TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Βαρύ και ασήκωτο το κλίμα στη Ρέντινγκ, ανεβαίνει η Φούλαμ

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με τη φανέλα της Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ
Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με τη φανέλα της Φούλαμ © 2022 CLIVE ROSE/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Ρέντινγκ δοκιμάζεται η Φούλαμ που θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο πρωτάθλημα, την ώρα που το κλίμα στη γηπεδούχο είναι κάκιστο. Ποντάρισμα στο 2.15.

Ομολογουμένως το Κύπελλο Αγγλίας δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τη Ρέντινγκ, καθώς προέχει να σώσει την κατηγορία και να παραμείνει στην Championship. Αποκλείστηκε το Σάββατο και ένα βάρος έφυγε, υπό άλλες προϋποθέσεις θα λέγαμε "ούτε γάτα, ούτε ζημιά", να όμως που ο κόσμος είναι στα κάγκελα αφού η ομάδα ντροπιάστηκε. Το σύνολο του Παούνοβιτς τέθηκε εκτός συνέχειας από την Κιντερμνίστερ, ομάδα που βρίσκεται στην έκτη βαθμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου και έκανε έξαλλους τους οπαδούς που ταξίδεψαν στο εκτός έδρας ματς. Δίκαιο πέρα για πέρα το τελικό 2-1, αφού η ομάδα ήταν για άλλη μια φορά υποτονική. Τέσσερα σερί ματς μακριά από τις νίκες με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, σε κανένα από αυτά τα ματς έπεισε και η θέση του Παούνοβιτς πλέον είναι επισφαλής. Τελευταία φορά που δεν δέχτηκε γκολ η οικοδέσποινα ήταν στις 16 Οκτωβρίου, από τότε ακολούθησαν 12 ματς.

Η Φούλαμ μετά από τρεις εβδομάδες χωρίς παιχνίδι στα πόδια της επέστρεψε στη δράση και κέρδισε δύσκολα στην παράταση (1-0) την πάντα ανταγωνιστική Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας. Έπαιξε με φουλ αλλαγές, έπαιξε όμως ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δεν κρύφτηκε ο Μάρκο Σίλβα που παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φούλαμ καλείται να διαχειριστεί την κρίση που περνάει η Ρέντινγκ (22:00 LIVE από το SPORT24 ) και να πάρει τη νίκη. Θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στο ματς, όπως συνηθίζει άλλωστε, εξάλλου και η Ρέντινγκ ανοιχτά παίζει. Ο Παούνοβιτς είναι στα σχοινιά θα πάρει ρίσκα, η Φούλαμ όμως είναι ποιοτική, θα θέλει να δείξει ποιος κάνει κουμάντο και να αποκτήσει ηθικό με μια καλή εμφάνιση για τη συνέχεια, καθώς οι πολλές αναβολές την έριξαν από την κορυφή, όπως και το μέτριο διάστημα που πέρασε. Αδιάφορο το διπλό στις τιμές που βρίσκεται, ενώ πέφτει συνεχώς. Με νίκη η Φούλαμ σήμερα μειώνει στον πόντο από την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ, θα έχει και ένα ματς λιγότερο. Στο 2.15 το συνδυαστικό στοίχημα 2 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέντινγκ - Φούλαμ: 2 & over 2,5 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ