ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: "Ξύπνησε" ο Μπόουεν και οδηγεί στην πρόκριση τη Γουέστ Χαμ

Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Ντέρμπι στο πλαίσιο του κυπέλλου Αγγλίας.

Με το παιχνίδι της Ντέρμπι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, στο Pride Park ολοκληρώνεται απόψε το πρώτο σκέλος για τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας (21:45 Cosmote 9HD, Live από το SPORT24). Για τις έξι αναμετρήσεις που έληξαν ισόπαλες, έχει προγραμματιστεί επαναληπτικός.

Η Γουέστ Χαμ έρχεται από το οριακό παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον για την Premier League, όπου σε περίπτωση αποτυχίας μπορεί να προέκυπταν σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Ντέιβιντ Μόγες. Τελικά, τα "σφυριά" κέρδισαν με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Τζάροντ Μπόουεν και προς το παρόν ο Σκωτσέζος μάνατζερ μπορεί να νιώθει ασφαλής.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Γουέστ Χαμ μετά από επτά αγωνιστικές με μόλις έναν κερδισμένο βαθμό (0-1-6) και είχε πολλαπλά οφέλη. Τόσο βαθμολογικά, όσο κυρίως ψυχολογικά, καθώς η ομάδα είχε αρχίσει να χάνει την πίστη στις δυνατότητές της.

Είναι προφανές πως το ρόστερ της Γουέστ Χαμ δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή και εκτός απροόπτου το επόμενο διάστημα θα καταφέρει να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις. Βέβαια, το πρόγραμμά της τις προσεχείς τρεις αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο, αφού παίζει εκτός έδρας με Νιούκαστλ, εντός με Τσέλσι και καπάκι εκτός με Τότεναμ.

Σε κάθε περίπτωση, τα "σφυριά" οφείλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη επί της Έβερτον και αναμένεται να δουν με σοβαρότητα το κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα έχουν χάσει οριστικά το τρένο της διάκρισης. Αυτό φάνηκε και στον τρίτο γύρο, όπου ο Μόγες κατέβασε καλή ενδεκάδα και απέκλεισε την Μπρέντφορντ, κερδίζοντας με 1-0 μέσα στο Community.

Η Ντέρμπι τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της League 1. Βασικός της στόχος είναι φυσικά η επιστροφή της στην Championship, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο. Τέτοιες σκέψεις δεν υπάρχουν στην Αγγλία και μάλιστα το τεχνικό επιτελείο έδωσε τρεις μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές, μετά τον τελευταίο αγώνα με την Πορτ Βέιλ, την περασμένη Τρίτη, για το πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει της αποψινής αναμέτρησης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τη Γουέστ Χαμ πάντως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσει επιτέλους ένα θετικό μομέντουμ και πιθανότατα η διαφορά των δύο κατηγοριών θα αποτυπωθεί στο γήπεδο. Στο 1.80 το διπλό των Λονδρέζων. Για όποιον θέλει να ρισκάρει για καλύτερη απόδοση, μπορεί να δει και το anytime του Μπόουεν στο 3.40.

Ο 26χρονος άσος ήταν καθοριστικός στην περσινή εκπληκτική πορεία της Γουέστ Χαμ, σημειώνοντας 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος, είχε να σκοράρει από τον περασμένο Οκτώβριο στο πρωτάθλημα και αυτό του κόστισε τη συμμετοχή στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτή η εξέλιξη τον έριξε ψυχολογικά, ωστόσο τα γκολ που έβαλε κόντρα στην Έβερτον, μπορεί να είναι η αρχή για να βρει ξανά τη χαμένη φόρμα και αυτοπεποίθησή του. Άλλωστε, ο Μόγες δεν σταμάτησε ποτέ να τον πιστεύει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντέρμπι – Γουέστ Χαμ: 2 & Μπόουεν Anytime (απόδοση 3.40), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ