οποίος δεν αποτελεί βέβαια και καμιά ευκαιρία στο 1,80, ας τον τσιμπήσουμε λίγο επομένως, συνδυάζοντάς τον με το Over 1,5. Η εικόνα εξάλλου των δύο αντιπάλων δείχνει... γκολ. Στο 2,25 ο άσος με Over 1,5.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ακόμα πιο περίπλοκο το πράγμα στο άλλο ζευγάρι. Μυθική η πορεία της Αϊντχόφεν φέτος στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 20-2-0 και 70-10 τέρματα! Μονάχα με χαρακίρι θα χάσει πια τον τίτλο (+10), η πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League είναι το κερασάκι στην τούρτα για το ταλαντούχο σύνολο του Πίτερ Μποζ, ο οποίος το 2017 βρέθηκε στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Μόνιμα επιθετικό το στιλ της ολλανδικής ομάδας, μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει η αντίπαλός της.

Μια Ντόρτμουντ που για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, βγάζει μια αναιμική εικόνα επιθετικά και προσπαθεί να παίρνει οριακά τα παιχνίδια. Της βγήκε αυτό στον όμιλο, εκεί όπου κέρδισε την 1η θέση σε ένα γκρουπ με Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ. Στο πρωτάθλημα ωστόσο, οι προβληματικές εμφανίσεις της την έχουν με το ζόρι μέσα στην 4άδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα ήταν μια σκέψη ο άσος εδώ, η φόρα εξάλλου της Αϊντχόφεν δεν αμφισβητείται. Όχι όμως στο 2,10, όπου παίζει το ενδεχόμενο αυτό, ας μην ξεχνάμε αυτά που έκανε η Ντόρτμουντ στη φάση των ομίλων, όπως και το γεγονός πως μια ολλανδική ομάδα αντιμετωπίζει μια... γερμανική. Μοναδική διαφυγή τα γκολ, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν όπως πάντα επιθετικά και δεν μοιάζει πολύ πιθανό να τους περιορίσει απόλυτα η Ντόρτμουντ, όποιο κι αν είναι το πλάνο της στο παιχνίδι. Στο 1.90 το Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.25), 22:00
  • Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ