BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Βασικό ποντάρισμα στο 1.87

Ο Πασκάλ Γκρος πανηγυρίζει γκολ της Μπράιτον μαζί με τον Σόλι Μαρτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πασκάλ Γκρος πανηγυρίζει γκολ της Μπράιτον μαζί με τον Σόλι Μαρτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει το Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ και προτείνει 2 επιλογές για στοίχημα!

Για την ιστορία του Ντε Τζέρμπι, από τη Σασουόλο μέχρι την Ουκρανία και τώρα στην Premier League, συζητήσαμε και την περασμένη Παρασκευή. Όταν η Μπράιτον πήγε στο εκτός με την Μπρέντφορντ, παίζοντας για ακόμη μια φορά το ποδόσφαιρο που θέλει ο Ιταλός αλλά χάνοντας εκ νέου.

Δύο ήττες από Τότεναμ, Μπρέντοφορντ και μηδέν γκολ ενεργητικό είναι νούμερα που δεν συνάδουν καθόλου με την πραγματική εικόνα της Μπράιτον στο χορτάρι. Και αυτό αποδεικνύεται αν δούμε στη… δεύτερη γραμμή της στατιστικής. Κάτω δηλαδή από τους βαθμούς και τα γκολ.

Απέναντι στην Τότεναμ μέτρησε 59% κατοχής μπάλας, είχε 14-8 σουτ και 6-2 κόρνερ. Επιδόσεις ανώτερες από τη “μεγάλη” αντίπαλό της. Κόντρα στην Μπρέντφορντ έφτασε στο τεράστιο 72% κατοχής μπάλας, με 21-7 σουτ εκ των οποίων επτά στο τέρμα!

Οι δύο παραπάνω παράγραφοι έχουν σαφέστατα ένα στατιστικό λάθος, το οποίο μακροπρόθεσμα θα διορθωθεί. Είναι αδύνατο μια ομάδα που παράγει τόσες φάσεις να μην σκοράρει. Η Νότιγχαμ δείχνει ο ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει η Μπράιτον στις νίκες.

Η ομάδα του Κούπερ είναι ντεφορμέ, δίνει δεύτερο σερί εκτός μετά από το 1-0 στη Γουλβς λίγες ημέρες πριν και σίγουρα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη μετά και το άστοχο πέναλτι που την οδήγησε σε άλλη μια ήττα.

Για όσους αρέσκονται σε παιχνίδι με φαβορί, ο άσος του 1.45 δείχνει μια από τις λογικές επιλογές της ημέρας. Από εκεί και πέρα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα ειδικά στοιχήματα της βραδιάς.

Πρώτη στάση το Over 2,5 γκολ. Στο ανώτερο 1.78, αναμένοντας τη στατιστική να… διορθώσει το σκοράρισμα της Μπράιτον. Μπορεί να συνεισφέρει σε ανοικτό παιχνίδι (21:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) και η φιλοξενούμενη

Βασικό bet ημέρας στην κατοχή μπάλας. Το ποδόσφαιρο του Ντε Τζέρμπι θέλει την μπάλα στα πόδια της ομάδας του. Όταν φτάνεις στο σχεδόν 50% στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ, σχεδόν στο 60% με την Τοτεναμ και ξεπερνάς το 70% κόντρα στην Μπρέντφορντ, σαφώς και το 61,5% κόντρα στη Νότιγχαμ είναι εφικτό. Η ομάδα του Κούπερ έδωσε 60% στη Βίλα και σχεδόν 60% στη Γουλβς, δύο αντιπάλους που… δεν τρελαίνονται για ποδόσφαιρο κατοχής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ: Over 2.5 (απόδοση 1.75), 21:30
  • Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ: Over 61,5 κατοχή μπάλας Μπράιτον (απόδοση 1.87), 21:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ