BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Χαμένη στη... μετάφραση η Τότεναμ

Προγνωστικά Αγγλία: Χαμένη στη... μετάφραση η Τότεναμ
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας από την Premier League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της Premier League δεν είναι άλλο από αυτό της Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Τα σπιρούνια ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την έξοδο στο Champions League, δεδομένου ότι είναι στο -6 από τη Γιουνάιτεντ και έχουν δυο ματς περισσότερα σε σύγκριση με τους κόκκινους διαβόλους.

Βέβαια, το κλίμα στην Τότεναμ είναι πολύ βαρύ μετά τις διαδοχικές ήττες από Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ. Ειδικά η συντριβή με 6-1 στο St James’ Park ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα προκάλεσε νέες εξελίξεις στον προπονητικό θώκο. Η διοίκηση των Λονδρέζων αποφάσισε να απολύσει τον υπηρεσιακό τεχνικό Κρίστιαν Στελίνι. Ο πρώην συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Τότεναμ μόλις τέσσερα ματς. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Ράιαν Μέισον, ο οποίος θα διατελέσει για δεύτερη φορά… μεταβατικός τεχνικός στα σπιρούνια. Στην πρώτη του θητεία είχε απολογισμό 4-0-3 σε επτά ματς.

Στη Γιουνάιτεντ η κατάσταση είναι ασφαλώς πολύ πιο ομαλή. Ο οργανισμός διαχειρίστηκε με ψυχραιμία τους τριγμούς που προκάλεσε η εκκωφαντική συντριβή στο Λίβερπουλ, στις αρχές Μαρτίου και παρότι πέρασε μία περίοδο μίνι κάμψης ξαναβρήκε το δρόμο της. Στο πρωτάθλημα για παράδειγμα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ κέρδισε τα τελευταία τρία παιχνίδια της με Μπρέντφορντ, Εβερτον και Νότιγχαμ, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Την Κυριακή, η Γιουνάιτεντ ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον σκληρό αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Europa League. Σε ένα γεμάτο 0-0 με την Μπράιτον, με φάσεις εκατέρωθεν πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Θα διεκδικήσει λοιπόν, κόντρα στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, τον δεύτερο τίτλο της για φέτος έπειτα από εκείνον του Λιγκ Καπ, όπου κέρδισε στον τελικό της Νιούκαστλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τότεναμ από την πλευρά της, έχει τη χειρότερη άμυνα (28 γκολ) στην κατηγορία μετά τη Λιντς, μέσα στο 2023. Στα τελευταία εννιά παιχνίδια της με ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας έχει γνωρίσει οκτώ ήττες. Επίσης, έχει αρνητική παράδοση με τη Γιουνάιτεντ, αφού στις τελευταίες 21 συναντήσεις τους στο Λονδίνο, για την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος, έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες (3-7-11).

Στον αντίποδα, ο Τεν Χαγ αντιμετωπίζει τις σοβαρές απουσίες των στόπερ Βαράν και Μαρτίνες. Στο κύπελλο έπαιξε με στόπερ τον Σο δίπλα στον Λίντελοφ, δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και απόψε, παρότι επιστρέφει ο Μαγκουάιρ, που ήταν τιμωρημένος στο κύπελλο. Επίσης, υπάρχει ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Μπρούνο Φερνάντες, που χτύπησε τον αστράγαλό του την Κυριακή, με τον Ολλανδό τεχνικό πάντως να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος να προλάβει.

Παρά τα προβλήματα απουσιών, η Γιουνάιτεντ εκπέμπει φέτος πολύ πιο θετική αύρα ως ομάδα και έχει απόψε την ευκαιρία να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της τετράδας. Καλοπληρωμένο το διπλό στο 2.55, για τους κόκκινους διαβόλους που μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στην Τότεναμ, κερδίζοντας πέρυσι στο Λονδίνο με 3-0 και πρόπερσι με 3-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 2.55), 22:15
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ