ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Australian Open: Στο χέρι του Τσιτσιπά το 1.98

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after defeating Quentin Halys of France in their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after defeating Quentin Halys of France in their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ταλόν Γκρίκσπουρ για το Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Ρίνκι Χιτζικάτα, στον δεύτερο γύρο του Australian Open και τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει τον Ταλόν Γκρίκσπουρ, Νο. 63 της παγκόσμιας κατάταξης, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρίτο γύρο ενός Grand Slam.

Στον πρώτο γύρο, το No. 3 του ταμπλό απέκλεισε τον Γάλλο, Κουεντέιν Αλίς με 3-0 σετ, ωστόσο ο αγώνας δεν ήταν τόσο εύκολος όσο δείχνει το σκορ, αφού ο Στέφανος χρειάστηκε το tiebreak για να πάρει το τρίτο σετ.

Αντίθετα, απέναντι στον Χιτζικάτα, ο Τσιτσιπάς έκανε κυριολεκτικά έναν υγιεινό περίπατο, χάνοντας μόλις πέντε games. Είχε 30 winners, 6 άσους, 17 αβίαστα λάθη και αξιοποίησε τα έξι από τα εννιά break points.

Με δύο καθαρές νίκες έχει προχωρήσει μέχρι εδώ και ο Γκρίκσπουρ. Αρχικά απέκλεισε τον Ρώσο, Πάβελ Κοτόφ (Νο. 117) και εν συνεχεία τον συμπατριώτη του Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσχουλπ (No. 34), ενώ ήταν αουτσάιντερ σε απόδοση 2.10.

Ο Γκρίκσπουρ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στο 6-4, 6-4, 6-4, έχοντας 32 winners, 9 άσους και 28 αβίαστα λάθη. Επίσης, δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι το ματς διεκόπη λόγω βροχής.

Ο 26χρονος Ολλανδός είναι αήττητος σε επτά ματς μέσα στο 2023, αφού πριν το Australian Open κέρδισε το 250αρι τουρνουά στο Pune της Ινδίας, κάνοντας πέντε νίκες κόντρα στους Μουνάρ (Νο. 58), Τσεκινάτο (Νο. 101), Τσίλιτς (Νο. 17), Καράτσεφ (Νο. 59) και Μπονζί (Νο. 60).

Προγνωστικά Τένις

Βέβαια όσο φορμαρισμένος κι αν είναι ο Γκρίκσπουρ, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και θεωρείται το απόλυτο φαβορί και σε αυτό το ματς σε απόδοση 1.10. Μην ξεχνάμε, ότι ο Ελληνας πρωταθλητής είχε πέρυσι τις περισσότερες νίκες (61) στο τουρ κι έφτασε σε συνολικά επτά τελικούς, κερδίζοντας τους δύο εξ αυτών. Εξάλλου, στη Μελβούρνη νιώθει σαν το σπίτι του, μετρώντας τρεις ημιτελικούς την τελευταία τετραετία.

Στόχος του φέτος είναι να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω, φτάνοντας στον δεύτερο τελικό καριέρας σε Grand Slam. Ο Γκρίκσπουρ, λογικά δεν θα του ανακόψει την πορεία, ενδέχεται πάντως να τον δυσκολέψει περισσότερο απ' ότι έκαναν οι Αλίς και Χιτζικάτα. Αγγίζει τον διπλασιασμό η νίκη του Στέφανου με Over 31,5 Games, ένα στοίχημα που μπορεί να έρθει ακόμη και με 3-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Γκρίκσπουρ: 1 & Over 31,5 (απόδοση 1.98), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ