BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Βραδινή δυάδα του 5.52 από την Premier League

Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπράιτον στο EFL Cup
Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ζήτημα μομέντουμ στο Νιούκαστλ - Τσέλσι για το 2.40. Πάει τρένο για το 2.30 η Άρσεναλ στο Μολινό.

(19:30) Νιούκαστλ - Τσέλσι: Δεν πιάνεται αυτή την περίοδο η Νιούκαστλ, έχει πάρει φόρα, τής πάνε όλα πρίμα και έχει σκαρφαλώσει για τα καλά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League. Πολύ οριακό ματς το μεσοβδόμαδο με την Κρίσταλ Πάλας στο EFL Cup, τα κατάφερε όμως και πήρε την πρόκριση στη συνέχεια μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (0-0). Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά με μόλις δύο γκολ παθητικό, ενώ δεν χάνει εδώ και εννιά παιχνίδια τρέχοντας ρεκόρ 6-3-0. Τελευταία ήττα στα τέλη Αυγούστου από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 2-1. Κάτι καλό φτιάχνεται στην ομάδα του Έντι Χάου που έχει χάσει μόλις δύο ματς στα 21 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Τσέλσι δεν πατάει γερά στο χορτάρι το τελευταίο διάστημα, επικρατεί προβληματισμός δημιουργικά, έχει κάνει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Έχασε από την Άρσεναλ εντός με 1-0 για το πρωτάθλημα και έμεινε εκτός EFL Cup μεσοβδόμαδα από τη Μάντσεστερ Σίτι σε ματς στο Έτιχαντ με 2-0. Κινήθηκε σε ρηχά νερά, έβγαλε κάποια σημάδια ζωής, αλλά δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Ο Πότερ βλέπει σημάδια βελτίωσης, αλλά επιθετικά είναι φλύαρη η ομάδα, θέλει χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία του. Επί Πότερ οι Μπλε έχον 0,95 xG (non penalty) ανά ματς και είναι εμφανές ότι θα πρέπει να ανεβάσουν τα νούμερα για να γίνει ομάδα τετράδας. Στο 2.40 ο άσος στη Stoiximan.

(21:45) Γουλβς - Άρσεναλ: Η πρωτοπόρος Άρσεναλ (+2 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι), δοκιμάζεται στο Μολινό με την προτελευταία (-3 από τη σωτηρία), Γουλβς. Η Άρσεναλ έχει βγάλει ένα ζόρικο και απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει βγάλει μεγάλη ενέργεια και σταθερότητα. Άλλη ομάδα αυτή που βλέπουμε πέρσι.

Βέβαια, στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετρούσε έναν μέσο όρο σε γκολ ενεργητικό στα 3,5 και όπως είναι λογικό έχει πέσει ο ρυθμός της σκοράροντας λιγότερα τέρματα. Στα εννιά τελευταία μόνο μια φορά κατάφερε να σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Στο 5-0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 1-0 την Τσέλσι. Δεν τα λέει όλα το σκορ πάντως, καθώς ήταν ανώτερη και τελείωσε το ματς με 2,38 xG έναντι 0,28 των Μπλε. Μεσοβδόμαδα τέθηκε εκτός EFL Cup και έχασε 3-1 από την Μπράιτον. Δεν ήταν από τις καλές μέρες στη δουλειά, έπαιξε και με εναλλακτική ενδεκάδα.

Η Γουλβς κάτι προσπαθεί να χτίσει, αλλά είναι ακόμα οριακή η κατάσταση και περιμένει τη διακοπή ώστε να συμμαζευτεί. Πότε έτσι, πότε αλλιώς και δεδομένα υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά της. Το πάλεψε στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπράιτον, αλλά έχασε 3-2 στο Μολινό σ’ ένα ματς που τελείωσε με 1,87 - 1,29 xG κατά της. Καθοριστική η αποβολή του Νέλσον Σεμέδο στο 45’.

Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση κόντρα στη Λιντς για το EFL Cup με 1-0 ύστερα από γκολ του Τραορέ στο 85’. Δεν ήταν από το ματς που βγαίνουν πολλά συμπεράσματα πάντως, δεν έπαιξε και με φουλ βασικούς.

Η Γουλβς περιμένει τη διακοπή να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, η Άρσεναλ έχει πιάσει το νόημα και περιμένουμε από εκείνες τις εμφανίσεις που θα κάνει τη δουλειά και θα φύγει αλώβητη, το μομέντουμ οδηγεί προς τα δεξιά, αλλά ίσως ζοριστούν λίγο παραπάνω οι Κανονιέρηδες αυτή τη φορά από τους παίκτες του Λοπετέγι. Στο 2.30 το combo 2 & under 3,5 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ