ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Υποχρέωση νίκης για τη Σάντερλαντ, σκοράρει η Λίνκολν

Ο Λι Τζόνσον, Άγγλος προπονητής στον πάγκο της Μπρίστολ Σίτι σε ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ
Ο Λι Τζόνσον © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της League One η Σάντερλαντ καλείται να επιστρέψει στις νίκες, αλλά βρίσκει απέναντί της την πάντα επικίνδυνη Λίνκολν.

Την πάτησε στο Γουίκομ η Σάντερλαντ και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 90+3’ ο φορμαρισμένος Στιούαρτ με το δεύτερο γκολ του στον αγώνα έκανε το 3-2, αλλά ο Τζέικομπσον στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τις Μαύρες Γάτες να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρωτιά στη League One και απόψε σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική κοντράρονται με τη Λίνκολν (21:45 LIVE από το SPORT24), ενώ σ’ άλλο ένα ματς έχει να διαχειριστεί και πλειάδα απουσιών κυρίως από τη μέση και μπροστά, βέβαια κόντρα στη δυνατή Γουίκομ άφησε καλές εντυπώσεις και ας ήταν μετρημένες οι λύσεις.

Η Λίνκολν προσπαθεί να ανέβει και μετά από δέκα μέρες απραξίας πήρε μια άκρως τονωτική νίκη κόντρα στην Όξφορντ. Επικράτησε 2-0 παρουσιάζοντας ελκυστική εικόνα και το ηθικό ανέβηκε, καθώς το τρίποντο ήρθε μετά από μια ντεφορμέ περίοδο και μάλιστα απέναντι σε ομάδα που κυνηγάει την άνοδο και βρίσκεται εντός playoffs. Με τούτα και με εκείνα βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και με ματς λιγότερο. Δεν είναι για να κινδυνεύσει η Λίνκολν και η νίκη κόντρα στην Όξφορντ απέδειξε πολλά. Έξω οι καλοί στόπερ Τζάκσον και Μόντσμα, όπως και ο ηγετικός χαφ Μπρίντκατ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντερλαντ είναι στα πάνω της και δείχνει σε θετικό μομέντουμ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, έχει πολλές απουσίες όμως, το ίδιο και η Λίνκολν ορισμένες καταλυτικές στην άμυνα. Θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο. Δείχνει στο ανέβασμα η Λίνκολν, παίζει ανοιχτά η Σάντερλαντ εντός έδρας που δεν φημίζεται για τη γρανιτένια άμυνά της. Παράλληλα, από τον Φεβρουάριο του 2021 και έπειτα οι 4/5 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις έληξαν Goal/Goal. Σto 1.78 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κρίνεται αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντερλαντ - Λίνκολν: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ