BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ στο Μετροπολιτάνο, περνάει η Μπαρτσελόνα

Ο Πάμπλο Μπάριος πανηγυρίζει γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Λάτσιο για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πάμπλο Μπάριος πανηγυρίζει γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Λάτσιο για το Champions League | 19 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από τα αστέρια του Champions League, εκεί όπου έχουμε δύο σημεία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Φέγενορντ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Η Ατλέτικο κουβαλά τρεις σερί νίκες, την ώρα που οι Ολλανδοί έχουν σερί 6-0-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από τη Ρώμη πριν 15 μέρες, όμως το γκολ του Προβεντέλ στις καθυστερήσεις τους έκοψε τα φτερά. Βέβαια, μόνο σε αυτό το αποτέλεσμα δεν έμειναν οι "ροχιμπλάνκος", που εν συνεχεία κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Η ομοιογένεια και η συνοχή παραμένουν τα δυνατά τους "χαρτιά".

Σε δυνατό μομέντουμ βρίσκεται και η Φέγενορντ, η οποία μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, έχοντας πετύχει 26 γκολ. Στην επιστροφή της στους ομίλους του Champions League επικράτησε με ευκολία της Σέλτικ (2-0), ενώ κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 εκτός έδρας τον Άγιαξ, στο κλάσικο της Eredivisie. Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας θα παρουσιάσει το ίδιο επιθετικό πρόσωπο και απόψε, παρά το γεγονός ότι είναι αουτσάιντερ.

Δεδομένα η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί, δεν θα έχει όμως εύκολο έργο. Επιθετικά αμφότερες είναι δραστήριες και περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες. Αξίζει, λοιπόν, το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπαρτσελόνα (22:00 MEGA/Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Καταλανοί μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Πόρτο, την ώρα που η ομάδα του Τσάβι είναι αήττητη έως τώρα (7-2-0) μέσα στη σεζόν.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Champions League οι Πορτογάλοι, επικρατώντας στο Αμβούργο της Σαχτάρ. Παρόλα αυτά, η ήττα της Παρασκευής από την Μπενφίκα έπληξε το γόητρο της ομάδας από το Οπόρτο, σε έναν αγώνα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά. Αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της, είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό και ψάχνει τις εναλλαγές της μπάλας, ενώ δεν διστάζει να σουτάρει.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ιδεατά φέτος, ούσα αήττητη, ενώ μετρά πέντε ανέπαφες εστίες και σε επτά αναμετρήσεις σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στην πρεμιέρα του Champions League συνέτριψε την Άντβερπ με 5-0, περιορίζοντας σημαντικά τον αντίπαλο (0.30 xGoals) και ενώ το σκορ ήταν 3-0 στο 22'. Οι φιλοξενούμενοι είναι βελτιωμένοι φέτος επιθετικά, στοχεύοντας στη διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή με άνεση, ενώ επιτίθενται μαζικά, εκμεταλλευόμενοι τους αυτοματισμούς και την ομοιογένειά τους.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση από την έναρξη της σεζόν, ενώ η Πόρτο δεν έχει σταθερότητα και προβληματίζει ως προς την αμυντική της λειτουργία. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό σε απόδοση 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:45
  • Πόρτο – Μπαρτσελόνα: 2 (Απόδοση 1.87), 22:00

Οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ