ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα του 6.60 από την Premier League

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ 2024 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Παιχνίδι με τρεις αγγλικές επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Με πέντε παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. Φαβορί δίνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεσημεριανό εντός έδρας με την Έβερτον. Παραμένει όμως μια ομάδα που δεν μπορείς να βασιστείς πάνω της, οι πληγές της δεν κλείνουν και το τελευταίο εντός με τη Φούλαμ το απέδειξε περίτρανα. Πάντως σκοράρει με ευχέρεια εσχάτως, 19 γκολ στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα, ένα περισσότερο από όσα είχε σκοράρει στα πρώτα 18. Από την πλευρά της η Έβερτον δημιουργεί πολύ περισσότερα από όσα έχει πάρει ως τώρα, πως αλλιώς όταν μετράει 29 γκολ ενεργητικό με τα xGoals της να είναι 47. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να προκύψει παιχνίδι με γκολ, οπότε κρατάμε το G/G & Over 2,5 στο 2,00.

Στη συνέχεια υπάρχει το Γουλβς – Φούλαμ. Στιβαρή στο γήπεδό της ειδικά η Γουλβς, όμως σε μια χρονική στιγμή που τολμάει να κοιτάξει ψηλότερα, της προέκυψαν θέματα τραυματισμών. Έτσι, πλέον με την απουσία των επιθετικών Κούνα, Χουάνγκ δεν θα ‘χει τα 19/40 γκολ της, ενώ δεν διαθέτει προφανώς όχι απλά ισάξιες λύσεις, αλλά ούτε και βασικές λύσεις. Η Φούλαμ είναι αρκετά αψυχολόγητη, όμως ταξιδεύει με καλή ψυχολογία και δυο καλές κολλητές νίκες σε δύσκολα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον. Το διπλό σε DNB στο 2,00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Με σπασμένα φρένα η Άρσεναλ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει ξεκινήσει ημερολογιακή χρονιά με 7 νίκες (31-3 τα γκολ), έχει κουμπώσει σε τρομερό βαθμό, ενώ είναι ανεβασμένοι και παίκτες που στο αρχικό διάστημα της σεζόν δεν τράβαγαν, όπως ο Χάβερτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πετυχαίνει την Μπρέντφορντ σε προβληματική φάση, κερδίζει και περιμένει το αυριανό μεγάλο ντέρμπι στο Άνφιλντ, ευελπιστώντας να πιάσει ακόμη και κορυφή. Σκοράρει για… πλάκα, ενώ και η Μπρέντφορντ δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητα. Ο άσος με το Over 2,5 στο 1,65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 14:30
  • Γουλβς - Φούλαμ : 2 DNB (απόδοση 2.00), 17:00
  • Άρσεναλ - Μπρέντφορντ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ