TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Διψάει για εκδίκηση η Παρί, με το... άστρο της Ευρώπης η Λάτσιο

Προγνωστικά Champions League: Διψάει για εκδίκηση η Παρί, με το... άστρο της Ευρώπης η Λάτσιο

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.25 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League.

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Λάτσιο, “κατάφερε” να ηττηθεί το Σάββατο και μάλιστα με ανατροπή, από την ουραγό Σαλερνιτάνα! Αυτή τη στιγμή απέχει 15 βαθμούς από την κορυφή, η ομάδα του Σάρι απογοητεύει, παίζει ένα αργό ποδόσφαιρο, χωρίς αυτοματισμούς και ιδέες. Και δεν είναι μόνο το σύνολο που χωλαίνει, δεν βλέπεις και μια προσωπικότητα να βγαίνει μπροστά, να κάνει κάτι διαφορετικό.

Βέβαια, στο Champions League, με αρκετή δόση τύχης και κρίσιμα γκολ στις καθυστερήσεις, έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς και να διεκδικεί βάσιμα την πρόκριση. Σήμερα είναι η μεγάλη της ευκαιρία να πλησιάσει ή ακόμη και να σφραγίσει την πρόκριση στους 16, αν η Ατλέτικο επικρατήσει της Φέγενορντ στην Ολλανδία.

Οι Λατσιάλι ποντάρουν πολλά στην επιστροφή του ποιοτικότερου παίκτη τους, Λουίς Αλμπέρτο, είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει κάθετα και να τροφοδοτήσει την τριάδα μπροστά, Πέδρο - Φελίπε Άντερσον – Ιμόμπιλε. Η Σέλτικ στην Σκωτία είναι μια... σκάλα πάνω από την Ρέιντζερς, έχει αποκτήσει μια διαφορά 8 βαθμών, ο τίτλος λογικά δεν χάνεται, αλλά ο κόσμος της ομάδας ζητάει το κάτι στην Ευρώπη και αυτό το... κάτι δεν θα έρθει ούτε φέτος.

Έχει μόλις 1 βαθμό, είναι τελευταία στον όμιλο, ψάχνει ένα θαύμα έστω για την 3η θέση. Σήμερα δεν υπολογίζει στους σημαντικούς για την επίθεση Πάλμα και Μαέντα (είναι τιμωρημένοι), παίκτες που αποτελούν σημείο αναφοράς.

Επίθεση από το πρώτο λεπτό για τους Γάλλους

Έχει πάρει τα πάνω της η Παρί Σεν Ζερμέν, βγάζει μεγάλη επιθετικότητα, σκοράρει με άνεση, το ένιωσε για τα καλά η Μονακό στην ήττα 5-2 την περασμένη Παρασκευή. Θέλει συνέχεια από την ομάδα του ο Λουίς Ενρίκε, σήμερα υποδέχεται την Νιούκαστλ και έχει πολλούς λόγους για να ζητάει μόνο νίκη, καθώς οι Άγγλοι είχαν συντρίψει 4-1 την Παρί στην Αγγλία.

Είναι πολλά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Έντι Χάουι στους φιλοξενούμενους τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, είναι δύσκολο να βγάλουν ξανά μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους. Η Παρί προκρίνεται από σήμερα αν φυσικά νικήσει και παράλληλα, ηττηθεί η Μίλαν από την Ντόρτμουντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λάτσιο δυσκολεύεται στο παραγωγικό κομμάτι, σκοράρει λίγο θα την βοηθήσει η επιστροφή του Λουίς Αλμπέρτο, η Σέλτικ εκτός έδρας αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο, ο άσος είναι χαμηλά, θα πάμε στην επιλογή 2-3 γκολ.

Η Παρί βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι, είναι μεγάλο το διακύβευμα όχι μόνο της πρόκρισης, αλλά και την πρώτης θέσης, θέλει να πάρει και ρεβάνς από τη Νιούκαστλ για την βαριά ήττα στην Αγγλία, περιμένω ένα ανοιχτό ματς, θα παίξουμε 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Σέλτικ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:45
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ