ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα με φαβορί από την Championship

Ο άσος της Λιντς Ντάνιελ Τζέιμς
Ο άσος της Λιντς Ντάνιελ Τζέιμς @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Championship.

Προφανώς τα φινάλε των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τραβούν όλα τα φώτα τους επάνω σε αυτό το μεσοβδόμαδο, όμως δεν περνάει στο… ντούκου και η εμβόλιμη αγωνιστική – δύο δόσεων- στην Championship. Το αγγλικό FootballLeague οδεύει στο γιορτινό του πρόγραμμα και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Πρώτη στάση στο "bet365 Stadium" και το Στόουκ – Σουόνσι (21:45 Live από το SPORT24). Στη Στόουκ είχαμε απόλυση του Άλεξ Νιλ μετά το σαββατιάτικο νέο κακό αποτέλεσμα, το 0-1 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. 16 μήνες στον πάγκο, το καλοκαίρι εκ νέου ο πήχης τέθηκε πολύ ψηλά με πολλές και βαριές μεταγραφές, παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος να πεταχτεί στα σκουπίδια μια ακόμη χρονιά. Καθόλου κακή ομάδα η Στόουκ, το αντίθετο μάλιστα, τόσο σε υλικό όσο και σε εμπειρία. Η απόλυση είναι πολύ πιθανό να λειτούργησε και σαν καμπανάκι στους παίκτες της, η Σουόνσι – που πάει κι αυτή με υπηρεσιακό- δεν αποτελεί φόβητρο και είναι στα μέτρα των Potters για ένα ριστάρτ. Ο άσος τίμιο φαβορί στο 2.10.

Γεμίζει φόρμα και μομέντουμ

Το 2μηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου είναι πάντα κομβικό για το ράλι κάθε ομάδας και η Λιντς αυτή τη στιγμή δείχνει να φορτώνει. Έξι νίκες στα επτά τελευταία (μια ισοπαλία χάλασε το απόλυτο) ή αλλιώς 9-1-1 από τις αρχές Οκτώβρη. Εξαιρετική ποιότητα, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όπου διαθέτει μια τοπ τριάδα με 24 γκολ ενεργητικό, κυνική και σε δυνατό μομέντουμ. Κανένα παιχνίδι δεν είναι απλό, ειδικά σε εμβόλιμη της συγκεκριμένης κατηγορίας, όμως είναι ένα κλικ πάνω από την ταλαντούχα αλλά σαφώς πιο άπειρη Σάντερλαντ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24), η οποία με το στιλ της, θα δώσει ευκαιρίες στα "παγώνια". Και εδώ το διπλό σε ρόλο δίκαιου φαβορί στο 2.10.

Προδιαθέτει για γκολ

Και τέλος, πάμε να δούμε και ένα παιχνίδι που… μυρίζει γκολ, το Μπλάκμπερν – Μπρίστολ Σίτι (21:45 Live από το SPORT24). Από τις πιο δυνατές επιθέσεις (32) αλλά συνάμα κι από τις πιο σοφτ άμυνες (33) η Μπλάκμπερν, με πέντε ήττες στα επτά τελευταία εντός έδρας, παράλληλα δεν έχει δεχτεί μόνο μια φορά γκολ στο EwoodPark, Η Μπρίστολ Σίτι είναι με νέο τεχνικό, γνωστό για το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου, από τη νέα πάστα τεχνικών στο FootballLeague, δυνατό ταλέντο σαν ομάδα, με την παράδοση να λέει πως σκοράρει στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας με την Μπλάκμπερν. Μπορεί λοιπόν να σταθεί το Over 2,5 στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στόουκ – Σουόνσι: 1 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Μπλάκμπερν – Μπρίστολ Σίτι: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Σάντερλαντ – Λιντς: 2 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ