ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Δυάδα με γκολ από τον Β' όμιλο στο 4.10

Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις του δευτέρου ομίλου από το Champions League.

Το Champions League μονοπωλεί απόψε το στοιχηματικό ενδιαφέρον με τα οκτώ παιχνίδια για τους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο γκρουπ τα πάντα είναι ανοιχτά μετά αποτελέσματα των πρώτων δύο αγωνιστικών. Ειδικά η νίκη της Λανς επί της Άρσεναλ περιέπλεξε πολύ την κατάσταση, αφού οι Γάλλοι ενώ ξεκίνησαν ως το τέταρτο φαβορί για την πρόκριση, αυτή τη στιγμή είναι επικεφαλής στον όμιλο με 4 βαθμούς.

Η Λανς φιλοξενεί την Αϊντχόφεν (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) και σε περίπτωση που κερδίσει θα έχει κάνει ουσιαστικά το μεγάλο βήμα για να τερματίσει τουλάχιστον τρίτη. Η ομάδα του Φρανκ Εζ ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν, όμως αυτή τη στιγμή τρέχει αήττητο σερί έξι επίσημων αγώνων (3-3-0). Έρχεται πάντως από το φτωχό 0-0 στη Χάβρη για το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόλις στη 15η θέση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία της Αϊντχόφεν μέχρι στιγμής. Εντός συνόρων η PSV είναι αψεγάδιαστη και με 9/9 νίκες οδηγεί την κούρσα στην Eredivisie. Στον όμιλο όμως του Champions League έχει δεχθεί έξι γκολ σε δύο ματς. Μετά το βαρύ 4-0 στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, έσωσε το 2-2 με τη Σεβίλλη στο Philips Stadion, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

Το σετ είναι σχεδόν ισορροπημένο, με την έδρα να θεωρείται οριακό φαβορί. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Αϊντχόφεν έχει αρνητικό ρεκόρ (2-9-7) επί γαλλικού εδάφους και αγνοεί τη νίκη σε φάση ομίλων του Champions League εδώ και 14 παιχνίδια (0-4-10). Συγκριτικά πάντως με τη Λανς είναι ένα κλαμπ πολύ πιο έμπειρο στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Οι μπουκ θεωρούν ότι εδώ έχουμε ίσως το πιο πιθανό Goal/Goal της βραδιάς, αφού το προσφέρουν κάτω από το 1.55. Τα ματς της Αϊντχόφεν άλλωστε, κατά κανόνα δίνουν πολλά γκολ και δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ότι μετράει 13 σερί Over 2,5. Για καλύτερη απόδοση, μπορούμε ρισκάρουμε με το 1-1 ως anytime σκορ, δηλαδή να περάσει το παιχνίδι από το 1-1, σε απόδοση 2.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τον ίδιο όμιλο, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", εκεί όπου η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σε 13 επίσημα ματς φέτος έχει υποστεί μόλις μία ήττα, αυτή από τη Λανς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Αρσεναλ σε εκείνη την αναμέτρηση μάλλον πλήρωσε το γεγονός ότι σκεφτόταν περισσότερο το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι, που ακολουθούσε πέντε ημέρες μετά. Σε κάθε περίπτωση, οι "κανονιέρηδες" αναμένονται απόψε πολύ πιο προσεκτικοί σε σύγκριση με ό,τι συνέβη στη Γαλλία.

Από την άλλη, η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει τον όμιλο με δύο ισοπαλίες. Στο Αϊντχόφεν προηγήθηκε δύο φορές και φάνηκε ότι θα βγάλει ένα πολύ μεγάλο διπλό, ωστόσο ισοφαρίστηκε αρχικά σε 1-1 στο 86' και τελικά σε 2-2 στο 90+5'! Από εκείνο το ματς βέβαια έχουν αλλάξει πάρα πολλά στους Σεβιγιάνους.

Απολύθηκε ο Μεντιλίμπαρ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ντιέκο Αλόνθο, ο οποίος στο ντεμπούτο του έφερε 1-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Σεβίλλη να πραγματοποιεί δυνατή εμφάνιση και να φτάνει κοντά στη νίκη μετά την ισοφάριση των Μαδριλένων στο 78'.

Στη Σεβίλλη λοιπόν, πνέει άνεμος αλλαγής με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος απόψε θα βιώσει για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα ενός παιχνίδι επιπέδου Champions League. Από την άλλη, η Αρσεναλ έχει κάκιστη παράδοση στην Ισπανία (3-3-11), αλλά ταξίδεψε στην Ανδαλουσία με στόχο να ρεφάρει την ήττα στη Λανς και με τονωμένη ψυχολογία μετά το comeback στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, παρότι έχανε με 2-0 μέχρι το 76', κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ στο 77' και στο 85' συμπλήρωσε 13 σερί ματς φέτος που σημειώνει τουλάχιστον ένα τέρμα. Πιθανό το Goal/Goal στο 1.72, μαζί με το 1-1 anytime στο Λανς – Αϊντχόφεν παίρνουμε μία δυάδα σε απόδοση άνω του 4.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς – Αϊντχόφεν: 1-1 Anytime (απόδοση 2.40), 22:00
  • Σεβίλλη – Αρσεναλ: Goal/Goal (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ