BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Η προϊστορία του Κέιν και τα γκολ

Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Μπελενφάλτορ", Ντάρμστατ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Μπελενφάλτορ", Ντάρμστατ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 © 2024/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Από τα παιχνίδια του Champions League προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αγορά των σκόρερ. Ο Χάρι Κέιν έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προϊστορία κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς όταν ήταν μικρός είχε απορριφθεί από τις ακαδημίες της κι έκτοτε σε κάθε ευκαιρία θέλει να αποδείξει στους «Κανονιέρηδες» πως έκαναν λάθος.

Φέτος, βρίσκεται στη Μπάγερν Μονάχου και παρά το γεγονός πως οι Βαυαροί διανύουν μια κακή χρονιά, αυτός έχει εξαιρετικούς αριθμούς. Πιο συγκεκριμένα, στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του έχει βρει δίχτυα 10 φορές.

Ο Κέιν αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Μπάγερν και είναι ο αποδέκτης της πλειοψηφίας των δημιουργιών της ομάδας. Η επιλογή να σκοράρει προσφέρεται σε απόδοση 2.90.

Συνεχίζουμε με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σε αυτή τη διοργάνωση συνηθίζει να παίζει καλά. Η πρόσφατη φόρμα της είναι καλή κι έρχεται από τρεις σερί νίκες, εκ των οποίων σε όλες σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ. Στα αρνητικά, η αμυντική της εικόνα δεν είναι πάντα καλή.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι εντός στόχων σε Premier League και Champions League, όμως δίνει μεγάλη μάχη και στις δύο διοργανώσεις. Στα τελευταία παιχνίδια της, είναι αρκετά καλή κι έρχεται από δύο σερί νίκες, όπου σκόραρε από ακριβώς τέσσερα τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και… θέαμα περιμένουμε από την αναμέτρηση, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες με εξαιρετικές επιθέσεις. Οπότε, επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου: Να σοκράρει ο Κέιν (απόδοση 2.90), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ