ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Bet Builder σε αποδόσεις 2.55 και 2.80

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Δυνατή στοιχηματικά και η Τετάρτη στο Champions League, δύο συνδυαστικά στοιχήματα προκύπτουν από τα μεγάλα ματς σε Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη.

Ο Ικάρντι την πληγώνει ξανά

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει… χαμός την Τετάρτη, σούπερ ματς μεταξύ της Γαλατασαράι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Τούρκοι έχουν 4 βαθμούς, οι Άγγλοι είναι στους 3 και το μεταξύ τους παιχνίδι ουσιαστικά θα κρίνει και την πρόκριση, την ομάδα που θα ακολουθήσει την Μπάγερν στα νοκ-άουτ του Champions League.

Το ενδιαφέρον της στήλης εστιάζεται στον Μάουρο Ικάρντι, που φέτος κάνει εντυπωσιακή σεζόν σε όλα τα μέτωπα για την Γαλατά. Ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός έχει σημειώσει 16 γκολ σε 21 ματς όλων των διοργανώσεων, με τη… μοιρασιά να γίνεται ως εξής: 11 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος, 5 σε 8 παιχνίδια Champions League (προκριματικών γύρων και ομίλου).

Και κόντρα στη Γιουνάιτεντ είχε βρει δίχτυα και στο ματς του πρώτου γύρου στο Ολντ Τράφορντ, μετά από χαμένο δικό του πέναλτι. Στην Αγγλία η Γαλατά είχε επικρατήσει με 3-2, είναι προφανές πως περιμένουμε παιχνίδι ανάλογου ρυθμού και στη ρεβάνς. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν είναι το τέρας αξιοπιστίας και ο Ικάρντι μπορεί να βρει δίχτυα ξανά.

Η συνδυαστική επιλογή με το Goal/Goal και το γκολ του Ικάρντι πληρώνει 2.55.

Το κίνητρο της Νάπολι και του Οσίμεν

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Νάπολι στο Μπερναμπέου, οι Μαδριλένοι έχουν πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ (αυτό θα έλειπε…) ωστόσο θέλουν έναν βαθμό στο ματς με τους Παρτενοπέι για να εξασφαλίσουν και την πρωτιά στον όμιλο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος υποδέχεται την παλιά του ομάδα, έχει κάνει το 4/4 στον όμιλο και προέρχεται στο πρωτάθλημα από το άνετο 3-0 επί της Κάδιθ, ωστόσο κόντρα στη Νάπολι το έργο της δεν θα είναι τόσο απλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Παρτενοπέι θέλουν το αποτέλεσμα για να πλησιάσουν στην πρόκριση και έχουν αναπτερωμένο ηθικό χάρη σε δύο παράγοντες. Πρώτον, την απόλυση του Ρούντι Γκαρσιά, με τον Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Αταλάντα στη ζόρικη έδρα του Μπέργκαμο.

Και δεύτερον, επέστρεψε στη δράση μετά από ενάμιση μήνα ο σούπερ σκόρερ Βίκτορ Οσίμεν. Ο Νιγηριανός μπήκε ως αλλαγή στο Μπέργκαμο και ήταν άμεσα κομβικός, δίνοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ελίφ Ελμάς. Ο Οσίμεν θα ξεκινήσει βασικός στη Μαδρίτη, έχει το κίνητρο για να τα πάει καλά καθώς το όνομά του ακούγεται επισταμένως εδώ και μήνες για πιθανή μεταγραφή στη Μαδρίτη.

Το να σκοράρει ο Οσίμεν σε συνδυασμό με το εφικτό Goal/Goal αποδίδει 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal & Ικάρντι anytime σκόρερ (απόδοση 2.55), 19:45
  • Ρεάλ – Νάπολι: Goal/Goal & Οσίμεν anytime σκόρερ (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ