BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ σε Πόλη και Μαδρίτη

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Ρεάλ με την Κάντιθ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Ρεάλ με την Κάντιθ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League εκεί όπου βλέπουμε αρκετά γκολ και σήμερα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στους 16. Θυμίζουμε ότι η τσιμ μπομ είχε πάρει ένα πολύ σπουδαίο διπλό στην έδρα των Κόκκινων Διαβόλων. Στην έδρα της είναι εξαιρετική καθώς στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει επτά νίκες (7-1-1), ενώ σε οκτώ περιπτώσεις σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά δύο σερί νίκες κόντρα σε Λούτον (1-0) και Έβερτον (0-3), όμως στο Champions League τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη είναι στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο (11).

Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, η Γαλατά πήρε το διπλό (2-3), σε έναν αγώνα που είχε αρκετές φάσεις και γκολ. Οι Άγγλοι έχουν κακή αμυντική λειτουργία και εκτός έδρας έχουν δεχθεί οκτώ γκολ, σε δύο παιχνίδια. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το να σκοράρει η Γαλατάσαράι Over 1.5 γκολ σε απόδοση 2.10.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Νάπολι. Οι μερένγκες είναι στην κορυφή της βαθμολογίες, έχοντας μόνο νίκες (4/4) και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια τουςς για τον όμιλο πέτυχαν από τουλάχιστον δύο τέρματα, ενώ αρνητικό είναι το γεγονός πως σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ.

Η Νάπολι έχει επτά βαθμούς και σε περίπτωση ήττας θα μπει σε μπελάδες, υποδεχόμενη την Μπράγκα την τελευταία αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πρόσφατα προπονητή, με τον Ματζάρι να επιστρέφει στην ομάδα και τους Παρτενοπέι να παίρνουν διπλό μέσα στην Αταλάντα (1-2) στο ντεμπούτο του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της Νάπολι σήμερα. Πέραν της πίεσης για το αποτέλεσμα, αντιμετωπίζει μια ομάδα που παρά το γεγονός πως είναι αδιάφορη, δεν αναμένεται να χαριστεί. Η Ρεάλ θα παίξει χωρίς άγχος, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα έχει κίνητρο για μια καλή εμφάνιση. Όσον αφορά τις επιλογές μας, το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αγορά των γκολ και στο combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατάσαραϊ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γαλατάσαραϊ over 1,5 γκολ (aπόδοση 2.10), 19:45
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Νάπολι: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με προγνωστικά για όλους τους αγώνες, ειδικά στοιχήματα, Bet Builder και την εξέλιξη των αποδόσεων!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ