BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Bet builder στο 3.75 και στο 13.00

Braga's Ricardo Horta, left, duels for the ball with Real Madrid's Eduardo Camavinga during the Champions League Group C soccer match between Real Madrid and Braga at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Braga's Ricardo Horta, left, duels for the ball with Real Madrid's Eduardo Camavinga during the Champions League Group C soccer match between Real Madrid and Braga at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Τελευταία στροφή στη φάση των ομίλων του Champions League, τελευταία στροφή γενικότερα για το format αυτό, καθώς από του χρόνου περνάμε σε καινούρια δεδομένα, με συνολική βαθμολογία.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει κίνητρο στα περισσότερα ζευγάρια της Τρίτης, θα ξεκινήσουμε με το Ίντερ – Σοσιεδάδ. Ξεκάθαρα τα δεδομένα εδώ, οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στη φάση των 16, παίζεται όμως η πρωτιά, η οποία θα φέρει λογικά και πιο εύκολη κλήρωση στα νοκάουτ. Μόνο νίκη χρειάζονται οι νερατζούρι, η Σοσιεδάδ αντιθέτως παίζει για δύο αποτελέσματα.

Σε σούπερ κατάσταση η Ίντερ, στο Μεάτσα ειδικότερα μετρά ρεκόρ 8-1-1 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 6-1-0 στην έδρα της και έχει δείξει την τελευταία διετία πως ξέρει να παίρνει τέτοια αποτελέσματα. Δεν αναμένεται πως θα κατεβάσει την ομάδα με ροτέισον ο Ιντσάγκι, καθώς το κίνητρο της κορυφής του ομίλου είναι μεγάλο.

Εξαιρετική η εικόνα της Σοσιεδάδ στον όμιλο, στο πρώτο ματς μάλιστα μεταξύ των δύο ομάδων, έβαλε στα... δοκάρια την αντίπαλό της. Μιλάμε όμως για ένα ματς ειδικών συνθηκών εδώ, η Ίντερ υπερτερεί σε θέμα παραστάσεων, βάθους και ποιότητας. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται πως θα ανέβει ιδιαίτερα το σκορ, μονάχα δύο γκολ έχει δεχθεί στον όμιλο η Σοσιεδάδ.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει στα κόρνερ των Βάσκων, οι οποίοι είναι 5οι σε συνολικές εκτελέσεις κόρνερ στη διοργάνωση και μετρούν 7,2 ανά αγώνα. Κόντρα σε μια Ίντερ που δέχεται Over 3,5 κόρνερ σε 4/5 παιχνίδια της, μπορούμε να δούμε εδώ κάτι παρόμοιο. Στο 3.75 το bet builder με τον άσο της Ίντερ, το Under 3,5 και το Over 3,5 κόρνερ της Σοσιεδάδ.

Δεύτερη επιλογή από το Νάπολι – Μπράγκα. Παίζεται η πρόκριση εδώ, η Νάπολι πάντως κρατά τα πάντα στα χέρια της, καθώς προκρίνεται ακόμα και με ήττα, αρκεί αυτή να έρθει με ένα γκολ διαφορά. Δεν βγάζει πάντως καμία εμπιστοσύνη στην έδρα της και σε όλες τις διοργανώσεις τρέχει ένα θλιβερό 2-2-5!

Η Μπράγκα είναι επικίνδυνη, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για τα νοκ-άουτ, επιθυμώντας παράλληλα να κλειδώσει τουλάχιστον την 3η θέση και το Europa League. Για το δεύτερο σενάριο, της αρκεί η ισοπαλία ή να μην κερδίσει η Ουνιόν Βερολίνου το δικό της παιχνίδι. Κρατάμε το Goal/Goal.

Πρώτη σε συνολικά κόρνερ στη διοργάνωση η Νάπολι, 43 έχει εκτελέσει, ήτοι 8,6 ανά αγώνα. 12η στην ίδια κατηγορία η Μπράγκα, επίδοση καθόλου κακή για μια ομάδα που δεν θεωρείται ως ένα από τα τοπ ονόματα της διοργάνωσης. Γεμάτο κόρνερ (21) και το πρώτο μεταξύ τους ματς επί πορτογαλικού εδάφους, όπου η Νάπολι επικράτησε με 2-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, ενδιαφέρον έχει να κυνηγήσουμε την ασίστ του Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα. Τρεις έχει μοιράσει ως τώρα στον όμιλο ο 29χρονος ποιοτικός εξτρέμ, εφτά αν συνυπολογίσει κανείς και την προκριματική φάση. Σε ματς που έχει έντονο βαθμολογικό κίνητρο και αναμένεται πως θα βγουν μπροστά οι μεγαλύτερες προσωπικότητες, έχει νόημα να ψάξουμε την ασίστ του Όρτα, η οποία παίζει στο 8,00 και σε συνδυασμό με το Goal/Goal & Over 9,5 κόρνερ, απογειώνει το bet builder μας στο 13,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Σοσιεδάδ: 1 & Under 3,5 & Over 3,5 κόρνερ Σοσιεδάδ (απόδοση 3.75), 22:00
  • Νάπολι – Μπράγκα: Goal/Goal & Over 9,5 κόρνερ & Ρικάρντο Όρτα ασίστ (απόδοση 13.00), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ